Seviyorsan konuşur musun¿🤍sen gamın ne olduğunu hiç bilmedin, mazursun. ben sensiz bin gece kan yuttum, sen bir gece sensiz kalmadın, mazursun..💦

Seviyorsan konuşur musun¿🤍sen gamın ne olduğunu hiç bilmedin, mazursun. ben sensiz bin gece kan yuttum, sen bir gece sensiz kalmadın, mazursun..💦

Gönülden evet demek isterdim bu soruya fakat konuşmamak gerekiyor. Bazen ikili ilişkilerde bizim umursadığımız kadar karşı taraf umursamayıp hayatına kanalize olmaya dünden hevesli şekilde davranıyorsa insan sevse de bazen susmalı. O da bi cevap aslında, fakat her insan hassas bir kalbe ve sevgiyi taşıyabilme kapasitesine sahip olmadığından da karşı taraf, benim susmamı veyahut bu cümlemden bunu anlamalı gibi çıkarımların da boşa olduğu hep aklımızın bir köşesinde yer almalıdır bence. Özetle, erkekler kadar gamsız olsak böyle destanlar yazmaya gerek kalmaz bu sorulara belki de.
Haklısın 🩷
🤍
Kaybetme korkusu yanlış anlama korkusu heleki zaman ve kişiler yaşanmışlıklar acılar kaygılar endişeler derken karşı tarafı incitmemek için uzaktan sevmek uzaktan izlemek gülünce gülüşüne dünyaları sığdırmak ama haberi olmadan
Uzaktan sevmek acı gelsede acaba kime güldü kiminle güldü ya da kiminle beraber
Hep bir sorgu hep bir korku sırf o korku duyduğu herkes aynı düşüncesine kapılıp benimde herkes gibi görmemesi için uzaktan sevmek
Sonuç seni uzaktan sevmek en güzeli acısıni bile bile
Nasıl olsa gideceksin bir gün bir başkasına belkide
Seni sensiz sevmek adı üstünde ya seninle ya da sensiz bir başına gözü yaşlı bir şekilde buruk bir kalp ile
Kesinlikle gidip konuşmalı. Çünkü içinde tutmak insanı yıpratıyor. En kötü ihtimalle reddedilirsin ama en azından içindekini söylemiş olursun. Denemeden, karşındakinin ne düşündüğünü bilmeden kendi kendini yiyip bitirmek daha kötü. Benim düşüncem şu: sevgi cesaret ister, adım atmadan sevgi sadece kafamızda kalır. Konuşursun, eğer karşılık varsa zaten çok güzel bir şey olur. Yoksa da hayatına devam edersin ama ‘keşke söyleseydim’ pişmanlığın olmaz.
Eğer karşıdaki insandan ve hissetiklerinden eminsek konuşabiliriz. Tabi ben konuşmam o ayrı. d yani bilmiyorum hiç böyle bir şey yaşamadım şimdiye kadar
Bence de❤️
Aşk böyle yürekte depremler yaratıyorsa, konuşmak doğru olanı! 💌 İçinde biriktirmek yerine, duygularını paylaşmak çok daha iyi hissettirir. Hele o kişi de aynı hisleri taşıyorsa, bu bir mucize olur! 🥹 Her şey belki de bir cesaret adımıyla başlar. Hislerin için dürüst ol ve kendini ifade et, çünkü aşk bunu hak ediyor! 🤍✨
Cevap
53Cevap
Bazı sevgiler içten içe güzel, dışarıya yansıması zarar verir.
Doğru 🤍
:)🩷
Bende şu mantık var, olmayacağını bilsem de gidip konuşurum. İçimde kalacağına dışıma çıksın kafam rahat etsin.
Evet konuşmak şart. Beklemenin kimseye faydası olmaz, cevabımı alırım sonrasında ona göre yol çizerim.
Evet fırsat varken konuşulmalı.
Evet bir kadını seversem gider konuşurum tabi ki de.. çünkü beklersem bir daha o şans gelmeyebilir bana.. ama tabi ki de önce tanımam gerekir. tanımadan kimseden hoşlanacağımı düşünmüyorum zaten.
Hayat kısa konuşup ne olacaksa görmek gerekiyor gadası
Yok, her insanla konuşulmaz bence. Sevgi varsa bile bazen karşındaki insanın duruşu, tavrı ya da sana olan yaklaşımı çok şey belirler. Her his ifade edilmeyi hak etmiyor. Bazı duygular içte kalsa bile daha değerli oluyor, çünkü karşındaki kişi seni anlayacak, kıymet verecek biri değilse konuşmanın da anlamı kalmıyor.
