İşi gücü bırakıp ''kırık kalpleri iyileştirme'' işine başlasam milyonlar kazanırım. Arkadaş sitede her gün sevgilisinden ayrılanların derdini dinlie dinleye guzin abla olduk...

İşi gücü bırakıp ''kırık kalpleri iyileştirme'' işine başlasam milyonlar kazanırım. Arkadaş sitede her gün sevgilisinden ayrılanların derdini dinlie dinleye guzin abla olduk...
Simdi guzin abicim anlatim anlatim dicem de benim olaylar biraz fazla karisik🥴
Ya dinler gibi yapip uyuya kalirsin ya da gercek manada dinlemeye kalkarsan isin sonunda beni engelleyebilirsin 🙃😅
Şey pardon kulakiçi kulaklığım takılıydı da ne istemiştiniz :D
Ahaha manyak 🤪😅
Yeni bir meslek dalı buldun hayırlı olsun shjs
Sevgili hanımefendi hep başkasını zengin etmek için fikirler söyle , hep başkalarının mallarını takip et, hep başkalarına çalış nereye kadar? Kendi işimizi yapmaya çalısıyoruz işte :D Hem büyürsek finans departmanına seni geçiririz olmaz mı :D Dolgun maaş + yol + sgk Multinet yok :D
Aslaaa , iş ahlakı yüksek bir insanım. Gönlümün el vermediği hiç bir yolu izlemem iş konusunda :D
Yaaa sanflajskfn ısmarlıyor msuun? Geliyim mi?
Ahjsafbhajs teşekkürler date mi oluyor bu :D
ASbfashjfasfasdjkh Ya patron elemana asılır hesabı işte. D
E sen bana yürü aslkjfsabfjka
Eyyvahhh yakalandık :D Sen sitenin en uyanık üyesini kandırmaya çalısırsan böyle de foyan ortaya çıkar tabi :D
Rica ederimmm (çiçek)
Oeeirhdnbdveebebrjrjrj büyü neeeeyy
Ne büyüsü ya? Expelliarmus mu :D
Hahah klavye hatasiiiiiii "bu" olacakti
Burası adeta kırık kalpler adresi olmuş, sen de bu işin gönüllü terapisti gibi hissediyorsun sanırım. Ama bak, her kırık kalp tamir edilemiyor, o yüzden bazen iyi bir dinleyici olmak bile yeterli. Öte yandan, bekarlar da boşa düşmesin tabii. Belki de bu iyilik işinden renkli bir aşk hikayesi çıkar, kim bilir? 😊🧡
Cevap
2Cevap
beleşe dinleme reis. mutlaka ücret iste bence sdfsdfd
Dur onunla alakalı bir projem var biraz zaman lazım ajfbasjk
sdfsfd
Canım güzincim dert dinleme seanslarını ücretli yap bak biri gelip bişe anlatıyormu… Hepsinin psikolojisi toplu olarak düzelir kurtulursun…
Tabii ki de küçük dert 50 büyük dert 100 lira. (ücretlerimiz 10 ar dakikalık periyodlarla sınırlıdır, fiyatlarımıza kdv dahildir)
Efenim bu bir pazarlama stratejisi. Zaten bu 10 ar dakikalık seanslarda musteriyi rahat ettirebilirsem daha fazla ücrete razı geleceklerdir. Uluslar arası pazarlamada iyiyiz klafnaj
Çok teşekkür ederim umarım zengin olurum jkafbsa
Yaaa Allah seni ddmdkdkskfkfkdkdndkdndnndjd daha ne kadar bizi şaşırtabilirsin acaba 😀
Değerimi anlamadılar jaklfbajsk
Değil mi :))
İyi ki manitam yok. Yoksa sizle derbeder rock in roll yapardık 7/24 😂
Yapardık valla :D
Aaa naptın hocam 😅 onlari karşılayabilir misin çünkü çok var
Tabii ki 20 kaplan gücünde flort ediyoruz akjfbas
Heyy maşallah 😅
Ciddi ciddi okuyordum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😅
Eheheheh sorry :D
Koca yürekli adam. d
askfbajhfasf
Nesil sporumuz resmen.
2027 Tokyo oyunlarında ülkeyi ben temsil ediyorum hocam :D
Alnın ak, sırtın pek olsun : D o madalyayı al gel hocam :))))
AShfabhfja Eyvallah...
: D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?