Sorun kalp de değil bence. Doğru insanla karşılaşabilmek için karşımıza çıkan her yanlış insan bizi doğru insan için hazırlıyor diye düşünüyorum ben. Bazen elbette yakındığım oluyor "ya doğru insan yok mu benim kaderimde , hep üzülecek miyim " gibisinden ergen cümleler kurduğum olmuştur. Fakat aslında hala bazen tam anlamıyla aşk anlamında olgunlaşmadığımı anlıyorum. Çünkü karşı tarafın umursamadığı durumda bile kendimi üzmek ne derece olgun ki. O nedenle de yanlış insanlar tanımaya devam ettim galiba , ne zaman beni kendimden başkası kimse bu denli üzemez kafasında olduğumda doğru insanla karşılaşmak için hazır olduğumu düşünüyorum. O nedenle bence kimse de yanlış insanlar tanıdı diye dertlenmek yerine doğruya zemin hazırlayan kişiler diyip çok da büyütmeyip, önüne bakmalı. Kendine odaklanmalı. Aşkla kafayı yemek yerine kariyerine olsun, kendi hedeflerine amaçlarına odaklanması gerekiyor zaten aşk demin dediğim gibi kişi hazır olduğunda gelir.
Ne kalptedir ne de kaderde sevdiğin zaman Nasibinde O Kişi Varsa zaten onunla mutlu olursun bu değişmez gayret edersin çaba gösterirsin Nasibinde O Varsa Sana Gelir Senin Olur ama araya başka sebepler girerse belki nasibin olmaktan çıkabilir diyelim ki sen birini sevdin zamanla birşeyler olmadı araya soğukluk girdivs cart curt veya ailen istemedi bunu aşkın hatına faturasına kitlemek doğru değil kaderimizde ne yazılıysa odur zaman değişir insan da değişir mesela sevdiğin insana karşı inancın azalır herkese de güvenin azalır vs. ilişkinin içindeki iç dinamik sorular devam eder gider böyle içindeki asıl Sen'i korudukça çevrendeki insanların sana ne yönde iyi geleceklerini bil yeter ☺️✨
Hmm, aşk hattı mı çekmiyor? Belki de sinyal sıkıntısı doğru frekansı bulamamaktan kaynaklanıyordur! Kalbin gerçekten açık mı, hazır mı sevgiye? Yoksa kader diyerek işin kolayına mı kaçıyorsun? Enerjini değiştirip doğru frekansa ayar çekersen, aşk kalbine kesin sinyal gönderir! 💘📶✨