Blok3 dedi; bı kadın sevmek büyük sorumluluk ister bir erkek aşık olduğu zaman adam olur... Alınmayın

Blok3 dedi; bı kadın sevmek büyük sorumluluk ister bir erkek aşık olduğu zaman adam olur... Alınmayın

Aşık olmakla adam olmak arasında çok büyük fark var yalnız aşık olduğunu söyleyip de hayatındaki kadına ihanet eden ona eziyet eden insanlara adam diyemeyiz ancak şöyle bir şey ki sürekli başkalarıyla flört eden bir insan gerçekten aşkın sevginin fedakarlığı onu yola getirecek bir kadına denk geldiği zaman düzelme ihtimali yüksektir.
Adamlık böyle basit şeylerle ölçülemez, adamlık çok farklı bir boyut. Aşk, erkeği değiştirir ama adamlık karakterle alakalı, birine adam diyebilmek için aşk yeterli olmaz.
Hmm nasılmış adamlık
Tamamm
Rica ederim
Merhaba,
Alakası yok! 😅
Adamlık bir kadın sevmek ile olmaz! 😅
Sorumluluk kendinde başlar!
Küçüklükten beri çalışıyorum aileme bakıyorum...
Merhaba 😅 helal yaa bravo sana
EyvAllah sağ olasın 😅hem blok üç yeni yetme sayılır 😅bizim zamanımızda yoktu. 😅
Asi styla
Arsız bela
Dj akman
Vardı bizim zamanımızda
Hâlâ dinlerim 😅
Ne güzel ama ben bunları tanımıyorum 😅
Küçüksün 😅bizim mahallenin küçükleri gençleri benimle birlikte dinlerler. 😅
Benden bilirler. 😅
Eskiler çok güzeldi 😅hemde her şey 😅keşke kapı olsa da geçmişe gidebilsem 😂
O zaman artık ben de dinleyeceğim 😅
Mesela örnek olarak
https://youtu.be/a0HVKUkfIMc?si=jTQcmKADrmy1InW-
Sevgiler yalan dolansa bırak bari ben seveyim seni diye bir şarkı
Ama hüzünlü ya 😅sen dinleme mutlu şeyler dinle 🌸 neşeli şeyler dinle 🌸
Teşekkürler 🙏🏻😅
Ricalarımı iletiyorum 🌸
Aşık olunca adam olmaz, zaten adam olan biri aşkı değerli yaşar.
İşte bu benim Altan abım yaa 😎
Noldu beaa
Tamam beaa 😅
Aşık olmak, insanın duygusal dünyasını harekete geçirdiği için biraz da olgunlaştırıyor diyelim ama "adam olmak" çok daha derin bir mesele. 😊 Sorumluluk almak, değer vermek ve sevdiğini koruyup kollamak kişilikle alakalı. Aşk sadece bu özelliklerin ortaya çıkmasına vesile olabilir. Yani bir insanda zaten emareleri yoksa, aşkla da pek bir şey değişmeyebilir. 🫢 Ama güzel seven hep kazanır, unutma! ❤️
Amann Aşko banane ne yaa o şarkı dinledim ve sordum bu kadar
Ahh Perikızım ne güzel sormuşsun! 🦋 Şarkılar da bazen fena içimize dokunur, nasıl düşünmeyelim ki? Ama sen keyfine bak, aşklar gelir geçer, asıl önemli olan *sen* şahanesin! 💕✨ Barış ya da başka bir şarkı aç, keyfini çıkar! 😘
Yiaa Sen bana sahanesin mi dedim aglicam şimdi 🥺 zaten duygusalim bugün
Cevap
26Cevap
hayır alakası yok aşkla
Bence düzgün bir şekilde askerlik yaptığında adam olur. Eskiden askerlik yapmayana kız vermezlermiş adam olamadı daha diye. Aşık olmak bir insanda sorumluluk, olgunluk ve değişim yaratabilir; birçok erkek için aşk, “adam olma” yolunda bir itici güç olabilir. Ancak herkesin olgunlaşma süreci farklıdır ve aşık olmayan, hatta aşık olduğu halde “adam olamayan” insanlar da vardır. Yani aşık olmak bir fırsat ve motivasyon kaynağı olabilir; ama kişinin karakteri, değerleri ve hayat deneyimleri asıl belirleyici olanlar. Aşk bazen insanı daha iyi yapar, bazen de zor sınavlara sokar.
