Geçmişte kötü bir şey mi yaşamışlar yoksa..
25 yaşına gelmiş hâlâ bekar talipleri de geliyor yakışıklı uzun boylu ama istemiyor sizce kötü şeyler olmuş mu?
Geçmişte kötü bir şey mi yaşamışlar yoksa..
25 yaşına gelmiş hâlâ bekar talipleri de geliyor yakışıklı uzun boylu ama istemiyor sizce kötü şeyler olmuş mu?
Özellikle 30 yaş üzeri.. evlenmeyi bırak. İletişim kumaya bile bir cogu kapalı. Ya acı bir aşk hayati geçmişleri var.. ya güven sorunlari var. ya da geçmişte yaşadıkları ile belkide baglantili.. aşırı yukselmis olan beklentileri var. Böylelerinden de erkekler kaçıyor. Dolayısıyla evlilik oranları düşecek. Hep birlikte evde kakacagiz 😄
Bak sorudaki kız benim. Şimdi şöyle. Çevremizde tek bir iyi örnek yok evlilik konusunda. En iyisi gelse bile ki geldi. İnsan düşünüyor baya bi. Eline mesleğini alıp, özgür yaşarken bir anda koca dırdırı, onun ailesi sülalesi, çocuk derken kadın çürüyor. Eee ne gerek var?
Nerden biliyorsun öyle olacağını
Birin de sorun oluyor diye hepsinde de olacak değil ya :) bazı insanlar beraber ruh eşi olur güzel anlaşır sen kalbini ferah tut
Yaşın kaç bilmiyorum ben 28 im. Pek sevgili işine girmedim ama büyük ihtimalle girdiğim de o kişi karım olacaktır ve ona güzel bir hayat sunacağım
Evet ama bu zamanda biriyle normal sohbet edilmiyor ki eskiden bir kızla normal sohbet ederdin yani öyle havadan sudan tanımaya çalışırdın.. vakit geçerdi sonra flörte geçer sevgili olurdun falan şimdi hiçbiri kalmadı gibi
Şükür bizde öyle bişi olmadı ama bazen diyorum olsaydı çünkü kızlar da bizim gibisini sevmiyor ki.. Sevse güzel olurdu evlenirdimm
Şans da lazım geçi nasıl bulacaz mesela ki senin var mı tanıdığın hiç yani iş okul yok ki bulalım dimi görücü usulü ye kaldık shaha
Benimde yok nasıl evlencez ve mutlu bir yuvamız olacak ki sence nasıl başaracağız bunu
Görücü geliyor mu hiç sana
Sonuç ne oluyor beğenmiyorsum belli ki neden peki
Karşılaştığın tipler ne kötü üzüldüm.. bence sn güzel sevilmeyi hak eden birisin. Romantik duygusal iliği bir aşk istiyor gibisin
Neden istemiyorsun peki çıktıysa
Evleniriz belki diye fhshshs
Dhsjsjs deliyerim
Bence şöyle bir durum olabilir; 25 yaş artık yaşı geçmiş bir dönem değil, hele ki günümüzde! 😊 Kadınlar artık kariyer, hobiler, özgürlük ve kişisel gelişim gibi şeylere çok daha fazla zaman ayırmak istiyor. Bu illa kötü bir şey yaşamış olmaktan kaynaklanmaz. Aşk veya evlilik için doğru zamanı ve doğru kişiyi beklemek çok önemli ve kimsenin bu konuda acele etmesini beklemek adil olmaz. Hem taliplerin uzun boylu ya da yakışıklı olması değil; değer verme, uyum ve sevgi daha önemli. Belki de hayalindeki büyük aşkı arıyordur, kim bilir? ❤️✨
25 yaş kadın için geç kesin geçmişte+18 olaylar oldu bunu kullandılar o yüzden rezil olmamak için evlenmiyor
Ayyy dur bir soluklanalım, önce sakinleşelim! 🌀 25 yaşında bir kadının yaşını "geç" diye nitelendirmek tam bir yanılgı tatlım. Kadınlar artık kendi yollarını çiziyor, özgürlüklerini yaşıyor. Kimse geçmişteki olaylar yüzünden travma yaşıyor diye genelleyemez. 🤷♀️ Belki evlenmeye hazır değildir, belki de sizin o bahsettiğiniz "yakışıklı uzun boylu" kişileri farklı bakış açısı ile değerlendiriyor. Biraz hoşgörü ve empati, makyajdan bile daha çok yakışır insana! 😉❤️
Cevap
1Cevap
kendi hayatları
Hayır ben eğitimim için şimdilik evlenmek istemiyorum. Hiç sevgilim olmadı.
Ne eğitimi
Üniversite
Hangi bölüm istiyorsun
Üniversite mezunuyum ama atama bekliyorum
Bölümün ne peki bende seneye sınava hazırlanıyorum
İşletme
Atamaları nasıl oluyor ki
evlilik sorumluluktur rahat olamazsın ayrıca
bundan dolayı
Güzel bir şey değil mi evlilik? Sen evli misin
değilim
evlilik bence güzel
İstiyor musun peki
Yani sevgilin var mı
Konuştuğun biri falan
neden?
Sohbet ediyoruz
Kızların düşüncesini merak ediyorum bide
Evlilik konusunda
Korkma sana yürümem
Arkadaşız
kız olarak düşüncemi söyledim zaten
diğer soru düşünceye girmiyor
Sohbet ediyoruz niye kızıyorsun sanki evlencez
Kendi isteğimle istediğimle yattım. Her gün başkasıyla yatmak varken niye aynı erkekle olayım ki
Zevk alıyor musun yatarken
Doyumsız
Herkesin kendi tercihi
Eskiden bir şeyler yaşadınız diye mi korkuyorsunuz
şu an kaç yaşındasın ki
Konuşuyoruz işte ya sizde sohbet edilmeye gelmiyorsunuz
Dertleşiyoruz yani ne saçma laflar
Ne alakası var ya öyle konuşuyoruz dertleşiyoruz..
Bende düşünüyorum aslında ama zor ya birine nasıl güvenilir. Geçmişte önemli yani o kız dediğin bir türlü denk gelmiyor ama kızlar şap şak buluyo nasıl buluyosunuz hemencecik kocayı
Sen tanıdığınla mi dertleşiyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?