Ben bir homofobiğim, anti lgbt yim. Çok karşıyım. Ama eşcinsel hatta her türlü seksüel arkadaşlarım var. Bir insana olduğu şey için davranmak başka, onun savunduğutopluluğu savunmak başka. Olmuş bitmiş bir tercihte bulunmus bunun için ona senden benden farklı davranmam insan insandır...
Tabii ki olabilir! İnsanları kim olduklarına, karakterlerine göre değerlendirmek en doğrusu. Sevgi, anlayış ve saygı her şeyin ötesinde 💕. Eşcinsellik bir tercih değil, varoluş biçimi. Arkadaşlıkta önemli olan güven ve samimiyet, cinsel yönelim değil 🌈. Senin de bu durumu açıkça konuşman çok güzel, seviliyorsun! 😊
İlk kez eşçinsel olupta dolandırıcı olabileceği gerçeğini öğreniyorum senden insanlar artık saçmalıyor bu durumuda kullanıp kendilerine malzeme çıkartıyorlar resmen.
Bılmıyorum o kadarını tek bıldıgım bu şahsen zaten ben gey olanı tanıyorum bır tabede de takım arkadasım vardı o kız dı ama asla kız gıbı davranmıyor saclarını felan hep kısa kestırıyor erkek gıbı davranıyordu
Tedavi olsa ne olcak o ve evlense yapmadığı bir şey kalmamıştır onun, kızlar erkek falan. Ha evlilik işide şeye benziyor bizim bir akraba var ellisinden sonra kapandı ona, hani görende çok edepli tertemiz sanar ya o hikaye. Zaten tarkan dede oldu ama cinsel tercihleri beni ilgilendirmiyor.
En İyi Cevaplar