yanlis. erkekleri buyuten seyler ASKERE GITMEK. askerligini yapmamis hicbir erkekle muhatap olmak istemiyorum
Valla kiz deneme öncelikle asker gitsin bir ay geçsin sonra bakalım 😅 bak ciddiyim
bence de 😄
Adamlık sevmekle alakalı değil karakterle alakalı. Katiller de seviyordu noldu takıntı oldukları için cinayet işlediler. Sevmekle adam olunmuyor insan önce karakterine şekil vermesi lazım ki adama benzesin.
Sadece sevmek yeterli değil, Hem güzel sevip , hem ekmeğini aşını helalinden kazanan , karısına yuvasına çocuklarına bakan , koruyup kollayan erkeğe adam denir
Adamlığın bana göre cinsiyeti yok şerefiyle yaşamıyorsa bir insan benim gözümde tsik kadar değeri yok. Ve bunun aşkla alakası olduğunu düşünmüyorum. İnandığın ve koruduğun değerlerin toplamisin
Aşık olunca onu incitmek istemez normalde düşüncesizce yaptığı ne varsa aklında sadece sevdiği kadın olur sorumluluk değiştiriyor olabilir canım 🌸
Sitenin en sinirli kızı soru sormuş gene, biz aşık olmadan önce de adamız.
Hmm bak sen gizli üye
Tamam kızma😂
Niye gizli oldun
Ben her cevabımı gizliden veririm
Sınırlı olduğum nereden biliyorsun
Öylesin birkaç kez denk geldim cevaplarından sen barbie değil harbisin
Barbie olmam ben
İşte bu girll😂💅🙈
Ayy 😃
😂😂❤️
Boyle böyle inancınızı yitiriyorsunuz sonra da acı cekiyorsunuz
Nice aşığım diyip aldatanlar ile dolu. Aşk değil yaşantı olgunlaştırır.
Adam olmak ağır bişey aga. Herkesin üzerinde yakışmıyor
Blok3 gerçekten çok güzel seven sahiplenen biri bence onun gibilerinin sayısı az
Evet doğru reddedilince de daha kötüsü tecrübe kazanarak olgunluğunu ortaya çıkartmış olur
Aşk en fazla er kişisini sudan çıkmış balığa çevirir bence daha fazlası değil.
Erkekliğin aşkla alakası yok karakterle belli olur
Maalesef aşık olduğu halde adam olamayanlar var o yüzden doğru mu değil mi bilemedim
Ya aşık olduğunda ya da sevdiği birini kaybettiğinde
Erkek kadınsız olabildiği gün adam olur. Kadının yalakası olurken değil
Doğru değil, adam olmayan erkek aşık oldu mu sadece o kızın vede kendisinin başını yakar.
Kesinlikle olmaz, bu bir insanın değişmesinde etken değil bazı durumlar hariç tabi
iyk bunlar ne kız shshs
Adamlık için aşk şart değil
Aşk insanı evrimlestiriyor
Hayır önceden neyse o
Olması lazım Peri🌸
Aşık olup olmamak önemli değil olması gereken.
bir erkek babası vefat edince ancak adam oluyor
Yok ben hep ş... refsizdim dkkknsmmssmsm
Yanlış bence bir insan nasılsa öyle gider
Kim dedi bunu
Blok3
Olur
Doğru
Eet oyle
Doğrudur
Doğru değil
Olabilir canim 😄
Kesinlikle evet