Kocam çok ilgili davranıyor kocamdan çok sıkıldım ne yapmalıyım?

Of çok duygusal, çok böyle aşk pıtırcığı ben bi erkeğin böyle olmasını sevmiyorum ya. İçinden mi geliyor yalandan mı yapıyor bilmiyorum da ben çok sıkıldım bundan. Sürekli sürekli seni seviyorum demeler sürekli bir şeyler almalar plan yapmalar ne biliyim çok doruklarda yaşıyor.
Bkunu çıkardı. Bende tam tersi mantıkçı, odun kütük gerçekçi biriyim. Bende ona ayak uydurmaya çalışıyorum da sıkıldım bunaldım. Bu kadar da olmaz. Sürekli seni görmek istiyorum kendini at reels videoları atıyor seni çok seviyorum diyor kavga ediyoruz eve almıyorum gece gece kapının önünde yatıyor falan. Üff çok bunaltıcı. Ben sevgililerimde de böyleydim ilişki yapamıyordum 2 güne sıkılıp ayrılıyordum. Evlenmeyide düşünmedim hiç. Aniden karar verdim şu an bıktım ondan.
Güncellemeler
10 ay
Ya sürekli bana sarma sar, bana tatlı yap bana şunu yap bunu yap. Beraber canlı müziğe gidelim düğüne gidelim onu yapalım bunu yapalım. İlgi bekliyor. Ama ben boğuluyorum sürekli bahane atıyorum. Daraldım. Cinsel olarakta istekli. Ben istemiyorum çok. Sevgiliyken de gece gece kapımda yatıyordu affedeyim diye. Takıntılı. Çok vıcık. Neden anlamıyorsunuz?
Kocam çok ilgili davranıyor kocamdan çok sıkıldım ne yapmalıyım?