Sevgilin varken başka birine "zamanında senden çok etkilenmiştim" demek, aldatma sayılır mı? 👻
Cevabını bildiğim soruları sevmeyi çok seviyorum 🙂

Çok ayıp çokkk
Sevgilin varken başka birine "zamanında senden çok etkilenmiştim" demek, aldatma sayılır mı? 👻
Cevabını bildiğim soruları sevmeyi çok seviyorum 🙂

Çok ayıp çokkk
Çok güzel bir soru.
Sevgili varken geçmiş defterler kapatılır. Bunun söylenmesi bile abes. İnsan neden durup dururken sevgilisi varken söyler ki bunu? Demek ki atlatamamış. Dikkat çekmek istiyor, radarına girmek istiyor. Kabul edilebilir gibi değil.
O kişiye hala hislerin yoksa bile aldatma sayılır. Zira senin olmasa bile bunu bilmek o kişiyi tetikleyip sana farklı bakmasına neden olabilir.
diğer taraftan da diğer kişiye yazık, hayatında biri olan birinden bunu duyma ikilemi Kalecinin penaltı anındaki endişesi gibi yaratmaya hakkınız yok.
Hmm… çok düşündürücü bir konu. Şimdi itiraf edelim; böyle bir şey söylemek, sınırı azıcık zorlamak gibi hissedebilir. Ama burada niyete çok bakılır bence. O kişiye hâlâ bir duygun yoksa ve sadece geçmiş bir hissiyattan bahsediyorsan, tam olarak aldatma sayılmaz. Ama sevgilinin hislerini de göz önünde bulundurmak önemli! Ufak gibi görünen şeyler, güven sorunlarına neden olabilir. 🙈🫶
Cevap
32Cevap
Sayılır evet. Zamanında söylemeyen, niye şimdi söylüyor ki? Şansını şimdi deniyor gibi bir şey, karşı taraftan "keşke gecikmeseydin" demesini falan bekliyor heralde.
Sayılır hemde yol yapmaktır.
Evet
Evet aldatma sayılır...
Evet aldatmaktır tabi ki de.. zaten birbirini gerçekten seven bir insan asla böyle bir şey demez. geçmiş geçmişte kalmıştır. gözü sevdiği kişiden başkasını göremez. eğer demişse de zaten inceden aldatmaya heveslidir o kişi.
Evet aldatma sayılır hatta birebir aldatma olmasa da aldatmaya meyil sayılır neticede artık geçmişte birine karşı ilgi duyduysan bile o saatten sonra hayatında başkası varsa gidip de diğer tarafa ben senden hoşlanmıştım falan filan gibi kelimeleri kullanmak doğru değil. Hadi diyelim ki o insanda evet ben de senden hoşlanıyorum seni seviyorum dese ne olacak sevgilisini terk edip ona mı gidecek o defteri kapatması lazım tamamen sevgilisi olduktan sonra
Doğru
Sayılır, sevgilimiz varken başka karşı cins ile asla iletişim halinede dahi olmamalıyız 😒
Evet sayılır madem etkileniyorum onunla olmalıyım başkasının hayatına girip sonra hayatına girdiğim insanı hiçe sayarak başkasına bu sözleri söyleyecek kadar aşağılık olamam.
Aynen öyle
Bi dakika bi dakika benim yerime mahsun cevap versin
😅.
İnsanların neden aldatmak dediğini çok iyi anlayabiliyorum ama sırf farklı bir görüş olsun diye bir de şunu desek iyi olur, peki ya "o zamanlardan bu zamana ne kadar da zaman geçti, o kadar değiştim ki kendimi daha yeni yeni tanımaya başladım." diyorsa, yani bak neler neler geçti der gibi maziyi anlatıyorsa karşısındakine? "Çok tuhaftı senden hoşlandığımı zannetmem. Şimdi gerçek aşkı buldum" diyorsa?
Yani sonuçta herkesin "ne kadar s*lakmışım ya" dediği bir dönemi vardır belki kişi bunu karşısındakine absürt bir dille anlatmak istiyor ve üzerine alay ederek aralarındaki geçmiş ilişkiyi dile getiriyordur.
Direkt olarak aldatma değildir ama ona giden bir adıma zemin hazırlar. Karşıdakinin olumlu bir cevabı ile her şey çorap söküğü gibi gelir.
Aynen katılıyorum
Evet benim için aldatma olur. Daha doğrusu aldatmaya meyilli bir insan olduğunu anlarım bu daha doğru bi ifade.
