- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
9 ayBaştan bitmiş zaten, adam yapılmayacak ne varsa yapmış. Kadın günümüz çağında bile dürtüsel olarak ilkel bakar bazı şeylere. maalesef ki ayar olması lazım. Ki yok kapıda yatmalar aman Allahım kimsenin kapısında yatmadım istediğimi de aldım. Bugüne kadar bu nedir böyle.
013 Yorumla
Soran9 ayDiyorum ya ona da dedim sen dedim ruh hastası bi manyaksın
Soran9 ayBıktım ya bu nedir
- 9 ay
Ruh hastası olsa seversin zaten şikayet etmezsin, adam bildiğin lolipop gibi. Duygu evet olmalı sevgi olmalı ama gerektiği yerde müdahale etmeli erkek günümüzün erkekleri zaten bundan kaybediyor.
- 9 ay
Odak noktada sadece kadın sadece bir şeyi koyarsan b... Ku çıkarmış aynen böyle
Soran9 ayYa çok kılıbık işte ne bileyim amaaan ben bıktım bıktım
- 9 ay
Senin saygın kalmamış bir kadının saygısı azaldımı bittimi o ilişkiden bir cacık olmaz. Kadın sevmeli saygı duymalı yeri geldimi çekinmeli bazı şeylerde.. Ama erkek kapıda yatarsa bu zor.(bunu duyunca gerisine gerek yok)
Soran9 ayİşte ben erkeksi seviyorum dedikçe bu ezik özgüvensiz hiç sevmediğim tip
- 9 ay
Bunu senin ona söylememen lazım. Onun sana duygularını bir kere söyleyip bunu söylememeli yaşatmalı. Bazı kararları kendisi almalı ve seni uydurmalı. Sen bıktığını için zorunlu vergi veren vatandaş gibi yatıyorsun onla.. Bir şeyler olsa her gün seks yaparsınız. Sen istersin ama sende bitmiş. Kadında bittiyse * sene kadın dönmez bir daha o duygular geri g3lm3z.
Soran9 ayEve geldi kavga çıkardım nankörsün dedi.
- 9 ay
😂😂
Soran9 ay😀😀
- 9 ay
Ağlatma betayı
- 9 ay
Neyse sizin kapınız sonuçta sizi ilgilendirir
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. hakkaten dengesizsiniz heee erkekler ne bok yiyeceğini şaşırdı iyi davranırız sıkılırsnz kötü davranrz söylemediğiniz kalmaz madem öyle evlenmeseydin adamın suçu ne sen odunsan sana itin uğursuzun önde gideni lazımmış aslında içinden geçecek köpek edecek ama maalesef bu nasıl bir dengeyse senin gibilere kocan gibi insanlar çıkıyor genelde adama yazık olmuş deveyi diken insanı sik.. en makbuldür cümlesi tam sana göre cuk oturdu hakkaten 😏
00 Yorumla
9 ayGeçmişte huyunu bildiğiniz bu insanın , evlendikten sonra bu huylarından yavaş yavaş vazgeçebileceğini ve giderek durulacağını mı zannediyordunuz?
02 Yorumla
Soran9 ayEvet evlilikte sıkılır dedim aynı evin içindeyiz
- 9 ay
Sevgi ve saygıyla zamanla aşılamayacak hiçbir durum yoktur.. O da öyleyse sıkıntı yok konuşursunuz kendi aranızda halledersiniz en aza indirgersiniz her şeyi
9 ayBana biraz troll soru gibi geldi neyse unutma, kimse vazgeçilmez değil. Senin küçümsediğin beğenmediğin kocan gün gelir sana sırtını döner, o yüzden fazla havalara girme bence
02 Yorumla
Soran9 ayDönsün benimde istediğim o
- 9 ay
aslan burçlarının takacağını sanıyo musun bu dediğini? kibirli davranmayı ve havalara girmeyi seven bir burç varsa o da aslan burçlarıdır.
