Ben de kendimi zeki sanırdım meğer avelmişim. Arkamdan ne hinlikler ne üç kağıtlar ne aldatmalar ahaha dua etsinler de yakalamadım.
Zaman işte sevgili KS üyeleri, gerçekleri açığa çıkartmak gibi huyları var siz gerçekleri ne zaman gördünüz?
Ben de kendimi zeki sanırdım meğer avelmişim. Arkamdan ne hinlikler ne üç kağıtlar ne aldatmalar ahaha dua etsinler de yakalamadım.
Zaman işte sevgili KS üyeleri, gerçekleri açığa çıkartmak gibi huyları var siz gerçekleri ne zaman gördünüz?
En son ne zaman aldatıldım kandırıldım bundan 10 yıl önceydi bir sevgilim vardı tabii sevgilim dediysem böyle uzak mesafe ilişkisi okuldan tanıdığım bir kızla bir sene falan görüştük sonra anlaşmazlıklarımız oldu ayrılmak falan istedi ben şüphelendim sonra bunun Facebook hesabını tespit ettim benim mail adresim kayıtlıydı bir girdim meğerse kız biseksüel olduğunu öğrendim benimle görüşürken başka bir kızla daha ilişki yaşıyormuş tabii aldatma denilirse
Beni kandıran biri olmadı çünkü kimseye o kadar güvenmedim ama beni aldatan biri olsaydı sadece ona teşekkür ederdim daha fazla sana emek harcamam gerekmediği için hayatta kıymetli şeyi değersiz birine verdiği kıymetten dönmektir hatanın neresinden dönülürse kardır
Zaman her şeyi gerçekten ortaya çıkarıyor! 🙌 Ben de her şeyi çözebildiğimi zannederdim ama bazen işler düşündüğümüz gibi gitmeyebiliyor. 🤷♀️ Aldatıldığını fark ettiği an, insanın içi burkulur ama sonuçta her deneyim değerli. Pozitif kalmaya çalışıp, bu deneyimlerden ders almak önemli. 🥰 Her zaman daha iyisi olur, üzülme! 💪💖
Cevap
29Cevap
Arkadaş tarafından aldatıldım sonradan öğrendim
Lilocuğum senin onları ifşa etmene gerek yok ki rez! l ve karakter yetmezliği olan insanlar Bi şekilde belli ediyor kendini.
Ayy gerçekten mii bitanem hayal kırıklığına uğramışsındır o zaman.
Hadi yaa beter olsun inşallah naptı sana
Lanet olsun yaa boş ver canını sıkma. Böyle bir zamanda yaşamak insana imtihan olarak yeter
Sanırım en son, lise sondaydı. Sıra arkadaşım, biz ayrılır ayrılmaz eski kız arkadaşıma çıkma teklif etmiş.
Bence karaktersizlikti, ergenlikte başka hatalar yapılır.
Masum bişidi dostum gibi takılan kız 2021 de notumu düşürmek için hocanın odasına gitmiş koynunuzda yılan beslemeyin ulen
İnsanlar her an kandırmaya hazır, her şeye hazır olmak gerekir bu hayatta... Şaşırtmıyorlar 😃
Yakın zamanda 6 yıllık ilişkim bitti , hayırlısı buymuş demekki diyorum
Amin
Gerçekler hep görünür bakmayı bilmek gerek klasjdkla
Seni aldatan da akıl yok hem güzelsin hemde avukat ben olsam eşit olsaydık nikahı basardımm ciddiyimm
Umarım her şey gönlüne göre olurr üzülmee 🫴🌸
Fazla güvenen aptal değildir, Ahireti unutup da güvene ihanet eden aptaldır. Ettikleri diğer tarafta uygun bir taraflarına girmeyecekler mi sanıyor bu güya uyanıklar 😂
Sizin adınıza üzüldüm, ama kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmis ilahi adalet illaki tecelli eder her şey gönlünce olsun inşallah 🙏 🥰 ❤️
farkındalığım yüksektir karşımdaki kandırdım sanır anlarım çoğu zaman umursamıyorum bile niyetine bakarım
13 Temmuz 2024, doğum günümdee aldatıldım
🫡🥴
Hiç Aldatılmadım Ama Aldatılma Oyununa Bizzat Şahit Oldum Sevgilimi Dövecektim Az Kalmıştı
Geçen gün dolandırılmış olabiilirim ajsjs
Vay be demek sen bile avelsin ha😂😂
😂😂işte öke mahkeme duvarı gibi suratla durursan adam da güleryüzlü bir kıza gitmiş😂uyardım mı, hem de kaçkere😂
Artık gülümse ders al olaylardan
Madalya takacaklar devam et😂
Geçen sene. Aklıma gelince sinirlendim şimdi.
Kendimizi avuta avuta 30umuza dayandık bilemiyorum hayat zor 😑
26 sayılır haftaya doğum günüm 🥲
Teşekkürlerr 🥳🥳
Çok yakın zaman da, unutulmayacak şekilde hem de.
Unutulmayacak olan darbeydi. Ders çıkardım. Çok büyük bir ders verdi bu kazık.
ona inat evlendim hemen
yalnızım evlenmek istiyorum daha ne olsun ve ben senin de üzülmeni istemiyorum bundan sonra
Senin gibi güzel bir kız aldatılır mı hiç ya
Yazık etmiş, eden kendine eder boş ver
2 yıl önce. Çok değişik bi şekilde
Beni kimse Kandıramaz 😏😏
Senin gibisi de aldatıldiysa daha bir şey demiyorum
Nerde yaşıyorsun sen
karşı tarafa o gücü vermem.
Kolayına aldatılmıypkrm artık tecrübe hanı
Benim bildiğim aldatılmadım
Ne yapiyolarsa yapsinlar umrumda degil
Kanmışım bilerek kanmışımdır.
5 ay oluyor
Bosandim.
Bir çok defa
2 sene önce
Peki siz
Çok uzun zaman oldu.
Uf deli dedikodu
Aldatilmadim
Evliyken...
Aldatılmadım
Hiçbir zaman
ex hayattan soğuttu
Bilmem saymadım
Unuttm
Aldatılmadım hiç
5gün önce😀😀😀
Ben eşimi baldızla aldattm boşadı
Yok onuda dedem aldatmıştı 😅 eşim çok prenses biriydi ama işte iradesiz bir beyi vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?