Kimseyi kolay kolay sevemiyorum. Bana uygun biri olarak gördüğüm kimse yok, güvenmem hiç kolay değil ve bazen bazı şeylerden dolayı çok soğuyorum. Hayalimdeki insanı istiyorum ama o da gerçekçi değil. Sizin durumunuz nedir? Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayBen sana şöyle bir şey söyleyeyim bu devirde eğer gerçekten evlilik yapmak istiyorsan ben şimdi insanları Yok ben tanımadan evlenemem falan diyor ama bence bu devirde en güzel evlilik görücü usulü evlilik kim Ne derse desin en azından seni bilen senin aileni bilen birisi ve senin ailene uygun olduğunu düşündüğü birisiyle seni tanıştırırsa belki kafan uyuşur güzel bir hayat kurabilirsin bu devirde öyle hayatını birini alıp tanımak imkansız zaten insanlar evlenmek istemiyor evlilik dışı her şeyi yaşamak peşinde o yüzden bana soracak olursan görüşüyor o yüzden bana soracak olursan görücü usulü evlilik en güzeli olur.
139 Yorumla
Soran11 ayEvet haklısınız ama görücü usulünde de hepsinde aile tam tanımayabiliyor. Bir de insanların çevreye gösterdiği yüzüyle ilişkide gösterdiği yüz aynı olmuyoe
Cevap sahibi11 ayŞöyle söyleyeyim en azından arada birileri aracı olduğu zaman 2 kişi birbirine çok fazla yamuk yapamıyor
Soran11 ayBen evli olduğu halde başkasına ailesiyle kız istemeye giden duydum. Hiç emin olma
Soran11 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi11 ayRica ederim
Soran11 aySiz evlilik düşünüyor musunuz
Cevap sahibi11 ayBazen düşünüyorum Sonra çevreye bakıyorum evlenmek gerçekten zor
Soran11 ayEvet zor haklısınız ama illa vardır güven verecek, sevilecek insanlar ben inanıyorum
Cevap sahibi11 ayMuhakkak vardır
Soran11 ayBence de vardır
Cevap sahibi11 ayDaha Hakkımızda hayırlısı olsun
Soran11 ayAmin
Soran11 ayTanışmayı düşünmez misiniz
Cevap sahibi11 ayPek sanaldan tercih etmiyorum açıkçası yani Neticede Siz beni bilmiyorsunuz Ben sizi bilmiyorum belki de Tanışsak uyuşmayacağız
Soran11 ayBelki uyuşmayacağız ama belki de uyuşacağız bunu tanışmadan bilemeyiz
Cevap sahibi11 ayTamam o zaman siz bilirsiniz Peki güvenebilir miyim
Soran11 ayBuradan ne zararım olabilir
Cevap sahibi11 ayTamamdır o zaman
Cevap sahibi11 ayGelmişsin buraya koca arıyorsun Bir de bana Efendi ayakları tahsil diyorsun defol git canımsın mahlukat En azından ben ne istediğimi biliyorum Sen sağlam olmuşsun da ne olmuş inşallah araba çarpar geberirsin
Soran11 aySen engellisin diye başkalarının da zarar görmesini isteyecek kadar da insan olamamışsın. Yazık sana zavallı
Cevap sahibi11 ayDoğru sen çok insan olmuşsun insanlarla tanışmayı isteyip ondan sonra geri vites yapıyorsun hadi hadi
Soran11 ayBen sebebini açıkladım ama sen insanlıktan çıkıp beddua ve hakarete başladın. Haksız yere ettiğin beddua bana değil sana geri dönecek ve seni bulacaktır. Sana bu kadarı yeterli. Hadi uza burdan
Cevap sahibi11 ayYok sen açıklama falan yapmadın sen direkt olarak durumumu duyunca geri vites yaptım önce tanışmak istedin sonra istemedim bahaneler uydurdum sebep falan açıklamadın sen önce istedin sonra durumumu duyunca başka şeyleri araya kattım asıl sen uza senin gibi sahtekar insanlarla zaten işim olmaz bedduaların da misli seni bulsun yemek yiyemeyecek durumda ol birisi yedirsin
Soran11 ayEttiğin tüm beddualar beni değil Seki bulacak. Haksız yere edilen beddua kabul olmaz
Soran11 aySeni bulacak
Cevap sahibi11 ayTamam özür dilerim kusura bakma hakkım varsa helal olsun benim hatam
Soran11 ayTabi tabi
Soran11 ayUğraşamam ben senin gibi bipolarla
Soran11 ayMesele engel değil senin kafanda var asıl problem
Soran11 ayYazma daha fazla
Cevap sahibi11 ayBak tamam haklısın Bir anlık öfkeyle tepki gösterdim olur olmadık şeyler yazdım güzel bir şekilde özür diliyorum hakkımı helal ediyorum ama sen de bu şekilde bipolar falan diye konuşarak kalbimi kırıyorsun bak yapma tamam
Soran11 ayO kadar haksız yere hakaret edip sövdükten sonra özrün anlamı yok
Soran11 ayBulaşma bana
Cevap sahibi11 ayBen sana bulaşmıyorum sen benimle tanışmak istedin bulaşmak gibi bir derdim yok seni tanımıyorum bile
Soran11 ayHakaretlerini kendine sakla hadi uza
