arkadaşlar atıyorum birşey giyersin kirlenir onu çıkartırsın bi kıyafet için makineye atılmaz yada iç çamaşır değişirsin 2 günde 3 günde bi onları biz nereye koyacağız yıkanmadan önce yurtta ben gittmde çamaşır sepeti felan yioktu
Cevabın nedir?
ben genelde gittiğim yerlerde misafirlikte bile kirli çamaşırları bir poşetin içine koyardım yada geçiçi olarak bir su tutup çitelerim sonra koyarım poşete o anki durumum geçene kadar bu şekilde idare edebiliyorum ne kendime ne de etrafımdakilere rahatsızlık veriyorum. ama
@LaParca arkadasımın söylediği gibi yurtta kalıyorsan ufak bir sepet alabilirsin kendine. arkadaslarınlada ortak bir karara varabilirsin.00 Yorumla
Askerdeyken çöp poşetine hava almayacak şekilde koyar. Zamanı gelince yıkardım. çamaşırhaneye vermezdim Sivil kıyafetlerim de var biraz değerli de.. Sağolsun blk. komutanımız makinesinde yıkamama izin verirdi :D
00 Yorumla
+1 yıldevlet yurdu ise sana odanın ortasına çamaşır sepeti koydurmazlar kavga çıkar poşete koyup dolaba atarsın
ama özel apart yurt ise banyoya ağzı kapalı bir çamaşır sepeti alabilirsin02 Yorumla- +1 yıl
yapacak bir şey yok gündelik kıyafetlerin kokmaz ama iç çamaşırları konusunda ve torbaya ıslak çamaşır koymamaya dikkat et çünkü yurtlar sıcak olur ve çabuk kokar
bu yüzden iç çamaşırlarını kirli şekilde biriktirmek yerine elinde yıkayarak kurutup biriktir toplu olarak at makineye
+1 yıllink yatağın altına girecek bir sele
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
21Cevap
+1 yılBu kadar takma bence kafana gidince zaten öğrenirsin. Büyük ihtimalle ya odalara göre çamaşır günleri yapmışlardır ya da çamaşır torbalarınız olacaktır o şekilde halledilir bu konu.
00 Yorumla
+1 yılher sakallıyı hoca sanma sakın tamam mı benim güzel kızım...
kirlilerini bir poşete koyup biriktirebilirsin. kirli poşetini de dolabında muhafaza et tamam mı pamuk prensesim.04 Yorumla- +1 yıl
haha saçmalama kızım. evindeki rahatlık olmayacak tabi.
- +1 yıl
insansavar, niye seni kimse anlamıyor ya?! Bu durum benim çok canımı sıkmaya başladı.
- +1 yıl
benim de canımı sıksa da kanıksadım durumu artık,hem anlayan pek az kişi yetiyor da artıyor.
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılçamaşırlık al arkadaşım sele olabilr torba olbilr yada tık dolabın altına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbul bir poşet at içine kirlileri at dip bir köşeye. Ben az kirlim olduğunda arkadaşlarla toplaşıp öyle yıkatıyorum
00 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 711 cevap paylaştı. 2 - 3 günde ^_^ çamaşır değişimi iyiymiş elinde yıka = )))
00 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 2,2b cevap paylaştı. :) hşgeldiniz çömlerrrr poşete ve cantaaya koy orda biriktir sonra yıkamacıyaaa
00 Yorumlacamasır selesı al bıran once ona koy bırsey olmaz tabı fazlada bekletme camasırları :=)
00 YorumlaÇamasır sepeti yurda zimemtli olmak zorunda mı sen al bi tane.
00 Yorumla
+1 yıldolabının alt kısmını kullan posetın içine koy dursun orda ben oyle yaprdım
00 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 524 cevap paylaştı. dolabında bi poşete koy hiç bir yere koyamıyorsun ama fazla bekletme kokar :D
00 Yorumlaaskerde temiz kirli camasır torbaları vardı cok ise yarıyor buna benzer bise bul
00 Yorumla
+1 yılsoruyu anlamadım çamasıları mı nereye koycan yoksa anlamadım soruyu
00 Yorumlaaskere gidicek olsan neler soracaksın merak ediyorum
00 Yorumlacanım yurta öyle bi şey yok hatta o kirli çamaşırları çalnlar bile var bi poşetle dolabının bi yerine koy derim.
00 Yorumlakendine bez torba yapabilirsin, ben öyle yapıyodum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz zaten sen alırsın, kişiseldir. Basit bi şey alıver.
00 YorumlaKirli çamaşır torbası diye birşey var ondan al..
00 Yorumla
+1 yılkızları askere alsalar neolurdu acaba :D
00 Yorumla
+1 yıldolabınız yok mu bi poşet ayarlarsın veya çanta
00 Yorumla
+1 yılKirli olanı Yolla bana yenisini alırsın sen😀
00 Yorumlatorbalar yeterli gelecektir.
00 Yorumla
+1 yılyurtta en mantıklısı çamaşır filesi.
00 Yorumlavalıze atıyoz kanka :D
00 Yorumla
+1 yılÇöp poşetine koy bence :)
02 Yorumla- +1 yıl
hatta ben balkondan aşaği atıyom :):)
Utanmasan getiricem sırayala yıkayıverin dicen :/
00 YorumlaKendine sepet al en iyisi..
00 YorumlaNereyi kazandın ?
10 Yorumla
+1 yılbenzin dök yak
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Yurtta kirli çamaşırlar yıkanmadan önce onları nereye koyacağız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat