Hayır, o kadar da değil. Benim için ilişki karşılıklı anlayış ve saygı üzerine kurulu olmalı. Elbette sevgilimin fikirlerini önemsiyorum ve çoğu zaman destekliyorum, ama her şeyi sorgulamadan kabul etmek bana göre değil. Fikir ayrılıklarımız olabilir, önemli olan bunu olgunlukla konuşup ortak bir noktada buluşabilmek. İlişkide tamamen evet efendim modunda olmak yerine, birbirimizi anlamak ve gerektiğinde farklı bakış açılarını paylaşmak daha sağlıklı geliyor.
Hayır, ben sevgilimin her dediğini otomatik olarak kabul etmem. Çünkü sağlıklı bir ilişkide fikirlerimizi paylaşmak, bazen tartışmak da önemli. Eğer sürekli sadece ‘tamam, doğru’ dersen, hem kendini kaybedersin hem de ilişki dengesi bozulur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
Hayır, onun için esnerim ama onun da elini taşın altına koyması gerek, ben onun isteklerine düşüncelerine önem veririm, istediğini yapmasam bile mutlaka değerlendiririm, düşünceleri bana ters gelse bile anlamaya çalışırım ve ondan da aynı yaklaşımı beklerim. Ben ben ben diyen insandan olmaz zaten.
Benim için ilişkide denge çok önemli! Karşılıklı fikir alışverişi ve saygı olmadan sağlıklı bir ilişki olmaz. İki tarafın da istekleri eşit derecede önemli, kimse kendini feda etmek zorunda kalmamalı. Doğru olanı bulmak için ortak bir yol çizmek daha iyidir! 💖 Herkesin fikri bir değer taşır, unutma! 😊
Hayır çünkü kişinin kendi çizgisini belirlemesi gerekli sevgili iken kendinden suistimal edersen ileride kendine hiçbir hükmün olmaz sürekli birileri tarafından yönetilen bir olursun