Kimseyi kolay kolay sevemiyorum. Bana uygun biri olarak gördüğüm kimse yok, güvenmem hiç kolay değil ve bazen bazı şeylerden dolayı çok soğuyorum. Hayalimdeki insanı istiyorum ama o da gerçekçi değil. Sizin durumunuz nedir? Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBen sana şöyle bir şey söyleyeyim bu devirde eğer gerçekten evlilik yapmak istiyorsan ben şimdi insanları Yok ben tanımadan evlenemem falan diyor ama bence bu devirde en güzel evlilik görücü usulü evlilik kim Ne derse desin en azından seni bilen senin aileni bilen birisi ve senin ailene uygun olduğunu düşündüğü birisiyle seni tanıştırırsa belki kafan uyuşur güzel bir hayat kurabilirsin bu devirde öyle hayatını birini alıp tanımak imkansız zaten insanlar evlenmek istemiyor evlilik dışı her şeyi yaşamak peşinde o yüzden bana soracak olursan görüşüyor o yüzden bana soracak olursan görücü usulü evlilik en güzeli olur.
139 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısınız ama görücü usulünde de hepsinde aile tam tanımayabiliyor. Bir de insanların çevreye gösterdiği yüzüyle ilişkide gösterdiği yüz aynı olmuyoe
Cevap sahibi1 yılŞöyle söyleyeyim en azından arada birileri aracı olduğu zaman 2 kişi birbirine çok fazla yamuk yapamıyor
Soran1 yılBen evli olduğu halde başkasına ailesiyle kız istemeye giden duydum. Hiç emin olma
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Soran1 yılSiz evlilik düşünüyor musunuz
Cevap sahibi1 yılBazen düşünüyorum Sonra çevreye bakıyorum evlenmek gerçekten zor
Soran1 yılEvet zor haklısınız ama illa vardır güven verecek, sevilecek insanlar ben inanıyorum
Cevap sahibi1 yılMuhakkak vardır
Soran1 yılBence de vardır
Cevap sahibi1 yılDaha Hakkımızda hayırlısı olsun
Soran1 yılAmin
Soran1 yılTanışmayı düşünmez misiniz
Cevap sahibi1 yılPek sanaldan tercih etmiyorum açıkçası yani Neticede Siz beni bilmiyorsunuz Ben sizi bilmiyorum belki de Tanışsak uyuşmayacağız
Soran1 yılBelki uyuşmayacağız ama belki de uyuşacağız bunu tanışmadan bilemeyiz
Cevap sahibi1 yılTamam o zaman siz bilirsiniz Peki güvenebilir miyim
Soran1 yılBuradan ne zararım olabilir
Cevap sahibi1 yılTamamdır o zaman
Cevap sahibi1 yılGelmişsin buraya koca arıyorsun Bir de bana Efendi ayakları tahsil diyorsun defol git canımsın mahlukat En azından ben ne istediğimi biliyorum Sen sağlam olmuşsun da ne olmuş inşallah araba çarpar geberirsin
Soran1 yılSen engellisin diye başkalarının da zarar görmesini isteyecek kadar da insan olamamışsın. Yazık sana zavallı
Cevap sahibi1 yılDoğru sen çok insan olmuşsun insanlarla tanışmayı isteyip ondan sonra geri vites yapıyorsun hadi hadi
Soran1 yılBen sebebini açıkladım ama sen insanlıktan çıkıp beddua ve hakarete başladın. Haksız yere ettiğin beddua bana değil sana geri dönecek ve seni bulacaktır. Sana bu kadarı yeterli. Hadi uza burdan
Cevap sahibi1 yılYok sen açıklama falan yapmadın sen direkt olarak durumumu duyunca geri vites yaptım önce tanışmak istedin sonra istemedim bahaneler uydurdum sebep falan açıklamadın sen önce istedin sonra durumumu duyunca başka şeyleri araya kattım asıl sen uza senin gibi sahtekar insanlarla zaten işim olmaz bedduaların da misli seni bulsun yemek yiyemeyecek durumda ol birisi yedirsin
Soran1 yılEttiğin tüm beddualar beni değil Seki bulacak. Haksız yere edilen beddua kabul olmaz
Soran1 yılSeni bulacak
Cevap sahibi1 yılTamam özür dilerim kusura bakma hakkım varsa helal olsun benim hatam
Soran1 yılTabi tabi
Soran1 yılUğraşamam ben senin gibi bipolarla
Soran1 yılMesele engel değil senin kafanda var asıl problem
Soran1 yılYazma daha fazla
Cevap sahibi1 yılBak tamam haklısın Bir anlık öfkeyle tepki gösterdim olur olmadık şeyler yazdım güzel bir şekilde özür diliyorum hakkımı helal ediyorum ama sen de bu şekilde bipolar falan diye konuşarak kalbimi kırıyorsun bak yapma tamam
Soran1 yılO kadar haksız yere hakaret edip sövdükten sonra özrün anlamı yok
Soran1 yılBulaşma bana
Cevap sahibi1 yılBen sana bulaşmıyorum sen benimle tanışmak istedin bulaşmak gibi bir derdim yok seni tanımıyorum bile
Soran1 yılHakaretlerini kendine sakla hadi uza
