Seviyorum ama uzağız ve sorunlar var?

Arkadaşlar çok uzun yazmayacağım özet geçeceğim destek olursanız çok sevinirim şu an boşluktayım.3 Aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum , Mıhadebeci dışarı ortamı yok sadık evden işe işten eve , sabaha kadar görüntülü konuşuyoruz 1 hafta önce ayrılma imalarında bulundu sürekli beni bunaltıyorsun ilişkiyr hazırmıyım bilmiyorum başta balayına kadar konuştuk ettik boyum 170 boyun 150 de olsa severim görsemdr fikrim değişmez dedi şimdide orada öyle dedim ama boyada bakarım dedi son zamanlarda sevgimden eminim ileriyi görüyorum diyen kız geleceğin ne getireceğini bilemiyorum demeye başladı şu an da iyi gidiyor hatta haftaya oraya gideceğim ama kıza içimde bir güvensizlik var başta yoktu aşırı ilgili ve çok güzel konuşuyordu o zamanlar emindin diyorum kendimi kaptırmışım vs diyorum efendi 24 yaşında olgun bir yapıya sahip ama ben birçok kez kararların değişiyor dedim ne alaka vs diyor şu an kafam çok karışık seviyoruz ama ben soğumadım o soğudum vs cümleleri de kurdu ben yapamıyorum bitirmek istiyorum cümleleri kullandı 2 gün sonra tekrar aşkımm seviyorum vs dedi ne yapsam bilmiyorum kafam çok karışık dayanamıyorum onuda çok seviyorum ama artık stresten yüzüm geriliyor titriyor.

Seviyorum ama uzağız ve sorunlar var?