Kesinlikle
🙏🏻☺️
Bunu söyledi diye aldattı, ihanet etti denilemez. Diğer yandan aldatmaya zemin hazırlamak, yol açmak olduğu tartışılmaz. Aklında çok kalmış olmalı ve en ufak olumlu bir karşılıkta devamı gelecek bir hareket.
Evet bence aldatma sayılır ve sayılmalı. Bunun için imza kampanyası bile başlatılmalı
İlk imza benden. d
Olur tabi hanımefendiler önden buyursun 😏
Evet tabiki şimdi ki bazı kişiler baya geniş umarım herkes kendine layık birini bulur🙏
Amin
💕🙏
🩷..
Elbette sayılır. En basiti insanın kendi kalbine, şerefine, karakterine ihanettir.
Katılıyorum
Sayılır gibi sanki yani pek denmese daha hoş olur aslında
Aynen
Sayılır tabi ki, geçmişte hoşlanmış olabilir de bunu içinde tutsa çatlamazdı herhalde
Yani bu biraz da karşı tarafa davet gibi. Neden söyler ki insan..
Kesinlikle
Evet sayılır zamanında etkilensen bile içinde kalsın artık sevgilin olmuş oluyor
Bence de
Gönlü ayran olanın çalkalayanı bol olur fiziksel olmasına gerek yok aldatmanın
Fiziksel değil ama mentally aldatmak sayılır
Düşünceye girdiyse ilk fırsatta fiziksele gider iş sonra karşı tarafı suçlamalar is cominggg
Yani şöyle aldatmak dediğimiz şey bedenen değil onu demek istedim
Kız ben de ondan bahsediyorum fiziksel olmasına gerek yok kafasından geçirmesi bile yeter birazdan olmayan sevgilime söveceğim asjsjjs
Ne demek istediğini biliyorum zaten ben de ne mentally " dedim ya normalleştirmiyorum anlamında açıkladım sana d
Kahrolsunlar öğkkk
Sevgilisi olan biri bir başkasına eskiden senden hoşlanıyordum diyecek potansiyeldeyse zaten o iş bitmiştir.
Demek ki en ufak yeşil ışık görse oraya kayma ihtimali var geçmişteki hisleri yeniden ortaya çıkarıp belirtmeye ne hacet
Yeni bir ateşin kıvılcım hazırlıkları gibi bir durum bu, yanlış bence, yapılmamalı, karşıda ki kişide soru işaretlerine neden olabilecek bir durum
Aldatma sayılır tabii ki. O anda ilişkinin bitmesine sebep olur.
Aklı bende olmayan kişinin bedenini de yanımda istemem.
İğrenç ya böyle yapanlar cidden
Kesinlikle
Güven sarsıcı davranıştır. Neden diyor bu lafı? Nereye bağlayacak?
Kesinlikle sayılır. Ne münasebet böyle bir şey söylüyor?
Evet, aldatma sayılır.
Belki sayılmaz ama bana ters bir durum.
Evet sayılır çünkü hala aklın onda kalmış demektir.
Stepnem olurmusun ile eşdeğer bir içerik taşıyan bir cümledir bu
Sayılır durduk yere onları konuşmanın ne manası var
Sayılır tabiki. Zamanında söylemeyip hayatında biri varken söylemesi hala aklının sende olduğunu gösterir ve bir beklenti içindedir
Elbette ki saygısızlığın dibi resmen
Çok ayıp ve büyük saygısızlık
İnterneten gördüm canım öyle sorayım dedim. d
Tamam canım. Biri bana git tövbe et demiş de ondan🙄😅
Evett bağışıklık kazandık artık 🤧😅😅😅
Karektersizlige girer o. Niye karistirim gecmisi
Çok gereksiz bisey. Ben öyle olsa bile demem mesela. Zaten bir ilişkim varsa mutlu giden. Ne gerek var.
Benim için evet
Benim için de öyle
Evet hemen git tövbe et
Ben ne alaka? İnternetten görüp sordum d
O zaman internet tövbe etsin söyle o zındığa 🙄🙄
Yani olabilir ama geçmiş zaman
Yok geçmiş zaman değil canım sevgilin var ve gidip başkasına senden etkilenmiştim diyor " öyle düşün
😅😅
Kapının yerini de kendi bulsun zahmet olmazsa 😅
Tabi sayılir kuzum.
🩷.
Kime göre olduğu değişir ama bence evet sayılır
Sayılır tez kellesi alına
Evet.. baska neden göremiyorum
Evet sayılır o ne öyle mavi boncuk…
hayatındaki kadına haksızlık olur
Bende sevgilime aynı şeyi derim
Sayılmaz direk aldatma
Bence basbayağı sayılır