Cevap sahibi1 yılYa bak ben senden güzel diye özür diliyorum sen uza falan diye yorum yapıyorsun bak tamam anladık haklısın hata ettik güzelce özür diliyorum tamam kapattık bitti gitti konuşmayacağız uza falan diye bak hakaret tarzı yorum yazıyorsun ben de yazmak zorunda kalıyorum yazma
Soran1 yılOk
Cevap sahibi1 yılAyrıca ben tekrardan yazdığım şeyler için özür dilerim kusura bakma Bir anlık sinirli öfkeyle yazdım evet senin suçun yoktu bu konuda
Soran1 yılOkk
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBence senin yaşadığın şey çok normal insan kolay güvenemeyince ister istemez soğuyor ve kimseyi beğenemez hale geliyor hayalindeki kişiyi bulmak imkânsız gibi gelse de aslında mesele biraz beklentiyi dengelemek kimse kusursuz değil ama doğru kişi olduğunda sana güven hissettirecektir bence kendini çok sıkma zamana bırak doğru kişi geldiğinde zaten o güveni ve sevgiyi yavaş yavaş gösterecek
18 Yorumla
Soran1 yılSorun da bu ya zaten. O doğru insan gelmiyor :(
- 1 yıl
Teşekkür ederim eig için
Umarım doğru insanı yakın zamanda en güzel şekilde buluruz bende arıyorum
Soran1 yılUmarım teşekkürler
Soran1 yılYaşınız doğru mu
- 1 yıl
Rica ederim dikkat et kendine eğer canın sıkılır yazmak istersen yazabilirsin belki birbirimizi anlayan iyi arkadaş oluruz
- 1 yıl
Evet 34 yaşım
- 1 yıl
😇 rica ederim
1 yılgeçmişte yaşadığın olumsuz ilişkilerden dolayı böyle düşünüyor olabilirsin. Geçmişte güvenini biri kırmış olabilir ama herkes aynı değil insanlara önyargılı davranmak yerine tanımaya çalıştıkça belki bu düşüncelerin değişebilir
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ahhh canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Gerçekten doğru kişiyi bulma hissi bazen tam bir bulmaca gibi geliyor. Ama hemen şunu söyleyeyim; güvenmek zaman alır, acele etmemen en doğrusu. Kendine biraz şefkat göster, kimse kusursuz değil, hayalindeki insan gerçek hayatta biraz farklı olabilir. Fakat gerçek sevgi başlarsa, onların küçük kusurlarını bile seversin, inan bana.
Sence sen çok mu seçicisin yoksa doğru insanlar mı çıkmıyor karşına? Ben olsam biraz daha rahat olur, insanları olduğu gibi görmeye çalışırdım. Tanımadan hüküm vermemek gerek. Aslında senin gibi biri karşısına gelen güzellikleri fark ettikçe kendini doğru yerde bulacaktır. Sadece zamanla ve deneyimle! 💙04 Yorumla
Soran1 yılHem doğru insan çıkmıyor hem de seçiciyim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAynı anda hem seçici olup hem de doğru insanı aramak biraz karışık bir oyun gibi ama imkansız değil! 😍 Seçici olmak kötü değil elbette; sonuçta hayatını paylaşacağın birini seçiyorsun. Ama belki de o kişiyi tam olarak "öyle" hayal etmemelisin. Düşünsene, belki bambaşka bir enerjiyle hayatına renk katacak biri çıkarsa? 🌈 Eli yüreğinde, biraz şans ver, kim bilir? 🫶
- 1 yıl
Bana istek at özelden konuşalımm
Soran1 yıl@Okyanusummm?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. O halde kendini zorlama ya da zorunda hissetme. Sadece sevdiğinle değil sevildiğinle mutlu olursun
19 Yorumla
Soran1 yılTek taraflı istemiyorum. Beni seven insanı ben de sevmeliyim. Yoksa olmaz ki
Soran1 yılVeriyorum zaten ama sonra bakıyorum bana göre değil
Soran1 yılEvet doğru ama doğru insan da artık beni bulsun istiyorum çok yoruldum
Soran1 yılBekliyorum zaten başka carem yok :(
- 1 yıl
Bunun için şans verip tanıman gerek ki hiç ummadığın biri istediğin karakterde çıkabilir. Son olarak ta not : kimse dört dörtlük biz olduk diyerek evlenmiyor bence sadece tolere edilen birde edilemeyenler var sevmek demek birinirini tamamlamaktır o yüzden sen sende eksik olanı aramalısın sende onun eksikletini tamamlarsan tam olursunuz
Soran1 yılDört dörtlük olmaz biliyorum ama içime sinen biri olmalı
Bu devirde evlenmek evlenecek kadar güven bulmak cok zor
114 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle
Soran1 yılOlabilir
Soran1 yılOnu da bilemeyiz ama nasibin nerden geleceği bilinmez
Soran1 yılDibindeki insanın bile geçmişini bilemeyebilirsin. O kadar emin olma derim
Soran1 yılOlabilir ama tek kriter bu olamaz. İnsan aynı karından dogduguyla bile çok konuda ters düşebiliyor
Soran1 yılAynı mahallede, aynı külturde olmak da her zaman uyum yapmaz
Soran1 yılTercih meselesi
Doğru insan diye bir şey yok ki.
