Neden sizce amaç ne?

Bir tane spor salonu var arayıp bilgi almıştım fiyat için ondan sonra beni sürekli aramaya başladı işte ne zaman başlayacaksınız edeceksiniz falan filan çünkü bana uzak ben vazgeçmiştim dedim ki hani size haber veririm ondan sonra işte beni aradı ücretsiz gelin isterseniz diye aylar sonra adam beni görmedi etmedi bana telefonda işte ben sizden hoşlanmaya başladım şöyle böyle ama resmimi gördüğünü zannetmiyorum ya da bilmiyorum belki numaramdan görmüştür Rehberi senkronize etmiştir başka uygulama için herneyse ona gittim oraya beni işe de aldı işe ihtiyacım vardı haftalık maaşımı da verdi bugün daha onuncu gün işte senden çok hoşlanıyorum seni çok seviyorum senle evlenmek istiyorum şöyle böyle acele ediyor sevgili olmak için falan filan böyle aşırı acele ediyor amacını anlamadım tm olarak sizce ne? Acaba beni sever misin ister misin şöyle böyle Sen şimdi iki ay sonra istemezsin bir ay sonra istemezsin herkes hemen sevgili oluyor biz de hemen sevgili olalım yani benim evime gelip kalmanın bile planını yapmış evinde kedi var mı benim kediye alerjim var yani onun bile kendi kafasında şey yapmış aklı sıra bir de bakışlarına falan aşırı rahatsız oldum normalde böhle değilim bön bön bakıyor böyle ineğin trene baktığı gibi, beni isteyen bir sürü kişi çıkar falan diyip duruyor bide bana , amaç ne olabilir?

Güncellemeler
10 ay
Daha 10. gün olmuş neyin acelesi olabilir
Neden sizce amaç ne?