Cevap sahibi11 ayYa bak ben senden güzel diye özür diliyorum sen uza falan diye yorum yapıyorsun bak tamam anladık haklısın hata ettik güzelce özür diliyorum tamam kapattık bitti gitti konuşmayacağız uza falan diye bak hakaret tarzı yorum yazıyorsun ben de yazmak zorunda kalıyorum yazma
Soran11 ayOk
Cevap sahibi11 ayAyrıca ben tekrardan yazdığım şeyler için özür dilerim kusura bakma Bir anlık sinirli öfkeyle yazdım evet senin suçun yoktu bu konuda
Soran11 ayOkk
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
11 ayBence senin yaşadığın şey çok normal insan kolay güvenemeyince ister istemez soğuyor ve kimseyi beğenemez hale geliyor hayalindeki kişiyi bulmak imkânsız gibi gelse de aslında mesele biraz beklentiyi dengelemek kimse kusursuz değil ama doğru kişi olduğunda sana güven hissettirecektir bence kendini çok sıkma zamana bırak doğru kişi geldiğinde zaten o güveni ve sevgiyi yavaş yavaş gösterecek
18 Yorumla
Soran11 aySorun da bu ya zaten. O doğru insan gelmiyor :(
- 11 ay
Teşekkür ederim eig için
Umarım doğru insanı yakın zamanda en güzel şekilde buluruz bende arıyorum
Soran11 ayUmarım teşekkürler
Soran11 ayYaşınız doğru mu
- 11 ay
Rica ederim dikkat et kendine eğer canın sıkılır yazmak istersen yazabilirsin belki birbirimizi anlayan iyi arkadaş oluruz
- 11 ay
Evet 34 yaşım
- 11 ay
😇 rica ederim
11 aygeçmişte yaşadığın olumsuz ilişkilerden dolayı böyle düşünüyor olabilirsin. Geçmişte güvenini biri kırmış olabilir ama herkes aynı değil insanlara önyargılı davranmak yerine tanımaya çalıştıkça belki bu düşüncelerin değişebilir
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Ahhh canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Gerçekten doğru kişiyi bulma hissi bazen tam bir bulmaca gibi geliyor. Ama hemen şunu söyleyeyim; güvenmek zaman alır, acele etmemen en doğrusu. Kendine biraz şefkat göster, kimse kusursuz değil, hayalindeki insan gerçek hayatta biraz farklı olabilir. Fakat gerçek sevgi başlarsa, onların küçük kusurlarını bile seversin, inan bana.
Sence sen çok mu seçicisin yoksa doğru insanlar mı çıkmıyor karşına? Ben olsam biraz daha rahat olur, insanları olduğu gibi görmeye çalışırdım. Tanımadan hüküm vermemek gerek. Aslında senin gibi biri karşısına gelen güzellikleri fark ettikçe kendini doğru yerde bulacaktır. Sadece zamanla ve deneyimle! 💙04 Yorumla
Soran11 ayHem doğru insan çıkmıyor hem de seçiciyim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 ayAynı anda hem seçici olup hem de doğru insanı aramak biraz karışık bir oyun gibi ama imkansız değil! 😍 Seçici olmak kötü değil elbette; sonuçta hayatını paylaşacağın birini seçiyorsun. Ama belki de o kişiyi tam olarak "öyle" hayal etmemelisin. Düşünsene, belki bambaşka bir enerjiyle hayatına renk katacak biri çıkarsa? 🌈 Eli yüreğinde, biraz şans ver, kim bilir? 🫶
- 11 ay
Bana istek at özelden konuşalımm
Soran11 ay@Okyanusummm?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. O halde kendini zorlama ya da zorunda hissetme. Sadece sevdiğinle değil sevildiğinle mutlu olursun
19 Yorumla
Soran11 ayTek taraflı istemiyorum. Beni seven insanı ben de sevmeliyim. Yoksa olmaz ki
Soran11 ayVeriyorum zaten ama sonra bakıyorum bana göre değil
Soran11 ayEvet doğru ama doğru insan da artık beni bulsun istiyorum çok yoruldum
Soran11 ayBekliyorum zaten başka carem yok :(
- 11 ay
Bunun için şans verip tanıman gerek ki hiç ummadığın biri istediğin karakterde çıkabilir. Son olarak ta not : kimse dört dörtlük biz olduk diyerek evlenmiyor bence sadece tolere edilen birde edilemeyenler var sevmek demek birinirini tamamlamaktır o yüzden sen sende eksik olanı aramalısın sende onun eksikletini tamamlarsan tam olursunuz
Soran11 ayDört dörtlük olmaz biliyorum ama içime sinen biri olmalı
Bu devirde evlenmek evlenecek kadar güven bulmak cok zor
114 Yorumla
Soran11 ayEvet öyle
Soran11 ayOlabilir
Soran11 ayOnu da bilemeyiz ama nasibin nerden geleceği bilinmez
Soran11 ayDibindeki insanın bile geçmişini bilemeyebilirsin. O kadar emin olma derim
Soran11 ayOlabilir ama tek kriter bu olamaz. İnsan aynı karından dogduguyla bile çok konuda ters düşebiliyor
Soran11 ayAynı mahallede, aynı külturde olmak da her zaman uyum yapmaz
Soran11 ayTercih meselesi
Doğru insan diye bir şey yok ki.
