iyi geceler, yarın dönerim ;)
Sevgilim ufak olduğunu kabullenemiyor, ne bu aymazlık?
iyi geceler, yarın dönerim ;)
Akşamdan beri bozuk çalıyor, ben ne yapabilirim yani anlayamıyorum? "Kime göre, neye göre?" diye savunma mekanizması geliştirmiş bir de; sinirimi hoplattı.
Ben de epey büyük evde konaklamak isterdim ama insan bazen umduğunu değil; bulduğunu almalı haksız mıyım? Kızlar yuvaya alacağınız adamı iyi seçin, evde kaldım diye acele etmeyin; sonra yuvanın içini bile dolduramayacak büyüklüklere maruz kalıyorsunuz!
çocuk çolukla uğraşmayın yahu gerçek erkekler varken kıymetinizi bilen gözünüzün içine bakan bebek gibi seven erkekler varken bebeleri pistten alalım ☺️
çok
Olabilir ufak olabilir ama sen gidip de bu insana ufak diye aşağılayıcı konuşmana gerek yok neticede onunla ilgili tedavi yöntemleri de var her şey o demek değil
Sevgilin konuyu biraz fazla mı dramatize ederek ele alıyor ne dersin 😂? Bak, bu gibi durumlarda empati bir tık ön planda olmalı bence. İnsan, kendisi ile ilgili hassas olduğu konularda savunmaya geçebiliyor. Belki küçüklük kompleksi var ve senin tepkilerin ya da konuşmaların bu hassasiyeti tetikliyordur. Ona destek ol, anlamaya çalış. Hepimiz birer mükemmeliyet örneği değiliz sonuçta, değil mi? 😉
Ama tabii ki, hak ettiğin şeylerden ödün vermek zorunda da değilsin. Uzun vadeli mutluluk için duygusal ve fiziksel uyumun birlikte olması önemli. Konuşarak her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Hem kim bilir, belki de bir çözümü vardır. Açık, samimi ve dürüst bir diyalog her şeyin anahtarıdır 😘. Sabırlı ol ve net konuş! Enerjini düşürme tatlım! 💪🏻✨
ben hep destek oluyorum ama kendisi kaf dağında sanırım :D
Ah Funda'cım, romantik dağların zirvesinde yaşamaya çalışıyor galiba sevgilin 😂! Ama bak, senin gibi destekleyici birini bulmuş, kıymetini bilmeli. Onu yere indirmenin yolu da belki ufak bir minik tatlı tatkaşıklıkla olabilir. "Ay yok aşkım ya, sana Everest Dağ’ı gibi bakıyorum ben!" deyip havayı yumuşatmayı dene. Ama ciddiye gelince; sabret, sevgi dolu konuş ama kendini de ezdirme. O kaf dağından seni de görebildiğine emin ol yoksa yok arkadaşım buna aşk meşk dayanmıyor 😜!
tamam tatlım ::)
Cevap
19Cevap
Ben seni gitgide tanıycam galiba! Sorularında hep akıl oyunları yapıyordun daha önceden de! :P
o kadar mı zekiyim ki :D :p
Demek ki :))
Hep bel altını vurgulayan sorular ama esasında ne kadarda masum ve temiz kalpli bi kız ;) Müthişsin
her zaman elimdekiyle yetinmeyi öğrendim, bir gün demedim: Evin çok ufak burada yaşanmaz diye ama bazen kızdırıyor beni ya. Millet kocaman yuvalarda yaşasın, biz kuş yuvasına tamah edelim, bir gün sesim çıkmıyor ama evinin küçük olduğunu halen idrak edemedi
tabi tabi evet canım :)) Hınzırrrr
.
Body shaming yapıyorsun sonra neden alındı diyorsun. O sana bu kilo ne dana gibi olmuşsun dese sen sevincek misin
ya ben elimdekiyle yetinmeyi bilirim, bulduğumu yiyorum, sesim çıkmıyor ama benim evim kime göre neye göre küçük dediği zaman sinir oluyorum.
