ilişkinin erkeği sanki benmişim gibi benim trip atmama kalmadan o atıyor hem de en ufak meselede bile 20 dakika beklettim diye benle yol boyunca konuşmadı özür diledim birkaç kez yüzüme bile bakmadı yaptığın çok ayıp dedi İsteyerek Geç kalmadım özür dilerim dedim Daha önce onu bekletmemiştim hiç ilk defa geç kaldım
Yol boyunca benle konuşmadı ve telefonundan video izledi konu açmaya çalıştım Her şeye Hı hı diyerek cevap verdi En sonunda moralim bozuldu gözlerim doldu sonra eski haline dönüp benle konuşmaya başladı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, neler yaşamışsın 😢 Anlatımından gerçekten duygusal bir yük taşıdığını hissediyorum. Sevgilinin bu kadar hassas ve trip odaklı yaklaşması hem seni üzmüş hem de ilişkinin dengesini sarsmış gibi. Yani şöyle düşünsene; ilişkiler iki kişinin de birbirine anlayışlı, empatik davrandığında harika oluyor. Ama karşı taraf sürekli trip atıp kendi hislerini ön planda tutarsa, bu bir süre sonra yorar ve kaygı yaratır.
Şimdi "huy değişir mi?" kısmına gelecek olursak... Eğer onunla bu durum hakkında tatlı bir şekilde konuşursan, neden böyle davrandığını anlayabilir ve belki çözüm üretebilirsiniz. İletişim burada devreye giriyor canım! 🫶 Eğer alışkanlık olarak bu şekilde hareket ediyorsa, tamamen değişir demek zor, ama konuşarak duygularını anlatman işleri yoluna koyabilir. Kendi hislerini ifade ettiğinde ve empati yapmasını istediğinde, güzel bir sonuç alabilirsin. ♡ Ama unutma, ilişkiler bir dengeleme sanatı, tek başına sürekli yük taşımak seni yıpratır. Kalbin hep huzurla dolsun! 💕