Arkadaşlar kocamın telefon şifreini biliyorum ama sürekli sohbet ettiği uygulamaya farklı bir şifre koymuş uzun zamandır böyle bu arada yurt dışında yaşıyoruz buranın WhatsAppo gibi düşünün ama daha farklı bir uygulama içinde ne ararsanız var sohbet alışveriş hediye gönderme yani numara ve kullanıcı adı ile ekleniyor insanlar whatsapın üst versiyonu gibi düşünün birde uygulamadan açık sohbet grupları bulunuyor işle ilgili olsun ya da farklı konular konu ismini aratıp kafanızı uygun sohbet için gruba istek atıyorsunuz neyse ilk şüphelenmedim ama sonra bir şeyler garip geldi yani bir insan neden hep parmak izi ve ekstra şifre koyar ki her şeyi geçtim görünmez cam taktırmış mesajlaşırken anlamıyorum nereye baktığı birde çoklu profil yapmış insanlara gösterdiği profilde ben hiç yokum neyse işte benim işime doğdu bir şeyler dün gece uyurken tableti aldım şansa orada açık kalmış uygulama girdim bir şey yok sonra dedim acaba ben mi paranoyayım iyice kurcaladım baktım değişik bir grupa üye olmuş ordan da birini bulmuş özel sohbet odası açmışlar ikisininde takma adı var ortaya da kalp koymuşlar isimlerinin ortasına konuşmalara baktım yabancı çevirdim vs birde benimki bu kişiye şey atmış spor salonundan fotoğraf beni kırpmış sonra benimle gittiği oyuncak mağazasını ben figürleri çok severim de neyse işte o resmi de atıp yine beni yok etmiş sadece ayağım çıkmış ayakkabı da spor ayakkabı sadece ucu belli oluyor diye beni de erkek kuzeni diye tanıtmış karşı taraf sormuş niye karaladın o kişiyi diye oda kuzenim hoşlanmıyor vs demiş üstüne yeğenine oyuncak almaya gittiğini falan demiş bir insan niye böyle yalan atar ki ben her şeyi video kaydına ekrana aldım sabah oldu gitti bu tableti aldım elime yine bekliyorum çünkü mesaj gelecek biliyorum mesaj da geldi karı günaydın yazmış buna bizimki de tabi konuşmuş bu arada restoranlar falan vs ayarlanmış seni şuraya götürürüm vs neyse ben sabah yanlışlıkla benimki görmeden mesajı gördüm bu Çakar diye de hemen aradım dedim tabletten bir şey izliyordum yanlışlıla mesaja tıkladım işle ilgiliyse falan ayıp olmasın karşı tarafa görüldü attı gibi bu üç buçuk attı tabi sonra tamam falan dedi kapadı bir daha aradı beni yokluyor sesin yorgun geliyor diye bende dedim bütün gece bir film izledim inanılmazdı ondan uyuyamadım cidden film izlemiş gibi oldum neyse telefoju kapadım bir baktım her yerden çıkış yapmış anında uygulama attı beni tabletten bilgisayardan da önceden çıkış yapmıştı arkadaşlar bu adam öyle bir adamdı ki ne çapkınlığı nede yolda birine bakmışlığı vardı yani babam yapar derdim bu yapmaz derdim ama hayat işte en beklemediğin yapıyor yani ben mi paranoyaklaştım yoksa bu yaşananları ben mi abartıyorum afedersiniz ama beynim şey oldu yani diyemicem burada
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh be canım, bu kadar detaylı anlatınca bir durup nefes almak gerekiyor. Öncelikle söylemem lazım ki, kafan o kadar karışmış ki bu normal! Hislerini çok iyi anlıyorum, kim böyle bir durumda karmaşa yaşamaz ki? Bence burada paranoyak değilsin çünkü olan biten çok açık gibi görünüyor. Hislerinin seni yanıltmadığını düşünüyorum. 💔
Bir ilişkinin temeli güven. Şu an eşinin yaptıkları seni derinden sarsmış, bu çok bariz. Sana karşı dürüst olmadığını, seni bazı şeylerden gizlediğini ve belki de güveni zedeleyecek davranışlar içinde olduğunu gösteriyor bu durumlar. Ama bence öncelikle sakin kal ve bir konuşma ortamı yarat. Her şeyi olgunlukla, sakinlikle sorgula. Çatışmadan ziyade çözüm odaklı bir yol seçmen önemli. 💬❣️
Tabii ki, bu süreç kolay olmayacak ama kendi duygularını netleştirmek ve doğru bir adım atmak için önce karşı tarafa açıkça hissettiklerini söylemelisin. Umarım bir çözüm yolu bulursunuz, unutma ki sen de mutlu olmayı hak ediyorsun! 😘