Sizce bir erkek gerçekten sevdiğinde ne yapar bu soruya erkekler cevap versin lütfen?

Ya bir şey sorucam bir erkeğin gerçekten sevip sevmediğini nasıl anlayabiliriz arkadaşlar? Benim sevgilimle 6/7 aylık ilişkim var ama öpüşmek bile istemiyorum onunla baya uzaklaşıyorum ondan hani ama o böyle öpmek istiyor öpemeyeceksem niye sevgilimsin diyor ama bana o bile fazla geliyor yani yakınlaşmak pek de istemiyorum ama o böyle bana doğru gelip yanağımdan öptüğünde bazen de böyle anlık dudağından öpüyor sonra şey oluyorum gerçekten beni seviyor mu acaba seven erkek olsa hani öpmeye dokunmaya bile kıyamaz falan diyorum Allah rızası için birisi şu düşünceme yardım edebilir mi ya lütfen arkadaşlar o gelip beni öptüğünde öpmeye çalıştığın da sanki amacı farklıymış gibi algılıyorum geçen öpüştük aylar sonra ilk defa. Sonra ben bunun üzerine baya bi gittim ağladı yanımda yeter artık dedi ben sevdiğim insanı öpemeyecek miyim diyip ağlamıştı yaşlarımız da 23 bu arada ona göre yorum yaparsanız sevinirim

Sizce bir erkek gerçekten sevdiğinde ne yapar bu soruya erkekler cevap versin lütfen?