Tahammül edemediğim tek şey"sadakatsizlik" ilgi arsızlığı ve karakter bozukluğundan kaynaklı. Herkes olay cinsellik sanır oysa alakası yoktur. erkek egosunu okşatmak için aldatır, kadın ruhunu okşatmak için... yeni heyecanlar, yeni tenler, yeni hikayeler ister insan bazen. ya da sığ gelir hayatındaki insan, haz vermez artık... Bu demek değildir ki aldatabilirler. Ayrıl sonra istediğini yap ama ilişkin varken ona inahet etme
0
7 Yorumla
Soran
9 ay
Demi yahu, demi? Ayrıl ulan ayrıl, neden aldatıyorsun? Eski aldatan sevgilim 1.5 yıl sonra aradı az önce. "Kendimi tutamadım şans ver" dedi. İnsanlar çok garip 😂😂😂
eşiyle sevgilisiyle çözemediği problemleri çözmeye çalışmayarak bunları kafasında kendi kendine kurup başka birine yönelmeyi kendine hak görebilir. veya bazı aldatanlar partnerini gerçekten sevseler bile başka birinin gözünde daha farklı, daha iyi bi karakter olarak tanınmayı isteyebilir. bunlar çok yanlış olsa bile kendilerince sebepleri var diye düşünüyorum ve aldatılan kişilerin kendilerini suçlamamalarını diliyorum
0
3 Yorumla
Soran
9 ay
Ne olursa olsun. Hiçbir şey aldatmayı haklı kılmaz. Aldatmaya sebep de değildir. Sonra aldatılan insan birine çok zor güveniyor.
evet bnular aldatmayı haklı kılmıyor ama sonuçta bu bir insan davranışı ve davranışların haksız da olsa sebepleri vardır, neden diye sorduğun için sebep göstererek cevapladım
İki türlü cevap verebilirim. Birincisi ana avrat düz gidip ban yiyerek ama ben ikincisiyle cevap vereyim, böylelerinin olmayan karakterleri doyumsuzlukla taçlanmış vaziyette. Nefsi bataklığa bulanmış bir insanın neden aldattığına sebep bulamazsın.
1
3 Yorumla
Soran
9 ay
İşin en iğrenç tarafı ne biliyor musun Eirenee, aradan uzun zaman geçiyor, pişkin pişkin gelip şans istiyorlar.
Ben buradan biriyle 3.5 yıl birlikte olmuştum. Sonunda aldatmıştı. Aradan 1.5 - 2 yıl geçti, bugün beni farklı numaradan arayıp şans istedi. Küfür etmemek için kendimi zor tuttum. Sonra da engelledim 😄
Kaan, bu sorgulamayı yaptığına göre, sadakat senin için bayağı değerli. 🙌 İnsanların neden aldatığının genel bir yanıtı yok ama çoğunlukla kişinin kendi iç dünyasıyla alakalı. Eksiklik hissetmek, heyecan aramak ya da kişisel sınırların olmaması bu davranışı tetikleyebiliyor. Evet, insanın kendine de saygısızlığı aslında!
Ama unutma ki herkes böyle değil. Sadık ve kıymet bilen insanlar hâlâ var. O enerjini doğru insanlara sakla derim. Hayat kısa, sadık insana değerini göstermeyi öğrenmek gerek. ✨ İç huzuru bulup keyfini çıkar! 😊
Sevdiği ile olmuyor millet İnsanlar belli bir yerden sonra artık ne olursa olsun diyecek duruma geliyor
0
5 Yorumla
Soran
9 ay
canım saçma hareketler. Ex ile buradan tanışmıştık, 3.5 yıl beraberdik, 1.5 sene önce aldattı ve ayrıldık. Kalkıp bugün arayıp şans mans bir şeyler dedi hahahah😂
Benimki bayağı düzgün ilişkiydi. Her ay yanına 3-4 günlüğüne yaşadığı şehre gidiyordum.
Ayrıca seni tanıyorum. Böyle random atarak söylemene şaşırdım. Mesela buna random atmaman lazım. Bundan mutluymuşsun gibi izlenim veriyor. Halbuki geçmişte yaptığın için pişman olman gerekirdi. Ayrılmak varken aldatmak yanlış. Hadi 17-18 yaşında insan ergenken yapar da, 20-21'den sonra bana karaktersizlik geliyor.
