Sevgilim neden bu kızla hala uğraşıyor?

Sevgilimin yakın olduğu bi arkadaşı vardı ama arkadaşlıkları 2 sene önce bitti. ben kızla tanıştıktan 1 hafta sonra benden bağımsız sebeple aniden kavga ettiler ve sevgilim kızı her yerden engelledi ve engeli açmadı. kız da engel attı böyle olunca.6 senelik arkadaşlardı. kavga esnasında kız genel olarak yapıcı davranmış ama sevgilim beğenmiyorsan konuşma, uzun süre konuşmayalım, rahatsız etme, zaten seninle haftada 2 defa sen yazıyorsun da konuşuyorum gibi laflarla kızı üzmüş. halbuki bu kızı bana iyi anlatıyordu sevdiğini söylerdi.2 sene sonra ise kızı bizim üniversitede görünce engelleri açtı kızı aradı da yazdı da ama kız hiçbirine cevap vermedi. sevgilim engeli geri koymadı ama kız hiç kaldırmadı whatsapptaki engeli instagramdan da engel attı hatta. hatta ara ara kızı gözlemlediğini görürdüm. taa ki sevgilim bir etkinlikte organizatör olana dek. kız etkinliğe katılmak için sevgilime yazdı. sevgilim kızı etkinliğe almadı. kız da sevgilime ortak arkadaş vasıtasıyla çocuk ve egoist, kendisi arkadaşlığımızı bitirdiği halde aradan seneler geçmesine rağmen bile çirkinleşecek kadar da kötü kalpli demiş

Sevgilim neden bu kızla hala uğraşıyor?