Ben 177 boyunda kadınlara saygılı sanayide çalışan biriyim, gitar çalıyorum müzik seviyorum. Az çok genel kültürüm de var araştırmayı vs seviyorum.
Sevilebilir olmak için nelere ihtiyacım var?
Ben 177 boyunda kadınlara saygılı sanayide çalışan biriyim, gitar çalıyorum müzik seviyorum. Az çok genel kültürüm de var araştırmayı vs seviyorum.
Sevilebilir olmak için nelere ihtiyacım var?
Emin ol bunun için hiçbir çabaya girmene gerek yok konunun Seninle alakası yok genel olarak şöyle söylüyorum insanlar da Maalesef ki artık bir samimiyetsizlik bir sevgisizlik ve yalan dolan çok fazla olduğu için böyle bir şeye bence hiçbir şekilde ihtiyaç duymamalısın yani istediğin kadar Gitar çal istediğin kadar ortaya bir şeyler üret istediğin kadar kariyer yap kaliteli bir insan ol Ama artık İnsanların beyni ve yönelikleri çok farklı şekilde olduğu için emin ol ki bizim gibi insanlar bu dünyada kaybetmeye mahkum
Dostum her insan sevilebilmeyi ister sevilmeyi ister bunun için özel bir şey yapmana gerek yok olduğun gibi davran ama insanlara karşı kaba olma elinden geldiği kadar samimi anlayışlı ol ama bunu yaparken de işte ben elimden geleni yaptım da beni istemiyorlar diye düşünme bazen hayatta istediğimiz şeyler olmaz her istediğimiz elde edemeyiz illa hayatında bir ilişkin olması gerekmiyor hayatında birisi olması gerekmiyor insan tek başına da mutlu olabilir
Ben arzulanmayi isterdim kızlar tarafından. O tarz bir şeyi isterdim ama parasızlık yüzünden mi bilmiyorum.
Dediğin doğru elbette ama insan istiyor bir yerde
Bence sen zaten bayağı sevilesi birisin! Gitar çalan, müzik seven, genel kültürlü ve araştırmayı seven bir adam tam da kafa bir partner adayı gibi! Ama eğer daha da geliştirmek istersen, insanlara karşı anlayışlı ve empatik olmanın, onları dinlemenin önemini unutma. Kendin ol, doğallık çoğu zaman en çekici olan şeydir. 🧡 Sevilebilir olmak bir formül işi değil, sen içten ve samimi oldukça doğru insanlar da seni mutlaka fark edecektir! 🎸💫
Cevap
5Cevap
Bu soru beni duygulandırdı biraz.. Sevilebilir olmak için hiçbir şey yapma lütfen, sevgi birilerine karşı çabayla elde edilen bir şey değil. Sadece kendine odaklan kendi yolunda kal olur mu.. Saydığın özelliklerin gayet güzel, işinde gücünde kendini geliştirmeyi seven birisin bundan daha güzel bir şey yok. Lütfen kendi değerini bil.. bazı şeyler olmuyorsa vakti gelmediği için olmuyordur. İnşallah seni çok sevecek değer bilecek insanlar olsun hayatında.. kalbin çiçekler açsın 🙏🏻
herkesin hayatina kotuler giriyor ki sorun sende degil herkes illa kotu deneyimi yasar ki bence iyi bir sey empati yapabilirsun bir ders ogreniyorsun sonucta saf kotuluk olmuyor sadece bende cok sey ogreniyorum olumsuz seylerden, kendine cok yuklenme seven bir sey yapmasanda sevicek 💞
Sosyal ortamlarda ağzın iyi laf yapar mı? Bu önemli
Laf yapmaktan ziyade sohbet ederim sohbete katilirim mesela edbiyat, sanat dünya görüşü üzerine konuşmalar yapabilirim, dünya mutfağını az çok bilieim farklı ulkelerin kulturlerini okurum, grafik tasarim okuyorum bie yandan
Neler bildiğin değil, bildiğin şeyleri ne kadar iyi anlatabilirsin? Teklemeden, kekelemeden, telefona bakmadan
Geçen gün denemiştim, öyle rastgele konuşmuştum
Burada galiba kendi kendine konuşuyorsun. Sosyal ortamlarda da böyle akıcı konuşabiliyor musun veya bir kızla baş başa kaldığında ve onunla sohbet ederken?
Genelde böyle konuşuyorum ama dışarda durakta vs konuşmak istediğimde uzak duruyor kizlar, laf atsam da falan genelde uzak duruyorlar, gergin olmadığımı ben hissediyorum ama dışarda hiçbir erkekle mi tanismiyorlar onu bilmiyorum
Belki sevgilileri vardır veya o anda ilişkiye hazır değillerdir ya da sıcak bakmıyorlardır. Herhangi bir sebep olabilir. İlla senden kaynaklı olacak diye bir şey yok
Ne bileyim. Maskulenite sayfalarında falan hep 100 kıza gidiyorum 20 siyle date cikiyorurm yazanlar oluyor ister istemez kendini sorguluyorsun
boş ver onları. Sen onlara bakma. Kolpacı alayı. Sen kendin olduktan sonra bir sıkıntı olmaz. Çıkar karşına birileri illa ki
Eyvallah moral oldun. Bir de başıma bir iki olay geldi ben efendi gibi tanışmak istedim bir iki kızla, sevgililerine söylemişler bir iki kez durakta sıkıştırdılar beni gece, tek kişi oldugum için de haliyle tırsıyorum şimdi tanışma olaylarında.
Tanışacak cesaret var ama böyle kizlari görünce de bir koeku oluyor
Kimin ne olduğunu bilemezsin ki. Tanımaya çalışmadan anlayamazsın.
Öyle tabii teşekkür ederim hayırlı akşamlar
İyi akşamlar
Küfür etme saygılı nazik ol adam gibi yaşa zaten kısmetin seni bulur
Sevilmek için bir şeye ihtiyacın olduğu düşüncesinden çıkmalısın öncelikle
iş bitirici olup hallederiz erkeği olman mesela çok etkileyici
Kendin ol kendine odaklan kendini sev doğru kişi zamanı gelince gelir
Kesinlikle katılıyorum
Özelliklerin fena değil sanırım şans senden yana değil
Gelişmeyi sevilebilir olmak için değil kendin için yapmalısın, gerisi gelir 👍
Bu soru beni niye bu kadar duygulandırdı
zorbalarsan sevilirsin
Karşına çıkar belki bazen bişey yapmak gerekmez