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla çok karışık duygular içindesin 🌀 Bir yandan eşinin seni sevmesi güzel bir şey, ama onun bu duygusallığı ve yoğun ilgisi senin gerçekçilik, mantık tarafınla çatışıyor gibi görünüyor. Bu tarz farklılıklar bazen ilişkilerde sorun yaratabilir, ama önemli olan aranızdaki dengeyi bulmak. 😊
Ona karşı daha açık olabilirsin, yani bu kadar yoğun bir ilgiden hoşlanmadığını nazikçe onunla paylaşabilirsin. Tabii ki onu incitmeden! Onun sevgisini yadsımamak ama dozajını biraz daha azaltmasını rica etmek bir çözüm olabilir. Çünkü seni tatmin etmeyen bir durumda sıkışıp kalmak yerine, iletişimle bir orta yol bulabilirsiniz. Unutma, her ilişki birtakım işidir! 💞
Eğer gerçekten bu ilişki senin için yorucuyorsa, kendine "Ben bu evliliği sürdürebilir miyim?" diye de sormanda fayda var. Ama dikkat! Bu bir karar değil, sadece kendini anlamak adına bir içsel sorgulama olmalı. Ne olursa olsun, adım adım git ve hislerine kulak ver. ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fazla ilgi aşık usandırı derler doğru! Kadın yersiz bunca şey yerine arada sırada kendini hatırlatan erkeğe kaçabilir. Kadın bir başka şekille sever kulaktan sever mesela iyi konuşmalı ve kısa tutmalısınkz özlemesine izin vermelisiniz
15 Yorumla
Soran9 ayYa aynen bu işte burdaki manyaklarda gelmiş bana kızıyor aynen budurr
- 9 ay
Kendimden biliyorum koşmayı kestim aramadım deli oldu oysa hep seyahatler, yurtdışıntatilleri hediyeler baktım bunun tavırları çok değişti çektim kendimi arkadaşlarımla rakı geceleri, kamp etkinlikleri yurt dışı bayilik toplantışarınderken beni aradı özür diledi hala kabul etmedim
Soran9 ayEvet zaten ben ona kendimi olduğum gibi tanıttım. O kendi belasını aradı. İlle de sen ille de sen. Bıktım. Ayrılıyorum kapımda yatıyor zırlıyor bilmem neler. Kurtulamıyorum da
9 ayİnsan ol önce o adamı kaybedersen orpu birine denk gelirsin bir daha da nah bulursun öyle erkek ona göre kudurmuş kadın olmak mı kendine yakistirdigin benim bildiğim güçlü kadın kocasını istediği şekle sokabilecek kadındır senin gibi cılız olmazlar...
13 Yorumla
Soran9 ayTamamen saçma bi yorum konumuzun bu yazdıklarında hiçbir alakası yok.
- 9 ay
Baya var kör olduğun için görmüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
9 ayBu erkekler ne yapsa dert. İlgi verse dert, vermese dert. En büyük sorun; kimse ne istediğini bilmiyor.
55 Yorumla- 9 ay
İşte bunu anladığımız an kadınlardan uzak durmamiz gerektiğini anlıyoruz akıllı erkek uzak durur
- 9 ay
Ragnar sana bir şey diyim mi. demeyecem çünkü boşuna çenemi yormak istemiyorum iyi günler
- 9 ay
@Beabenefits sen gay misin
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
9 aySeni çok iyi anlıyorum üstüme aşırı düşüldüğünde aynı hissi yaşayıp boğuluyorum ve bu bana sahtekarca geliyor gerçek gelmiyor. Hatta içimden bir sktr git başımdan diyor ve dışımdan da dememek için kendimi zor tutuyorum. Bana sürekli dokunulmasından falan da haz etmiyorum biraz uzak dur diyorum. Aşırı ilgi g. rizekalıca geliyor. Hepsinden önemlisi sahte geliyor. Kova burcuyum.
10 Yorumla Off yolla anasının evine biraz onda kalsin o da bokunu çıkarmış
11 Yorumla
Soran9 ayAynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
9 aySizin evlilikte uyumsuz bir eşleşme olmuş. Önceden bilgin vardı diye düşünerekten keşke o topa hiç girmeseydin. Belki adam love bombing seven birini bulurdu.
10 Yorumla Bu insanoğlunu anlamak çölde su aramak gibi bir şey ister erkek olsun ister bayan ilgilenince benimle neden ilgileniyor ilgilenmezse neden ilgilenmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 aybu kadınlara da ne yapılsa yaranılmıyor. burçlarınız ne kocanla senin? duygusalsa ya başaktır ya da su burcudur
18 Yorumla
Soran9 ayKoç burcu. Ben aslan.
