Kocam sizce beni aldatıyor mu acil açıklamayı okuyun detaylı anlattım?

Arkadaşlar kocamın telefon şifreini biliyorum ama sürekli sohbet ettiği uygulamaya farklı bir şifre koymuş uzun zamandır böyle bu arada yurt dışında yaşıyoruz buranın WhatsAppo gibi düşünün ama daha farklı bir uygulama içinde ne ararsanız var sohbet alışveriş hediye gönderme yani numara ve kullanıcı adı ile ekleniyor insanlar whatsapın üst versiyonu gibi düşünün birde uygulamadan açık sohbet grupları bulunuyor işle ilgili olsun ya da farklı konular konu ismini aratıp kafanızı uygun sohbet için gruba istek atıyorsunuz neyse ilk şüphelenmedim ama sonra bir şeyler garip geldi yani bir insan neden hep parmak izi ve ekstra şifre koyar ki her şeyi geçtim görünmez cam taktırmış mesajlaşırken anlamıyorum nereye baktığı birde çoklu profil yapmış insanlara gösterdiği profilde ben hiç yokum neyse işte benim işime doğdu bir şeyler dün gece uyurken tableti aldım şansa orada açık kalmış uygulama girdim bir şey yok sonra dedim acaba ben mi paranoyayım iyice kurcaladım baktım değişik bir grupa üye olmuş ordan da birini bulmuş özel sohbet odası açmışlar ikisininde takma adı var ortaya da kalp koymuşlar isimlerinin ortasına konuşmalara baktım yabancı çevirdim vs birde benimki bu kişiye şey atmış spor salonundan fotoğraf beni kırpmış sonra benimle gittiği oyuncak mağazasını ben figürleri çok severim de neyse işte o resmi de atıp yine beni yok etmiş sadece ayağım çıkmış ayakkabı da spor ayakkabı sadece ucu belli oluyor diye beni de erkek kuzeni diye tanıtmış karşı taraf sormuş niye karaladın o kişiyi diye oda kuzenim hoşlanmıyor vs demiş üstüne yeğenine oyuncak almaya gittiğini falan demiş bir insan niye böyle yalan atar ki ben her şeyi video kaydına ekrana aldım sabah oldu gitti bu tableti aldım elime yine bekliyorum çünkü mesaj gelecek biliyorum mesaj da geldi karı günaydın yazmış buna bizimki de tabi konuşmuş bu arada restoranlar falan vs ayarlanmış seni şuraya götürürüm vs neyse ben sabah yanlışlıkla benimki görmeden mesajı gördüm bu Çakar diye de hemen aradım dedim tabletten bir şey izliyordum yanlışlıla mesaja tıkladım işle ilgiliyse falan ayıp olmasın karşı tarafa görüldü attı gibi bu üç buçuk attı tabi sonra tamam falan dedi kapadı bir daha aradı beni yokluyor sesin yorgun geliyor diye bende dedim bütün gece bir film izledim inanılmazdı ondan uyuyamadım cidden film izlemiş gibi oldum neyse telefoju kapadım bir baktım her yerden çıkış yapmış anında uygulama attı beni tabletten bilgisayardan da önceden çıkış yapmıştı arkadaşlar bu adam öyle bir adamdı ki ne çapkınlığı nede yolda birine bakmışlığı vardı yani babam yapar derdim bu yapmaz derdim ama hayat işte en beklemediğin yapıyor yani ben mi paranoyaklaştım yoksa bu yaşananları ben mi abartıyorum afedersiniz ama beynim şey oldu yani diyemicem burada

Kocam sizce beni aldatıyor mu acil açıklamayı okuyun detaylı anlattım?