Zorla evlendirildim gönlüm başkasına düştü ama açıklamayı okuyun yoksa tam anlayamazsınız detaylı anlattım?

Arkadaşlar lütfen yargılamadan okuyun Ben küçük yaşta benden yaşça büyük bir adamla evlendirildim sırf parası var diye ailem verdi kaç defa hayır desem de dinlemediler evden kaçtım ama beş kuruş param yoktu yine buldular neyse işte evlendirildim tabi benim evliliğimin aileme katkısı vardı şimdi yurt dışında yaşıyoruz kocam denen mahlukata onu sevmediğimi defalarca söyledim sen vazgeç bu işten ailem beni dinlemiyor dedim ama umrunda olmadı eeee tabi yaşlı hali ile genç buldu ya neyse işte şu an yurt dışındayız buranın ne dilini biliyorum ne yolunu 2 yıl boyunca evde resmen hapis hayatı yaşadım bir tane Türk kız buldum iki yılın sonunda ama maalesef bu kızın kankasına gönlüm kaydı hayatımda ilk defa birini sevdim sürekli onu düşünüyorum sürekli mutsuzum ben ne kadar kocamı sevmesem de asla kendime yakışmayacak bir hareket yapmam hislerimi içimde yaşıyorum lütfen söyleyin ben bu aşk acısını nasıl unuturum ilk defa böyle hissediyorum aklımdan hiç çıkmıyor o kişi keşke onu hiç görmeseydim ne yapıcam bilmiyorum hem korkunç bir evlilikteyim boşansam ailem kabul etmez ben kapana kısıldım kaldım en son hayatımdan vazgeçicem deli deli şeyler düşünmeye başladım lütfen yardımcı olun nasıl unuturum bu kişiyi eskiden zaten mutsuzdum şimdi daha da mutsuzum bu sevgi denen meret ne kötü şeymiş keşke mutsuz evliliğim de kalıp gönlüm kimsede olmasaymış ben ne yapıcam ya eski kötü günlerimi özler oldum eskiden sevmediğim bir adamla aynı yastığa baş koyuyordum inanın bu hiç kolay değil şimdi daha kötü insan birini beğenince o yatağa girmek daha da işkence haline geliyor eski mutsuz günlerimi kimseyi sevmediğim günleri özledim çok köyü durumdayım stresten 39 kiloya düştüm ne yapıdan söküp atmak istiyorum bu hisleri içimden bu arada boşandığım kişiye asla ondan hoşlandığımı söylemedim böyle bir terbiyesizliği kimseye yapmam ben sadece bu kötü hislerden kurtulmak istiyorum

Zorla evlendirildim gönlüm başkasına düştü ama açıklamayı okuyun yoksa tam anlayamazsınız detaylı anlattım?