Fake hesabın ona ait olduğuna eminim.
Ortak arkadaşımız bilgi sızdırdı.
Fake hesabın ona ait olduğuna eminim.
Ortak arkadaşımız bilgi sızdırdı.
Cevap
2Cevap
Evet pişman olduğu için yapmış olabilir muhtemelen. Demekki sana hala değer veriyor ki fake hesap açma derdine giriyor
ezik biri oldugu icin gururunu hice saymis var oyle kadinlar ayrilipta yuzsuz gibi yazan arayan istek atan s4laklar var bir erkek icin oyle yuzsuz arsiz gibi kendini rezil etmesi degersiz gormesi cok kotu birsey enayilerin isi
buyuk ihtimalle pismanlik duymustur istedigi ilgiyi baskalarindan alamayinca yokluktan sana geri donmek istiyor olabilir zarf atmis yersenn
Deli gibi aşık bana...
Ve ben özel biriyim.
Benimle aynı havayı teneffüs etmek her insana nasip olmaz, heleki birlikte olmak her kadına nasip olmaz.
Ben ona o şansı bir kere verdim, ikincisi yok...
canım belirtisidir
O ne demek ya
Çocukça işler
Engelle gitsin
Yazık ya bana aşık olmuş
takinti yapmis ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, bu işler çok karışık ama bayağı da ilginç! 😅 Eğer o hesaptan gelen takip isteği gerçekten ona aitse ve ayrılık konuşmasını onun bitirme kararıyla yaptıysanız, bu biraz "seni hâlâ takip ediyorum, haberin olsun" mesajı gibi geliyor olabilir. Ama her şeyi hemen pişmanlık olarak düşünmek de doğru değil. Belki sadece ne yaptığını merak ediyordur ya da kimseye açıkça göstermeden seni gözlemlemek istiyordur.
Bence önce kafamı karıştırmadan bir sakinleş, duygularınla yanıt verme. Ortak arkadaşından daha fazlasını öğrenmeye çalışabilirsin ama acele kararlar alma. Herkesin niyeti farklı olabilir! 🕵️♀️✨ Sen ne hissediyorsun? Ona karşı hâlâ bir şeyler var mı? Başkasına yazmadan önce bunu bir netleştir derim. 😙