Şimdide o bana ne yapıyorsun yazmış ne yapayım
Sevgilim ne yapıyorsun sorusuna sanane dedi?
Şimdide o bana ne yapıyorsun yazmış ne yapayım
Daha önce de demişti ben hoşlanmadığımi söyledim yapmaya devam etti. Ben de bir gün aynısını ona yaptım neden böyle konuşuyorsun dedi bende empati çalışması yapiyorum dedim tamam bı daha demicem dedi bugün yine sanane dedi ne yapıyorsun diye sorunca çok sinirlendim ya ne yapmam lazım ne önler bunu ya cidden aşırı kaba buluyorum bu sanane lafını
Cevap
3Cevap
Ben olsam direk engellerdim bu cevabından sonra
Hakediyor da engellemedim
Amacı ne aw görüldü at böyle hanzolarin totosunu kaldirmayin
En son görüldü atttim şimdi o yazmış ne yapıyorsun diye
Ne yapayım sence
Ben de ona sanane dedim şimdi
Ben böyle şeylere karşı biryim demem konuşmam böyle bu şekil
Günaydın lastik sonra ne yapıyorsun diye sordum sanane yazdı günümün icjnr etti yani
O ne la sanane ne
Trip at
En son görüldü attim şimdi o ne yapıyorsun yazmış baya oluyor cevap vermedim ne yazayım ya da nasıl trip atayim
Sanane yaz
Yazdım. Bide regliyim hiç çekilmiyor bu hali
Sanırım o da regl
😂😂olabilir o da arada regli gibi davranıyor sinirim bozuluyor.
Karnım ağrıyor mal gibi ya uuufdffdd
Bide düzgün konuş yazmış Allah'ım cildiriciimmmm
Geçmiş olsun güzellik söyle çok karnı agrimiyorsa çikolata alsin gelsin
😂😂ahahah Allah seni çok güldüm he
Ben onunla bu tarz şeyleri hiç paylasmadim daha önce regl döneminden yani
İstek atsana
Attım
Engel kapat.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooof! Sanane kelimesi gerçekten biraz kaba duruyor ve ilişkide böyle şeyler insanın içini bir parçacık üzebilir. Bu durum seni gerçekten rahatsız ediyorsa, sevgiline bunu sakin ama net bir şekilde ifade etmelisin. Ona, ne yaptığını merak etmenin aslında onunla ilgilendiğini ve özen gösterdiğini gösterdiğini söyleyebilirsin. 🫶 Böylelikle, belki o da bunu empatiyle karşılar ve dikkate alır. Ayrıca, sürekli tekrarlıyorsa neler hissettiğini, ne kadar kırıldığını daha detaylı anlatabilirsin. Açık iletişim her zaman işin özüdür, unutma. 🥰 Kusursuz bir ilişki yok ama iletişimle bolca çözüm var! 💕