Soran9 ayBıktım ya bu kadar da yapışkan olunmaz erkek dediğin ağır olur
Soran9 ayCiddi olur bu çok duygusal duygusal erkek nedir
- 9 ay
şaşırmadım aslında. bazı koçlar balıklar gibi bencil olsa da anlayışlı ve hassas olabiliyor ben bu durumu bir türlü idrak edemiyorum. ama maalesef yanlış kadınla evlenmi o koç erkeği. balık veya yengeç kadınıyla evlenmeliymiş. aslanlar aynı yay burçları gibi hatır bilmiyorlar ve bir anda silip atıyorlar. ben güvenmem şahsen aslan ve yay kadınlarına
Soran9 ayBende öyleyim sevgililerimi hep birden sildim birden kurtulmak geliyordu içimden hemen ayrılıyordum. Erken sıkılıyorum.
- 9 ay
işte ne kadar doğru düşündüğümü bir kez daha kanıtladım aslan kadınları konusunda. ben balık burcuyum ve gram sevmem aslan ve yay kadınlarını. Adı çıkmış ikizler kadını hiç böyle değil sevdiği adama tapar vazgeçmez.
Soran9 ayBenim karakterim bu yapacak bir şey yok. İkizler kadını arkadaşım var aynen sevdiği adama deli oluyor. Napalım..
- 9 ay
tamam işte bence aslanları kötülemek yerine millet ikizleri kötülüyor. çok vicdansız tiplersiniz erkekleriniz de zorba ama ben güzel had bildiriyorum aslanlara. çok boş teneke oluyor erkekleriniz
9 ayGerçekten anlamıyorum adam ne güzel sana düşkün daha ne istiyorsun
21 Yorumla
Soran9 ayBkunu çıkarıyor sıkıldım bu ne sürekli sürekli ama ya darlanır insan her şeyin fazlası zarar
9 ayyani ayrılınca da özlersin kadınların bir ortası yoktur arkadaşlar genel olarak sürekli hata yaparlar şimdi ayrılırsa 10 yıl sonra diyecek ki yüksek ihtimal ayrılmasaydım böyle oluyor genelde çünkü 10 yıl sonra kendisini böyle sveen bulamıycak
01 Yorumla- 9 ay
yani adamın yaptıkları bir erkek için doğru demiyorum ama senin bunu burada sohbet başlığı yapman bile direk ofsayt
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Birşeyi çok istersin elde edersin sonra ondan sıkılır bırakırsın. şu an senin içinde bulduğun durum bu, ama bazı şeylerin değeri kaybedilince anlaşılır unutma
00 YorumlaÇok iyi olmuş aslan erkeği e cevap vermen yakındır velanı bulman kendimden biliyorum bir msja düsen kadın birdaha benim iznim olmadan oradan çıkamaz 😂😂
00 Yorumla
9 ayNapak kardeş bizden ilgi mi bekliyon git kocanı karşına al konuş. Özgüvenin mi yok oturup konuşmaya iki kelam laf etceğin şey hepi topu. Beni sevme diyecen bu kadar la.
00 Yorumlaİlgi kadını sıkar aslında ne kadar ilgili biri istesenizde artık kadınlar çok karışmayan özgür bırakan koca istiyo
01 Yorumla
Soran9 ayÇok abartıyor iyi değil bu kadarı
9 ayAdam umarim en kisa zamanda hak eden birini bulup seni bosar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayYemin ederim biz kadınlara yaranılmaz ne kadar memnuniyetsiz varlıklarız
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
9 ayKocası ilgi göstermeyen çok kadın var onlardan biriyle değiş tokuş yapın kocaları 😂
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Evet karakter olarak farklı olunca iki tarafa da zor oluyor gerçekten
02 Yorumla
Soran9 ayEvet ben ona dedim ama o ille de sen ille de sen. Lanet olsun
9 ayAnladıgım kadarıyla Sana bir bahane lazım farklı deneyimler yaşaman için
08 Yorumla
Soran9 ayBen erkek istemiyorum direkt.
Soran9 ayKafam rahat olsun özgürlük istiyorum.