115 Yorumla
Soran11 ayNeden olmasın?
- 11 ay
Doğru ve yanlış insan kimdir? Bir insan tam anlamıyla iyi veya kötü olamaz. Aynı şekilde tam anlamıyla sana uygun veya sana ters de olamaz. İllaki senin için uygun olan ve olmayan yönleri olacaktır. Önemli olan senin nasıl baktığın ve onun sana nasıl baktığıdır. Daha sonra o kişinin senin için doğru bir seçim olduğuna karar verirsin. Eğer her şeyin gönlüne göre olmasını istersen maalesef bunu başaramazsın. Çünkü her birey kendi hayatını yaşar. Dolayısıyla bir robot veya köle gibi sadece senin arzularına uygun bir varlığı bulman imkansız.
Soran11 ayTamam da ben doğru insan tam anlamıyla yüzde yüz uyan biri olur diye bişey demedim şu an bunu sen kurguladın.
Soran11 ayGenel olarak uyumlu ve aranızda sevgi ve saygı bağı olması doğru insanı bulmuş olmak demektir zaten
Soran11 ayHayalimdeki insan derken seveceğim, istediğim gibi bir insan ama her şeyin tamamen uymayacağının bilincindeyim zaten. Ayrıca uyumlu ve aynı zamanda sevip sevilecegim bir insan öyle ha diyince bulunmuyor
Soran11 ayO kadar basit değil
Soran11 ayTeşekkürler
Soran11 aySana da
Soran11 aySence kolay bişey mi bu
Soran11 ayBulmak çok basitmiş gibi konuştun da
Soran11 ayOlabilir ama yine de kolay bişey değil kendine göre birini bulmak ve onu sevmek
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
11 ayŞimdi tanışalım desem, istemezsin
115 Yorumla
Soran11 ayEvet istemem çünkü belli oluyor bazen kimin ne olduğu
- 11 ay
Hakkında hiçbir şey tanımadığın insanda neyin belli olup olmadığını bilemezsin.
Soran11 ayPaylaşımlarını görüyorum
- 11 ay
E olabilir? Belki öyle biri değilim tamamen? Nereden biliyorsun?
Soran11 ayÖyle biri olmasan öylepaylasimlar yspmazsin
- 11 ay
Ne alakası var? Sıkılıyor olamaz mıyım?
- 11 ay
Burada her insanın her yazdığı şey doğrudan onları mı ifade ediyor yani?
Soran11 ayEvet sende olmayan bişey açığa çıkmaz
- 11 ay
Sözlerini çok umursamıyorum kendimi bildiğim için ama hiçbir zaman kitabı kapağına göre yorumlama. İçinde neler yazıyor onları oku, sonra karar verirsin.
- 11 ay
Sen harcanıyorsun valla dedektif falan ol
- 11 ay
Bu saçma sitede insanların boş yaptığı şeyleri görerek insanları çözen muhteşem insan sarrafı
Soran11 ayBoş yapan boştur çünkü özünde ama bunu kabul etmek istemez
- 11 ay
Sana laf anlatmaya çalışmak da boş.
- 11 ay
Ama kabahat bende, adam yerine koyup insan gibi laf anlatmaya çalışıyorum. Niye uğraşıyorum ki? Gerçekten büyük aptallık.