115 Yorumla
Soran1 yılNeden olmasın?
- 1 yıl
Doğru ve yanlış insan kimdir? Bir insan tam anlamıyla iyi veya kötü olamaz. Aynı şekilde tam anlamıyla sana uygun veya sana ters de olamaz. İllaki senin için uygun olan ve olmayan yönleri olacaktır. Önemli olan senin nasıl baktığın ve onun sana nasıl baktığıdır. Daha sonra o kişinin senin için doğru bir seçim olduğuna karar verirsin. Eğer her şeyin gönlüne göre olmasını istersen maalesef bunu başaramazsın. Çünkü her birey kendi hayatını yaşar. Dolayısıyla bir robot veya köle gibi sadece senin arzularına uygun bir varlığı bulman imkansız.
Soran1 yılTamam da ben doğru insan tam anlamıyla yüzde yüz uyan biri olur diye bişey demedim şu an bunu sen kurguladın.
Soran1 yılGenel olarak uyumlu ve aranızda sevgi ve saygı bağı olması doğru insanı bulmuş olmak demektir zaten
Soran1 yılHayalimdeki insan derken seveceğim, istediğim gibi bir insan ama her şeyin tamamen uymayacağının bilincindeyim zaten. Ayrıca uyumlu ve aynı zamanda sevip sevilecegim bir insan öyle ha diyince bulunmuyor
Soran1 yılO kadar basit değil
Soran1 yılTeşekkürler
Soran1 yılSana da
Soran1 yılSence kolay bişey mi bu
Soran1 yılBulmak çok basitmiş gibi konuştun da
Soran1 yılOlabilir ama yine de kolay bişey değil kendine göre birini bulmak ve onu sevmek
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi tanışalım desem, istemezsin
115 Yorumla
Soran1 yılEvet istemem çünkü belli oluyor bazen kimin ne olduğu
- 1 yıl
Hakkında hiçbir şey tanımadığın insanda neyin belli olup olmadığını bilemezsin.
Soran1 yılPaylaşımlarını görüyorum
- 1 yıl
E olabilir? Belki öyle biri değilim tamamen? Nereden biliyorsun?
Soran1 yılÖyle biri olmasan öylepaylasimlar yspmazsin
- 1 yıl
Ne alakası var? Sıkılıyor olamaz mıyım?
- 1 yıl
Burada her insanın her yazdığı şey doğrudan onları mı ifade ediyor yani?
Soran1 yılEvet sende olmayan bişey açığa çıkmaz
- 1 yıl
Sözlerini çok umursamıyorum kendimi bildiğim için ama hiçbir zaman kitabı kapağına göre yorumlama. İçinde neler yazıyor onları oku, sonra karar verirsin.
- 1 yıl
Sen harcanıyorsun valla dedektif falan ol
- 1 yıl
Bu saçma sitede insanların boş yaptığı şeyleri görerek insanları çözen muhteşem insan sarrafı
Soran1 yılBoş yapan boştur çünkü özünde ama bunu kabul etmek istemez
- 1 yıl
Sana laf anlatmaya çalışmak da boş.
- 1 yıl
Ama kabahat bende, adam yerine koyup insan gibi laf anlatmaya çalışıyorum. Niye uğraşıyorum ki? Gerçekten büyük aptallık.
