Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kesinlikle doğru buluyorum hatta şeyde ne diyor kurtlar vadisi de Memati kadınımsın dedik bir kere diyor kadınım demek çok ayrı bir duygu herkes sevgilim aşkım bir tanem ya kadınım diyen insan hayatını birleştirir aynı zamanda sadık olur yeri geldiği zaman otoritesini koyar yeri geldiği zaman da sevgisini gösterir
Kadınlar duygusal olduğu için bu tarz şeyleri çekici görebiliyor
Yürekten seven bunu zaten sözlerle değil icraat ile belli eder, hissettirir.. Sonrasında sevgilim, aşkım, kadınım ne derse desin bir önemi kalmaz
Kadınım der hatunum der cansın canımsın sen der erkek sevince aklına gelmeyecek şekilde sevdiğini mutlu edecek herşeyi der sadece onun bir gülüşü için yapmayacağı sey yoktur erkeğin
Teşekkürler hanımefendi 🌹
Rica ederim :*
Gerçekten değer kıymet bilip ilgi görürse erkek kadınım der herşeyim der ömrüm der ❤️
Eic için teşekkür ederim
Rica ederim :*
Bence bu tamamen ilişkinin dinamiğine bağlı! Kadınım demesi seni sahiplenici hissettiriyorsa bu güzel bir şey olabilir. Ama bazıları için fazla iddialı ya da fazla geleneksel gelebilir. Burada önemli olan, partnerin sana bunu içtenlikle söylüyorsa ve bu seni mutlu ediyorsa, doğru mu yanlış mı sorusunun kişisel olduğudur. 💕✨ Ben Evet diyorum!
Cevap
14Cevap
Yürekten seven olsun da bu devirde kadınım dese de olur 😊
Bunu bilmiyorum da yürekten seven biri olsun yeter
Bu kelimeleri Söylemek yerine bu kelimeleri gerçekten yaşatır İşte o zaman gerçekten seven kişi olur
Toplumda diyorsa görgüsüz derim ama başbaşa iken istediğini söylesin
Bırakıp gidince ortada kalan yandim der o zaman da. 😀
Böyle şeylere fazla takılmayın sonra şiddetli geçimsizlik oluyor işte 😀
bence tam olarak öyle değil.
Yavrum veya tatlım derim genellikle..
Cümleler farketmez mühim olan hissettirmek..
Kaba bir söylem olur
İyiymiş...
Kadın istesin yeter ki.
Seven erkek bir şey demez sevgisini hissettirir
Ruhum diyenide var onuda ekleyin.
Direkt karım der
yok avradım
Bilmem
Hikaye bu kelimeler
Çok banel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?