Soran9 ayFarklı erkek aldatma vs. Asla yok
- 9 ay
Seven kısıtlamaz sanırım eşin özgüvensiz seni kaybetmekten korkuyor buda sana zarar veriyor gibi konuşmalısın izah etmelisin ona güven verirsen özgür olursun
Soran9 ayEvet ruh hastası getcontactan etiketlerime bakıyor evliyiz😂 iş yerinde telefon telefon telefon ayyyy bi sal be adam akşama kadar bana yazıyor bi git yaaa. Boğuluyorum bi rahat ver artık. En son dövücem
Soran9 ayİş arkadaşları bile demiş bu ne kılıbıklık
Soran9 ayArkadaşları bile diyor yeter diye
- 9 ay
Zamanla sıkılır ama tahminimce biraz güzel oldugun için içi rahat degil aldatılmaktan korkuyor gözü dönmüş kafası karışık ☺ daha önce kadınlarla aşırneşir olmamış sanırım kadınların dilinden anlasa böyle olmazdı çözümü senin elinde
kanka size de yaranılmıyo ilgili olsa bir dert olmasa bir dert
01 Yorumla
Soran9 ayAma çok sıkıyor işte
9 ayReels videoları dışında şikayetçi olmanız bana saçma geldi
03 Yorumla
Soran9 ayBıktım ama
- 9 ay
Bence siz o kadar sevmediğiniz için bıkıyorsunuz
Soran9 ayBencede sevmiyorum zaten onun beni sevdiği gibi asla değil
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
9 ayO ne ya herseyi yerinde zamaninda yapmak lazim vicik vicik
08 Yorumla
Soran9 ayİşte diyorum ya çok iğrenç. Sanıyor benim hoşuma gidiyor. Ben bi kere erkeksi seviyorum. Cool seviyorum. Bu tam tersi yılışık boğuluyorum artık
Soran9 ayMaskülen cool ağırbaşlı erkek gerek bana
- 9 ay
:)) evde disarda herzaman oyle olmak sıkıyo benide anliyorum seni ama senin kadar bogulmuyorum ben seninki abartiyo :)
- 9 ay
Oturakli ve yerinde zamaninda yapmak herzaman kazandirir keyf verir
Soran9 ayYa bu sevgiliyken de başımı belaya sokuyordu. Dengesiz düşüncesiz hareketleriyle. Bu yılışıklığıyla. Ailem duyuyordu falan başıma bela oluyordu
- 9 ay
Akilsiz basin cezasi derler bizim orada :)
Soran9 ayİşe gidiyor çok şükür de biraz rahat ediyorum. İşteyken bile elimde telefon bana sarıyor.
- 9 ay
:)) yani az cok anliyorum aeni
9 ayAklı başına gelince seni kapının önüne koyacak! Sen de kapı kulpunu tutacaksın.
10 Yorumla
9 ayUlan milletin sevgilileri lovebombing yapıp sonra da ilgisizleşiyor. Bu da bulmuş da bunuyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı.
9 ayBir hafta 10 günlüğüne annesine yolla ya da sen git
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
9 ayÇok ilgide insanı bunaltır bide erkek üstün olmalı kadının kadın oldugunu his ettirme li
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fazla ilgi aşık usandırır derler
her şey dozunda güzel
00 Yorumla
9 ayKadınlar kapatılsın ya 🤣
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayErkek erkek gibi olmalı
Evet o kadar vıcık vıcık olması kötü03 Yorumla
Soran9 ayÜffff evet sonunda beni anlayan biri
Cevap sahibi9 ayburada mısın
Cevap sahibi9 ayVıcık vıcık ilişkidende standart bir ilişkiye ihtiyacın var
Gizli Üye(45 üstü)9 ayArada başka arkadaşların ile çık, Ben öyle yapıyorum karşımdaki de öyle
00 YorumlaYani bu bir erkek mutluysa sorunu sıkıntısı yoksa iyi davranır eşine en iyi şekilde davranır. Ama size göre bir erkek değil demekki bunu ona anlatmanız iyi olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayGördüğünüz gibi tr kadınına yaranılmaz o sebeple kendinizi zorlamayın yormayın erkekler
00 Yorumla
9 ayİlgili olsa bir suç olmasa bir suç sizleri anlamak mümkün değil hem bacım kocanı burada şikayet etmende hoş değil
00 Yorumla
9 ayKullanıp atsaydı senin için dünyanın en iyi adamı olurdu siz kadinlar sevgiyi haketmiyorsunuz insallah seni boşar da kurtulur
00 Yorumla
9 aySeni salsa sorun kalmayacak aslında aşırı ilgiden boğulmuşsun sanırım
011 Yorumla
Soran9 ayYa işteyken bile sarıyor bana ya bi git be adam
Soran9 ayEline alma telefonu yazma işine bak bi s… git
Soran9 ayValla bıktım ben bundan
- 9 ay
Hiç sosyal biri değil anladığım kadarıyla sürekli senle upraştığına göre
Soran9 ayBen girdim hayatına herkesi sattı kimse kalmadı etrafında kimseyle vakit geçirmiyor haliyle..
