15 yıl geçmiş aradan, unutulmaz mı hiç ilk sevgili…?

2009 yılının bir sonbahar günüydü Afyonkarahisarda, ilk elini tutuşum, onu ilk çok sevdiğini söyleyişim, ilk sarılışım… henüz 21 yaşında iken tanışmış ve ona aşık olmuştum. O benim ilk sevgilimdi… çok sevdim, o da beni çok sevdi eminim buna… herkesin kıskandığı bir aşkımız vardı bizim. Bu yüzden çok nazara gelip aramızın bozulduğu zamanlar da oluyordu. Onu başkalarından kıskandığım için kalbini kırdım defalarca, çünkü ben bir akrep burcu erkeği o ise Yengeç burcu kızıydı. Aramızdaki aşk benim o dönem ki genç ve toy halim dolayısıyla cahilliklerim ve kıskançlıklarım yüzünden defalarca zarar gördü, onun da yaptığı hatalar vardı benim bir türlü affedemediğim. 2011 yılında ayrıldıktan 1 yıl sonra bir başkasıyla evlendi, ondan sonra bir daha onu görmedim. Bildiğim bir şey varsa o da başkasıyla evlendiğine çok pişman oldu ama olan oldu ve sonsuza kadar birbirimizi kaybettik biz. Şimdi 37 yaşındayım, aradan geçen yaklaşık 15 yıla rağmen onu unutamadım, yıllar boyunca çok ızdırap çektim, onu kaybettiğime çok ağladım, psikolojik sorunlar yaşadım. Şimdi ki halimle geçmişime acı acı gülümsüyorum sadece.. Bu nasıl bir lanetmiş ki onu tam unuttum artık dediğim yerde rüyalarıma giriyor, O sevgilimden ayrıldıktan sonra da çok kız arkadaşlarım oldu ama hiç birine aşık olamadım, kimseyi sevemedim. Onun kokusu hep burnumda. Aşk hissetmiyorum artık ama onu çok ama çok özledim. Unutmak istiyorum onu sonsuza kadar, söyleyin bana ilk sevgili ilk aşk unutulmaz mı? yok mu bir çaresi arkadaşlar?
15 yıl geçmiş aradan, unutulmaz mı hiç ilk sevgili…?