Güncellemeler
9 ay
32 yasinda daha yanına tasinicam İstanbula bekar yaşıyor beraber çalışırız ev alırız falan demiştik ortak
Güncellemeler
9 ay
Önceden annem ona karşı beni doldururdu hiç sevmezdim ama sonra instagramdan konuşmaya başlayınca çok iyi kalpli güzel abdestli namuslu biri olduğunu öğrendim çok da iyi anlaşmaya başladık açık bu arada başı güzel giyiniyor çok iyi anlaşıyoruz kafa olarak da sevdim bende
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uvey abla degil i o, bablarınız ayni yani o senin ablan Ablan o senin aklini başına al be
Ama anneler farklı ve küçükken annem ve ablam hep doldururdu o senin ablan değil diye.
Elimde değil çok arzuluyorum onu
Lan helak olursun manyak olma tövbe edip af dile nefsin oyunudur bu Cidden zor bir şey bu durumdan hemen kurtul
La elimde değil çok seviyorum sırf onu daha çok görebilmek için yanına taşınıyorum geçen coraplarini çıkarayım senin de dedi eve gelince çıkarırken bende ona şaka yaptım el sakasi gidikladik baya bir fena oldum çok mutlu oluyorum onla cocukken hiç sevmiyordum halbuki
Kardeş elimde değil filan boş şeyler git bir doktora psikiyatrik bir bozukluğun olabilir. Bunun açıklaması yok kusura bakma
La psikiyatrik sorunum yok olsa ortaya çıkardı zaten olsa zaten yanında kalıyorum 1 aydır temelli tasinicam eşyalarımı almaya gidicez beraber yaşayacaz 1 aydır saldirirdim herhalde bozukluk olsaydı değil mi ben onun nikahlamak istiyorum ama imkansız biliyorum
Neye bos şeyler la yalan borcum mu var ben bilerek mi acı çekeyim
Allah Hidayet versin diyecek bir şeyim yok inşallah iyi olur vazgeçer unutursun
Allah verdi bana bu aşkı ama unutacağımı sanmıyorum çünkü beraber ortak ev üstümüze yaptı babam beraber yaşayacaz ikimiz çünkü ben evlenmem daha 32 yaşına geldim dedi bende zaten yanımda gül gibi ablam varken evlenir miyim dedim o da ben bulaşık yemek çamaşır çay temizlik hepsini yaparım arada yardim edersin yaşarız gideriz dedi
internet üvey filmi dolu uyma bilerek yapıyorlar
Ya gerçek çok güzel çok iyi anlaşıyoruz bekar kendisi ama ilgimi belli ediyorum ama ağzımla söylesem ne der bilmiyorum çok kötü bir şey.
O senin ablan ablan 😅
He ya babalarımız aynı anneler farklı pek görüşmedik cocukken ama çok beğeniyorum onu
Bişe yapmayasin sakın müge anliya cikartirlar seni
O kadar da değil hocam
Sende sapik belledin bizi iyice
Kendin gibi
Yok be ben buradan bakinca çok mu sapık görünüyorum
Belli oluyor
Yalama yalatma 🤣
Benden daha sapıklar var alt üst çıplak resimler erotik paylaşımlar vs vs
Onlar benden daha sapık bide küfür etme insan gibi konuşalım
Özele gel
Niye
Gel sen