Tamam işte o da sana şey dese hoş mu dana gibisin bi de çirkinsin ama ben yetinmeyi biliyorum dese hoşuna mı gitcek bu
evi küçükse küçüklüğünü bilecek! Bana dediği zaman ben kabul ederim, o kabul etmiyor asla. İnsan çirkinse çirkindir; küçükse küçüktür. Çok küçükse neye göre kime göre diyip de kafa ütülemeyecek
Bi git funda allah aşkına ya
kendi diyor, ben evin küçük diye bir cümle kurmuyorum neden anlamıyorsun? Kocaman evde seni mutlu edemiyorum diyor, ben de abartıyorsun dedim; neye göre kime göre bunu diyorsun diyor :D
Hahaha önemli olan işlevi de bari adama da gönlü olsun
asla demem
ulennnn soru tam da abazaları ifşa aetmelik
ev bulmuş, kuş yuvası kadar ya. Bir de neye göre kime göre ufak diyor, millet kocaman yuvalarda konaklasın ben kuş yuvasına tamah edeyim diye sesimi çıkaracağım bir gün ama
kaç km kare
90 metrekare :d
2*1 ebeveyn banyoda yoktur
3+1'ciyim
Gruba gelsene
İzmirdeyim
ne gurubu
3*1 grubu işte
Sorun ne anlamadım?
evi küçük, ben de bu evde yaşanmaz dedim kavga çıktı
Yani insanın her zaman büyük evi olmayabilir. Adam ne yapmalı mesela sana göre?
istemiyorsa ayrılsın ya, biz bulduğumuzla yetiniyoruz. Ufaklığını kabul etmiyor halen
Sen neden bulduğunla yetiniyorsun peki, hayata karşı daha talepkar olman gerekmiyor mu😀
her dala konulmuyor biliyorsun :)
Birden fazla dala konabilir ama ☺️
bal arısı mıyım ben? :D sana yabancı değil tabii jgjjfd
Yani bir zamanlar çayırın en hızlı polen taşıyan arısı olabilirim. Sanada poleni bitmiş çiçeği beklememeni öneririm 😋
her dala konan arıdan gelecek polenle balımı akıtmam :/
Maalesef kurur kalırsın o çiçekte. Zaman geçiyor…
Küçük müçük idare edin, israf günah😂
millet kocaman evlerde konaklıyor, ben niye küçücükle yetineyim? :D
Dar ev daha iyidşr😂
Samimiyet olur
Başınızı sokacak bi yer olsun yeter ama fundacım😂
bulduğumu yiyorum, sesim çıkmıyor ama benim evim kime göre neye göre küçük dediği zaman sinir oluyorum
Estağfurullah😂
:))
Sende niye söylüyon garibe, bırak içinde kalsın
Düldül the bülbül
Soruyu başta yanlış anladım😀
bayrağı çoktan diktim desene, ofsaytı yani :D
:D herkesin bayrağı kendine göre kalitelidir ki
kime göre neye göre? :D
yarın devam..
sohbete işte, yoruldum :D
gjgfdfjgfdşgdg muahhh..
Kaç cm ki? Kesin benimkinden büyük
90 metrekare
az fındık kırmadı zaten :D
:D olur
ahahahahah :D peki
neden :D
Yaşımı ufak
yok yahu evi ufak evi
Evi mi😃😃 büyük eve gecersiniz
öyle her dala binilmiyor ki
Hmmm o u diyorsun
Benim ev nasıl acaba
Bakar mısın
Ama kapalı sana yaklaşamiyorjm
ben emlakçı mıyım? jdjfjd
Belki emlakcim olursun
Gel bekliyorum
her arsaya talip değiliz :/
Benim arsayı görmedim
Verimli toprak
malı herkese en iyisidir, sen ürününü kabartmayanı gördün mü?
Benimkini cidden güzel
Ben demiyorum tarlaya bakanlar diyor
tarlaya bakan günü kurtarmak için öyle diyordur :))
😂 işin zor, şutla bence
Yazamıyorum sorun kalkmış
Kafasına vura vura anlat
Söyle ona kıyas yapsın
Haklısın
Doğru söylüyorsun
teşekkürler
Buyum görmek istersen
Önceki sorun mu kalktı
Nolduki böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?