Soran11 ayBenim insanım da seni bilemem
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Göz rengin nedir
#Hükümdar16 Yorumla
Soran11 ayKonuyla ilgisi?
Soran11 ayGöz rengine göre mi karar veriyosun evlenmeye
Soran11 ayAma sen benim önceliğim değilsin. İyi günler
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
11 ayKaliteli yalnızlık iyidir
14 Yorumla
Soran11 ayElbette öyle ama ben kaliteli aşk istiyorum artik
- 11 ay
aga olmayınca olmuyor
Soran11 ay:(
- 11 ay
🐣🐣🐣
11 ayBir gün olur yeterki iyi niyetli oll
15 Yorumla
Soran11 ayİyi niyetliyim ama artık gelsin istiyorum çok yoruldum :(
- 11 ay
Güven çok önemli önce güven 💛sakın kolay kolay kımseye güvenme yoksa oynasır atar seni
- 11 ay
Önce ögren gerçegi sadakati güveni kalbinin sesini
Soran11 ayZaten kimseye kolay kolay güvenemiyorum. Hatta belki güvenilir insanlara bile önyargili oluyorum
- 11 ay
İstek at konuşalım bede senin gibi doluyum
Gizli Üye(30-35)11 ayMerhaba Günaydın 🌸💐🩷🌹
116 Yorumla
Soran11 aySize de günaydın
Cevap sahibi11 ayBeni o güzel ve degerii huzur dolu hayatına alırmısın 🌸💐🩷🌹♥️🤍
Soran11 ayKomik mi
Cevap sahibi11 ayHayır ciddiyim🌸💐🩷🌹♥️
Cevap sahibi11 ayBende senin gibi yapa yalnızım
Soran11 ayBen yapayalnız değilim sadece doğru insanı bulamadım
Cevap sahibi11 ayBir şans tanır mısın peki
Cevap sahibi11 ay🌸💐🌹
Soran11 ayBuradan zor
Cevap sahibi11 ayBaşka yerden olmaz mı🌸
Soran11 ayBi kere tanışmaya cesaretin olsa gizli yorum yazmadın
Cevap sahibi11 ayMerak edilmek için gizli oldum al göründüm yeterki bir şans tanı
Soran11 ayBak yine gizlendin
Cevap sahibi11 ayEmin olun rahatsız eden çok oluyor nazar oluyor olan var olmayan var gösterişi sevmiyorum
Soran11 ayTabi eminim ondandır
Cevap sahibi11 ayHayatım nazar dolu emin olun,☹️🥀🙁💔
11 ayBende şöyle aklı başında düzgün isterimde zor işte
10 Yorumla
11 ayvar mı gozune kestirdigin
12 Yorumla
Soran11 ayYok
- 11 ay
Nerde yaşiyosun
11 ayher seyı denemelısın
19 Yorumla
Soran11 ayNe gibi
- 11 ay
tecrube hayatta onemlı evlılık oncesı hersey yasanmalı yoksa pısman olursun ılerıde
- 11 ay
cok fazla ınsan var boyle evlenıp sonra pısman olan
- 11 ay
flortoz bırımısın
Soran11 ayValla görücü usulü evlenip kimseyle yaşanmışlıği olmayan insanlar gördüğüm hep daha mutlu. Nerede önüne gelenle yatanlar var onlar evlenince de mutlu olamıyorlar.
- 11 ay
hyr ıste bu tam tersı bır durum yasamayıp yasadıktan sonra farklılık ıstenıyor
Soran11 ayAlakası yok
Soran11 ayAlışmış kudurmuştan beterdir. Çok yasanmisligi olanlar eşlerini aldatiyorlar
Soran11 ayOnlar hiç evlenmesin pislikler
Gizli Üye(25-29)11 ayBende. Aynı
110 Yorumla
Soran11 ayNiye olmuyor sence
Cevap sahibi11 ayEkstra cabaladigimiz için belkide
Soran11 ayÇaba ile olacak bir şey degil ki bu. Sen çabalamak için ne yapiyorsun
Cevap sahibi11 ayYeni kişilerle tanışmaya çalışıyorum sürekli ama hayal kırıklığı
Soran11 aySürekli birileriyle tanışma çabasına girmeyi doğru bulmuyorum. Dışarıdan bakınca da hiç hoş görünmüyor. Önünüze gelene yazıyorsunuz hissiyatı oluyor
Cevap sahibi11 ayÖyle tabi ama beklemekte ne kadar etkili
Soran11 ayBöyle önüne gelene yazana şahsen ben güvenmiyorum
Soran11 ayKarakterinle, duruşunla ilgi çekeceksin. Herkese yazarak değil
Cevap sahibi11 ayDoğrudur
Soran11 ayÖyle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?