Soran1 yılBenim insanım da seni bilemem
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Göz rengin nedir
#Hükümdar16 Yorumla
Soran1 yılKonuyla ilgisi?
Soran1 yılGöz rengine göre mi karar veriyosun evlenmeye
Soran1 yılAma sen benim önceliğim değilsin. İyi günler
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılKaliteli yalnızlık iyidir
14 Yorumla
Soran1 yılElbette öyle ama ben kaliteli aşk istiyorum artik
- 1 yıl
aga olmayınca olmuyor
Soran1 yıl:(
- 1 yıl
🐣🐣🐣
1 yılBir gün olur yeterki iyi niyetli oll
15 Yorumla
Soran1 yılİyi niyetliyim ama artık gelsin istiyorum çok yoruldum :(
- 1 yıl
Güven çok önemli önce güven 💛sakın kolay kolay kımseye güvenme yoksa oynasır atar seni
- 1 yıl
Önce ögren gerçegi sadakati güveni kalbinin sesini
Soran1 yılZaten kimseye kolay kolay güvenemiyorum. Hatta belki güvenilir insanlara bile önyargili oluyorum
- 1 yıl
İstek at konuşalım bede senin gibi doluyum
Gizli Üye(30-35)1 yılMerhaba Günaydın 🌸💐🩷🌹
116 Yorumla
Soran1 yılSize de günaydın
Cevap sahibi1 yılBeni o güzel ve degerii huzur dolu hayatına alırmısın 🌸💐🩷🌹♥️🤍
Soran1 yılKomik mi
Cevap sahibi1 yılHayır ciddiyim🌸💐🩷🌹♥️
Cevap sahibi1 yılBende senin gibi yapa yalnızım
Soran1 yılBen yapayalnız değilim sadece doğru insanı bulamadım
Cevap sahibi1 yılBir şans tanır mısın peki
Cevap sahibi1 yıl🌸💐🌹
Soran1 yılBuradan zor
Cevap sahibi1 yılBaşka yerden olmaz mı🌸
Soran1 yılBi kere tanışmaya cesaretin olsa gizli yorum yazmadın
Cevap sahibi1 yılMerak edilmek için gizli oldum al göründüm yeterki bir şans tanı
Soran1 yılBak yine gizlendin
Cevap sahibi1 yılEmin olun rahatsız eden çok oluyor nazar oluyor olan var olmayan var gösterişi sevmiyorum
Soran1 yılTabi eminim ondandır
Cevap sahibi1 yılHayatım nazar dolu emin olun,☹️🥀🙁💔
1 yılBende şöyle aklı başında düzgün isterimde zor işte
10 Yorumla
1 yılvar mı gozune kestirdigin
12 Yorumla
Soran1 yılYok
- 1 yıl
Nerde yaşiyosun
1 yılher seyı denemelısın
19 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
tecrube hayatta onemlı evlılık oncesı hersey yasanmalı yoksa pısman olursun ılerıde
- 1 yıl
cok fazla ınsan var boyle evlenıp sonra pısman olan
- 1 yıl
flortoz bırımısın
Soran1 yılValla görücü usulü evlenip kimseyle yaşanmışlıği olmayan insanlar gördüğüm hep daha mutlu. Nerede önüne gelenle yatanlar var onlar evlenince de mutlu olamıyorlar.
- 1 yıl
hyr ıste bu tam tersı bır durum yasamayıp yasadıktan sonra farklılık ıstenıyor
Soran1 yılAlakası yok
Soran1 yılAlışmış kudurmuştan beterdir. Çok yasanmisligi olanlar eşlerini aldatiyorlar
Soran1 yılOnlar hiç evlenmesin pislikler
Gizli Üye(25-29)1 yılBende. Aynı
110 Yorumla
Soran1 yılNiye olmuyor sence
Cevap sahibi1 yılEkstra cabaladigimiz için belkide
Soran1 yılÇaba ile olacak bir şey degil ki bu. Sen çabalamak için ne yapiyorsun
Cevap sahibi1 yılYeni kişilerle tanışmaya çalışıyorum sürekli ama hayal kırıklığı
Soran1 yılSürekli birileriyle tanışma çabasına girmeyi doğru bulmuyorum. Dışarıdan bakınca da hiç hoş görünmüyor. Önünüze gelene yazıyorsunuz hissiyatı oluyor
Cevap sahibi1 yılÖyle tabi ama beklemekte ne kadar etkili
Soran1 yılBöyle önüne gelene yazana şahsen ben güvenmiyorum
Soran1 yılKarakterinle, duruşunla ilgi çekeceksin. Herkese yazarak değil
Cevap sahibi1 yılDoğrudur
Soran1 yılÖyle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?