- 9 ay
Hiç konuşmadın mı bu konuyu onunla
Soran9 ayEn yakın erkek arkadaşını falan herkesi sattı kız kardeşi görümcem şikayetçiydi bana yapıştı
- 9 ay
Nasıl yani sana yapıştı
- 9 ay
Herkesi sattı şimdi kimse kalmayınca haliyle sen tek kaldın desene
Soran9 ayYani sürekli benle vakit geçirmek istiyor herkesi salıyor ben olduğum için sevgiliyken de çok tepki geldi buna. Beni görünce herkesi satıyor bırakıyor herkes eleştirdi. Tek odak noktası benim adam ruh hastası gibi bişey
- 9 ay
Ahaha aklımda bir fikir var da işe yarar mı bilmiyorum
sevmiyorsan evlenmeyeceksin kardeşim
40 YorumlaMillet ilgili arar ya
23 Yorumla
Soran9 ayAma anlamıyorsunuz bkunu çıkardı
Soran9 aySıkıldım bunaldım daraldım artık
Yapsa suç yapmasa suç. Ezmek lazım
12 Yorumla
Soran9 ayBkunu çıkarıyor
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Gel eziyet edelim surundurelim bı kendine gelirsin
16 Yorumla
Soran9 ayİşteyken bile bana sarıyor.
Soran9 ayTelefon elinde yazıp duruyor. Ruh hastası gibi darlıyor. yeter
Soran9 ayEvet evet iş arkadaşı bile demiş yeter akşama kadar karına miyavlıyorsun
Soran9 ayTam kılıbık bıktım
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. op başına koy
hangi akıldasın13 Yorumla
Soran9 aySıkıldım ama bu kadarı da fazla bunaldım yani
Gizli Üye(25-29)9 ayNe güzel koca bulmussun birde bunamişsin
414 Yorumla
Soran9 ayAy çok yapışkan yaaa neresi iyi
- 9 ay
koç burcuymuş enteresan şekilde
Cevap sahibi9 ayBenim kocam da koç bu kadar değil herzaman oper dokunur da yataktan kovsam yine gelir ama seninki baya abartmış yapışkanlık güzel işte seviyor seni ne güzel daha ne ariyon
- 9 ay
kadın aslan burcu oldugu için belasını arıyor :D bu aslanların ne kadını ne erkeğini hayatta memnun edemezsin. bir de koç aslan anlaşır derler. bence yay gibi gaddar ve gamsız bir burç tam aslanlara göre.
Soran9 ayKocamla kavga çıkardım düşsün yakamdan rahat bıraksın beni diye. Bahaneyle kavga ettim Nankörsün bir şey demiyorum iyi geceler dedi uyudu.
Cevap sahibi9 ayBiz terazi koç ben ilgiyi severim 😃
Cevap sahibi9 ayAynen doğru demişsin yay gibi burç lazım
- 9 ay
teraziler de balıklar gibi ilgi delisi
Cevap sahibi9 ayİlgisiz kalmaya tahmullum yok
- 9 ay
her terazi aynı senin gibi.
- 9 ay
koçlar bence aslanlarla anlaşamaz, terazilerle daha iyi yürütürler. zıt kutuplar birbirlerini daha iyi tamamlıyor.
Cevap sahibi9 ayO yüzden anlaşamıyor zaten yanlis evlilik olmuş
- 9 ay
evet aynen öyle. ben balıgım mesela. başak kadınıyla daha iyi anlaşıyorum bazen ikizler kadınıyla da ama aslan ve yay kadını benden uzak olsun. yengeç ve akreple de anlaşamam
- 9 ay
aslan kadınları en iyi kova erkekleriyle anlaşır aslında. onlar tam aslanlara göre. umursamaz ve özgürlüğüne düşkün burçtur kova :D hiç yapışkan bile olmazlar
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bulup bunamak dedikleri bu olsa gerek
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Gerçekten öyle oluyor
02 Yorumla
Soran9 ayBıktım boğuldum yeter yeter
9 ayNiye evlendin o zaman acaba
02 Yorumla
Soran9 ayPişmanım zaten
- 9 ay
Boşan o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Herkesin hayali olan erkek 🤦♀️🤦♀️
04 Yorumla
Soran9 ayBenim niye değil😂
- 9 ay
@Ddddddda 😂😂
9 ayPeki sevmeden mi evlendin?