Bizimkisi sevgi üstüne kurulu bir şey değildi o yüzden üzülmüyorum hatta bana karşı kendimi kötü hissettirdiği için bunu yapmayı kendime hak bile gördüm🤗
Sana psikolojik şiddet uyguladıysa, hakkındır. Çünkü psikolojik şiddet travmaya sebep oluyor. Ayrıca sevgi üzerine değilse, bu aldatmak da değil.
Sendeki tüm düşünce ve fikirlerimi yok ediyordun az daha sjsjsjsj bir daha şunu düzgün detaylı yaz sksksk sevginin olmadığı bir iletişimde aldatmak olmaz 😄
karaktersiz oldukları için neden olacak.. adam olan bir kişiyi sever sadece. ama günümüz de insanlar maalesef aldatıyor ada alan söylüyorlar.. çünkü gerçekten aşık olan seven kalmadı.. zaten iyi olanlar da hiç bir zaman sevilemiyor maalesef.. kötüler kazanıyor her zaman ben mesela hiç sevilmedim.. çoğu insan yanlış kişileri seviyor sonra da üzülüp ağlıyorlar yapacak bir şey yok.
1
3 Yorumla
Soran
9 ay
Seni sevmeyen b*k yesin ulan. Delikanlı adamsın abicim. İnstada gördüm fotoğraflarını, seni beğenmeyen kız kördür
Sevdiğim bir söz var ; Eskiden ne güzeldi kadınlar utanır ,, erkekler kıskanırdı şimdi mecnun küpeli ,, leyla şüpheli.. Çogu insan da karakter denen şeyden kalmadı ki ne deger yargıları var ne de karşıdaki insana sevgi, saygı, aşk besliyorlar.. Sadakatin esamesi bile kalmamış zaten.
Aldatan insanda ben karakter bozukluğu olduğunu düşünüyorum tamam bir insanın anlaşamıyorsan bir insanla iletişim içinde olamıyorsam artık ortak noktalarda buluşamıyorsan iletişim keserim ama bunu bu aldatmayı meşru kılmaz üstelik aslında iki kadına da haksızlık yapılır eğer haberi yoksa aldatan kişinin dolayısıyla aldatan insan gün gelir aynısını Yaşar bu arada pasaportunuz hayırlı olsun.
Karaktersiz olduğu için. Böyle insanlar hiçbir zaman düzelmez. Genelde İlgi manyağı olan insanlar aldatır, karşı taraftan en ufak ilgisizlik gördüğü anda başka arayışlara geçerler. Sonra da pişman olup yalvarırlar bu hiç değişmez.
0
2 Yorumla
Soran
9 ay
Çok haklısın. Peki bu ilgi bağımlılığının sebebi ne olabilir acaba?
Aldatan herkesin kendince bahanesi var. Yok ilgi görmedim, yok canım sıkkındı, yok benimle daha çok ilgilendi vs vs. Ama bence tek bir sebebi var, karaktersizlik.
0
6 Yorumla
Soran
9 ay
Hoş geldinnn nerelerdesin? Ve evet, ultra karaktersizlik
İnsanoglu doyumsuz çünkü afedersin Hz. muhammedin bile 4 eşi varmış tek eşlilik bizim milletimize göre değil demek ki
0
1 Yorumla
Soran
9 ay
Hocam, o eşler, öyle eşler değil. Hz. Hatice'ye aşıktı efendimiz S. A. V
Diğer eşleri, etrafta dul olup, başkalarının kötü şeyler yapmaması için manen nikah kıydığı kadınlardı. Maddi ihtiyaçları dışında hiçbirinin yanına gitmemiş bile. Şimdiki o. e olanlar 50 kişiyle konuşuyor
Hocam ben insanlardan sıkıldım. İstesem her ülkeye giderim de, kalabalıktan, insanlardan, saçma rekabetten, hayvanlara zulümlere şahit olmaktan, cehaletten sıkıldım
Gittiğim her yere yalnız gidiyorum. Reelde genelde kitap okuyor, kedilerimle vakit geçiriyor ya da geziyorum. Eh yakınıma olursa sevgilim dışında pek kimseyi de almadığım için, burada kafa dağıtıyorum 😂😂