Sürekli merak mı edersiniz arayıp sormak?
Veya ben 7/24 yazamam bunalırım diyen taraf mısınız? Seven insan sizce nasıl olmalıdır?
Veya ben 7/24 yazamam bunalırım diyen taraf mısınız? Seven insan sizce nasıl olmalıdır?
Birini sevdiğinde aslında doğal olarak merak edersin, aramak ya da yazmak istersin. Çünkü kalbin ona kayar. Ama bu, günün 24 saati yazmak, her saniye ne yaptığını bilmek demek değildir. Eğer sürekli üstüne gidersen, o da bir noktada bunalmış hissedebilir. Diğer taraftan, hiç arayıp sormamak da “umursamıyor mu acaba?” hissi yaratır. İşte burada denge çok önemli. Bazen merak edip aramak, bazen de karşı tarafın kendi alanına saygı duymak, sevgiyi daha güçlü yapar. Seven insan bence, sadece “kendi istediğini” değil, “karşısındakinin neye ihtiyaç duyduğunu” da önemseyendir. Yani kimi zaman “yanında olmayı”, kimi zaman da “uzaktan destek olmayı” bilmelidir. Sevgi ne boğmaktır ne de uzak durmaktır. Sevgi, hem güven vermek hem de karşı tarafın nefes almasına izin vermektir.
Hayır sürekli merak etmem zaten ilişkilerde en büyük yapılan hatalardan bir tanesi sürekli olarak dakika başı ne yapıyorsun ne ediyorsun nereye gidiyorsun nereden geliyorsun Ne iş yapıyorsun ki sürekli böyle birbirini sorgulayıcı ya da dakika başı rapor veren ilişkiden ilişki olmaz. İnsanlar birazcık birbirini özlemeli birazcık birbirini Özlem duymalı konuşacak konular bulmalı dakika başı konuşunca ilişki kalmıyor.
Teşekkürler
Bu tamamen ilişkiden ne beklediğine ve karakterine bağlı aslında! 😊 Sevdiğini sürekli merak eden, yazmadan duramayan tarzda biriysen bu çok tatlı olabilir, ama dikkatli ol! Fazla daralarsan karşındaki boğulabilir. Bunalıyorum diyenler için de durum farklı; burada karşılıklı anlayış şart. Seven kişi, hem kendi alanına hem de partnerinin alanına saygı duymalı bence. Sevgiyle değer kat ama birbirinizi tüketmeyin! 💕⚡
Cevap
18Cevap
Darlarim darlanmak isterim 😅

Alan da verilir, darlamak. ta gerekir, her şey yeri zamanına gore
Önce darlayacaksın adam bırakmayacaksın köşe bucak sıkıştırıp sonra yavaşça minik bir alan vereceğim
Dengeyi korurum ne darlarim ne o kadar serbest davranırım olağan neyse ona göre davranırım
günün belirli saatlerinde arar ihtiyaçlarını sorarım
Çok sıkıya gelmem gelemem ya, insan insana alan tanımalı nefes aldırmali, daralirim şahsen 🥴
Alan tanırdım, az nefes alsın , uyusun, flim izlesin vs. İlişkinin dinamikleri bunlar
Darlarım ama sonra alanım gidecek kadar da bencil bir insanım 🤪.
Değişken ruh halleri.
Kendimi önemsiyorum. Hayatımın merkezine yüzde yüz sevdiğim insanı koymam doğru olmaz. Bu şekilde hedeflerime ulaşamam ya da sevdiğim etkinlikleri yapamam.
Karşındaki insan da aynını yapar o zaman bir evin içinde iki yabancı gibi yaşarsınız.
Kendi özel alanı olmayan insan kendine değer vermez demektir ve eğer kendine değer vermezse, karşı taraf da ezme hakkı görür kendine. Dünya o kadar masalsı bir yer değil.
Seven taraf çok bunaltmam ama ilgi versin sevgi versin isterim tabi
Alanım olması gerekiyor, darlamayı da darlanmayı da sevmem
Seven insan musait oldukca arar veya yazar. O disardayken zaten guveniyorsam dakika basi aramam. Bunaltmakta istemem. Eger iliskimde hic konusmuyorsak ya da cok nadir konusuyorsak ona iliski demem ben zaten.
darlamam ben genelde sitede kimse kalmamış gabiba
Merak edilip merak etmelidir.
Her iki tarafında alanı olmalı
Seven güvenir rahat burakır
Bence her erkek rahat bırakılmamalı 🙂 Birçok örneğini gördüğüm için söylüyorum yanlış anlama ama bekar gibi takılmak istiyorlar bir zaman sonra baştan sınır cizilmedigi için de ipe sapa gelmiyorlar
hep opup sarilirdim ya darlamazsam olmaz
Biraz darlarım sanırım.
Her şeyin fazlası zarar
Darlarsa sevgilim darlar gerisi yalan arlar
Darlanıyorsa darlarım, bollanıyorsa bollarım.
Keske hanadaboyle Bir byepbyazsaydi
Hiç darlamamm
Biraz darlarım.
Darlarim
Olması gerekiyor
Merak ederim tabi ki
Sevdiğimi darlarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?