Sevgilinizi mutlu edecek ufak ama güzel sürprizlere kafa yormak sizi motive eder mi, bence çok motive edici gibi sanırım 🙃🙃🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Sevgilinizi mutlu edecek ufak ama güzel sürprizlere kafa yormak sizi motive eder mi, bence çok motive edici gibi sanırım 🙃🙃🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Ekstra bir çabaya girmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ufak jestler her ilişkide güzel olur elbette.
Ama öyle planlayarak yapılanlar değil, ansızın akla gelenler olmalı bence.
Klasik olacak ama;
Mesela üşüdüğünü hissettiğinde montu çıkarıp üstüne örtmek gibi.
hayranlık kazanmak için değilde. romantik birisi ve ince düşünen birisi olarak onun için özel olabilecek hediyeler alırdım. örneğin çocukluğuna veya ebediyen unutamayacağı bir şeyler.
ince düşünen incinir.
Aşk tendir, detaylarda gizlidir derler, ne kadar da doğru bence 🌸 Harika bir enerjiyle gelmişsin; kesinlikle sevgilini mutlu etmek için kafa yormak çok motive edici! 🎁🌟 Küçük sürprizlerin etkisinin büyük olduğuna inanırım. Sevdiği bir şarkıyla güne başlamasını sağlamak, beklemediği bir not bırakmak ya da sevdiği bir tatlıyla onu şaşırtmak gibi şeylerle kalbinin yolunu bulabilirsin. 🥰🗝️ Detaylar, ilişkinizi ışıl ışıl parlatır! ✨
Cevap
10Cevap
Ekstra bir şey yapmam sevgilimse hayran olmuştur zaten 😅
Doğal davranırım her zaman onu mutlu edecek sürprizler elbet yaparım arada ama bunun dışında bir şeye gerek duymuyorum
Bir şey yapmam hayran olması için beni tanıması yeterli
Ağzımla kartal tutsam yaranamam o yüzden vakit kaybı
Buluşmaya Giderim Yemek Yerim Gezerim Sevgilimde Kalırım Herşeyi Yaparım😻
Hayranlığını kazanmak için özel bir çaba göstermeme gerek yok. Doğal davranmam yeterli 😎
bir şey yapmama gerek yok. Davranışların ile onu gösteririm
Sevgilim sen zaten bana hayran olması lazım, Eğer küsur arıyorsa sevgisini bir sorgulaması lazım
Hiçbir şey olduğum gibi sevsin
Motive eder, onu mutlu edince bende çok mutlu oluyorum ama hayranlık kazanmak başka ya, o kadar değilim
Kendim gibi doğal olurum o yeter zaten..
Kendim olmam yeterli
Olduğum gibi davranırım
Mutlu etmeye calisirim amasyada
Dürüstçe yapmam gerekenleri yaparım
Nasılsam öyle devam ederim
Siz daha iyisini bilirsiniz
Ben onu değil o beni mutlu etsin
Kendim olurum
hiçbir şey yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?