02 Yorumla
Soran9 ayBeni sevmesini sevdim diyelim sadık ve ilgili olunca bundan olur dedim de bu da sıktı bkunu çıkardı
- 9 ay
Bazıları evlenecek birini bulamadım beni gerçekten seven birini bulamadım diye üzülür ağlar sende aşırı sevgiden bıkmışsın. Herkesin imtihanı farklı. Muhtemelen kocan yakışıklıdır ama yapış yapış sevgisinden bıkmışsındır. Ama herkesin imtihanı farklı olmayınca olmuyor demekki
9 ayBebeğim senin bir güzel aldatılman lazım
06 Yorumla
Soran9 ayÇokta umrumda
- 9 ay
O zaman görürdün
Soran9 ayHiç umrumda değil benim yakamdan düşsün de
Soran9 ayYa ne alaka adam yapışmış bana naparsa yapsın ya
- 9 ay
aslan kadınları böyle vicdansız oluyor işte. erkekleri de aynı bunların
- 9 ay
@acayipadamm ne acımasızı dostum bir kekoya düşsün de görsün bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayKocan kadar kafana taş düşsün :)
07 Yorumla
Soran9 ayBıktım ama
- 9 ay
Bıktıracak bişey yok
Soran9 ayÇok kılıbık
- 9 ay
Farklı şeyler aklıma geliyor
- 9 ay
Seni mutlu da edemiyordur
Soran9 ayİş arkadaşları bile diyor yeter çok kılıbıksın diye bıktırdı be
- 9 ay
Sendeki sorun sadece kılıbıklık değildir
9 ayBaşıyın tacı et kocanı
02 Yorumla
Soran9 ayBkunu çıkarıyor ne baş tacı edicem
- 9 ay
Boşa gitsin
Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. kımi ilgisizlıkten kimi ilgiden kadınlar ne ister
02 Yorumla
Soran9 aySınırını aşıyor çok ilgi sıkar bunaltır sıkıldım ondan
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hahaha enteresanmış sjsjsjs
02 Yorumla
Soran9 ayBoğuluyorum artık
Gizli Üye(25-29)9 ayOğlak burcu sorunsalı
37 Yorumla
Soran9 ayKoç burcu
Cevap sahibi9 ayİkiniz de mi koç
Soran9 ayBen aslan
Cevap sahibi9 ayHe anladım kız bende hiç sevmem öyle anlattığın gibi bi erkeği niye evlendin çocuk yapmadan boşan gitsin
Cevap sahibi9 ayYok kız oğlak sandım
- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
9 ayErkek dediğin ilgi vermez hayvan gibi davranır
10 Yorumla Nerden tanıştınız niye böyle ilerledi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Ee belanımı arıyosun sjsjs
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBende sevmem yapmacık ya
22 Yorumla
Soran9 ayÇok sahte ya kim kimi böyle seviyor boğuluyorum artık ya hepsi rol geliyor
Cevap sahibi9 ayNe kadar süredir evlisiniz
Gizli Üye(18-24)9 ayAbla burcu ne eşinin çok merak ettim😅
217 Yorumla
Soran9 ayAy koç burcu
Soran9 ayKoç burçları böyle de olmaz sinirli inatçı falan diyorlar bu bi tuhaf
Cevap sahibi9 ayOğlak diye düşünmüştüm tutturamadım yia😅🤦🏻♀️
Yok başak burcu erkeği böyle olmaz- 9 ay
koçlarda da belli etmeseler de duygusallık var aslında.