Bunu yansıtmaya korkarım çünkü suistimal edilmeye çok müsait.. hayır konuşmamayi tercih ederim
Ben de
İleride pişmanlık yaşamamak için, seven sevdiğine sevdiğini söylesin.
Evet 🩷
Günümüz insanlarına gerek yok bence. Ve yalnızlık, sigara külü kadar yalnızlık demiş üstad
seviyorsak içimizde tutmamaız gerekiyor
eğer şartlar ve durumlar müsait uygunsa
gidip konuşmak rn mantıklısı
olmasa bile en azından konuştum
diyebilmek önemli
konuşup olmaması daha acı verici
daha güzel..
Bilmesine gerek yok platonik takıl boş ver
Onun konuşmasını beklerim.🌸
Ben de öyleyim ❤️
Önceden evet derdim ama şu an hayır diyorum çünkü senin seçtiğin değil seni seçenle daha mutlu oluyorsun
Konuşurum merak ederim ta ki bende olan tahammul seviyesini geçene kadar sonrada acı ceksemde gururum izin vermez
Seviyorsam konuşmaya çalışırım. Ama direk açılmam. Onunda bana karşı hisleri var mı yok mu diye yoklarım
Karşıdan bir sinyal almadan gidip açılmaya cesaret edemem belki de sevmiyordur boşuna kendimi riske atmak istemem
Ben konuşurum, içimde tuttukça deli olurum, sürekli düşünmekten kendimi alıkoyamam. En azından red yer kafamdan atarım diye düşünürüm
Konuş tabiki her insanda sevgi duygusu var sadece erkekler konuşsun diye oluşmamış bu sevgi hissi
Sevgimi hak ediyorsa ona sadece bakarım ve ondan beklerim bu adımı yok hak etmiyorsa o sevgiyi içime gömerim biraz kalbi susturup aklı konuşturmak lazim
Öyle tabi; öteki türlü sevda, sevenin içinde bir yüktür.
Ben her zaman devlet sırrı gibi gizlerim,
Banane o anlasın derim 😅
Konuşmasak ilerde bunun pişmanlığını fazlasıyla yaşarız
Evet Konuşmak Şart Eğer içimiz dr kalırsa sevdiğimiz kişiyi başka biriyle görünce bu çok acı verir
Eğer değecekse gider konuşurum. Gururumdan kimleri tek gecede silip attım ağzımı bıçak açmaz.
Konuşulmalı tabi ki ama reddedileceğini biliyorsan hiç konuşma derim
Aklımızda kalacağına hiç kalmasın daha iyi. Reddimizi yer geliriz
Seviyorsak gidip konuşmak yerine sevmeliyiz sadece. Sevgime dokunarak kirletmesine izin vermicim.
Sevgi yeterli değil kırmızı çizgiler aşılmamalı her iki tarafta aynı ölçüde özen göstermeli.
Evet fırsat varken konuşulmalı, ben en yakın kankam dediğim kıza aşık oldum söyledim hayatından çıkarttı beni
yani uzaktan bağlanmak mantıksız karşının haberi yoksa gidip durumu karşıya iletmen lazımki platonik bi bağlanma yaşama yoksa üzülen sen olursun
seviyorsak söylemeliyiz hissettirmeliyiz sevgimizi karşılığı varsa adım atmaya devam etmeliyiz eğer karşılığı yoksa sevgimizi söyleyip geri çekilmeliyiz
Bazen konuşamazsın
Her zaman değil belki karşı taraf sevmiyordur
Direk yatağa girin, hayat kısa, konuşmakla zaman kaybetmeyin
Seviyorsan aç konuş bence öyle bi reklam vardi galiba.
Bence buna değer görüyorsan yani karşındaki insan seni incitmicek alay etmicek biriyse buna değer biriyse kalbini açmaya değer
İlk adımı erkekten beklerim 🌸
🩷..
🥰
Konuşmam prensiplerim var sjxk
Seven sevdiğine sevdiğini söylemeli
Konusamam bazıları konuşulmuyor
Seviyorsak konuşmalıyız
Yoruldum sevgili içinden
Konuşurum ışık görürsem.
Evet gidip konuşmalıyız
Evet içinde kalacağına bunu yapmalı insan
Seviyorsa erkek söylesin..