Soran9 ayAy bu yanlışıkla koç burcu olmuş herhalde ultra takıntılı saplantılı aşk pıtırcığı
- 9 ay
balık erkeği yapar mı sence bunu @ cevap sahibi
Cevap sahibi9 ay@acayipadamm ay balık zaten ultra duygusaldır hhdhdhdh
Yapar kesinn
Cevap sahibi9 ay@acayipadamm balık mısın yoksaa. d
- 9 ay
balıgım ve hiç böyle davranışlarım olmadı :D ben daha çok centilmen oluyorum sevdiğim kadınlaysam. sahiplenici tarafım %1000 e çıkıyor
Cevap sahibi9 ay@acayipadamm fazla Romantik olursun ve sahiplenirsin evet
Ben de başağım 😄- 9 ay
romantiklik mi denir buna bilmiyorum normalde odunum ama değer veriyorsam yaparım bunu sadece. başaklar pek sevmiyor balıkları karşıt burç olması hasebiyle sanırım. ama bence balıklardan daha fazla alınganlar başaklar. alıngan davranınca takıyorsunuz ve toprak grubu olmanız sebebiyle de garantici yaklaşıyorsunuz o kişinin hatrı olsa bile silip geçiyorsunuz acımadan. toprak grubunda garantici kafa var. bir şey eğri olsun istemiyorlar yanlış bişeyi affetmek yerine komple bir anda silebiliyorsunuz. bu yüzden duygusuz davranıyorsunuz.
Cevap sahibi9 ay@acayipadamm valla ben başak burcunun ruh eşi balık diye biliyorum ve çok da iyi anlaşırım Balık erkekleriyle 😂
Ben fazla duygusalım ya duygusuz hiçbir zaman davranamam galiba. d- 9 ay
başaklarla ben de iyi anlaşırım genellikle ama başak bana açıkçası çok fazla denk gelmedi. ama gelenlerden az sayıda başaktan hatırlıyorum bazen başaklar yoruyor beni. mesela başaklar karmaşık konularda ellerinde somut gerçekçi veriler olsun istiyorlar bir şeyin sonunu görebilmek için. evet mükemmelliyetçisiniz başak olarak ama ben balık olarak karmaşık birşeyin sonunu görmek için somut verilere ihtiyaç duymuyorum, ben de başak kadar mükemmelliyetçiyim ve sezgisel olarak bir şekilde doğruya ulaşıyorum. haklı oldugumu bilmeme ragmen başak'a anlatamadıgım bazı noktalar oluyor ve sanırım başakla bu konuda tam anlaşamıyorum zira herşeye gerçekçi bakıyorsunuz toprak grubu olmanız gereği hep elinizde somutluk olsun ayaklarım yere sağlam bassın istiyorsunuz yoksa varılan sonuç mantıksız geliyor size ve ikna olmuyorsunuz. ama başakta sevdiğim taraf karşı tarafı iyi dinliyorlar özellikle derin bir konu ilgilerini çekmişse dinlemeye bayılıyorlar sanırım balıktaki derinliği seviyorlar zira toprak grubu oldugunuz için size balıktaki su'dan gelen derinlik şaşırtıcı gelebiliyor suyun topragı sulaması misali. Bu arada size en büyük tavsiyem kendinizi egoist sorunlu aslan burçlarıyla ilişki içine sokarak heder etmeyin. Çevremden bazı başak-aslan ilişkilerine şahit oluyorum aslanların zorbalıgına maruz kalıp hayatlarını zehir ediyorlar bile bile. bazı başaklar aslanların zorbalıgını da ezebiliyor baskınlık kurabiliyorlar ama gerek yok bunlara. aslanların kurnazca yalanlarını da çabuk yiyorsunuz kanıyorsunuz. aslanlar biraz hava atmayı atıp tutmayı sevdikleri için onları erkeksi sanıp aldanıyorsunuz sahte tavırlarına. benim için sorun yok da üzülüyorum valla aslanlar tarafından kötü davranılan kadınlara. aslanın ne erkeği ne kadını düzgün ilişki yürütemez kendi cevabımda da yazdım bunu. sıkıntılı bir burç
Cevap sahibi9 ay@acayipadamm Aslan burcu biriyle görüşüyorum şuan😅
Ve erkeği konusunda pek emin değilim tanıma aşamasındayım ama kadını gerçekten ömür törpüsü oluyor
Bu arada baya iyi anlıyorsun bu burç işini helal olsun sana
Yapıyorsun bu sporuuu. d- 9 ay
kimbilir ne yalanlar saydırıyordur seni kandırabilmek için. :D seni çok pis kandırır diyim. aşırı şeytan onlar. başaklar hemen kanıyor aslanların palavralarına. şimdiden geçmiş olsun.
Cevap sahibi9 ay@acayipadamm yaa dime öyle dimee😅🤦🏻♀️
Evet kadınlardan bir s*k olmayacağının kanıtı daha
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Öyle olan adamla neden evlendin madem sevmiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yolver gitsin sana maço lazim
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat