Çabasız erkek neden bi erkek hiç çabalamaz alıştığı için mi?

her şey çok güzel başlamıştı kısa süre birlikteliğimiz oldu düzgün biriydi ama bi nedenden konuşmayı bitirmek istedi dürüst olduğum için içimde kaldı kendimi ifade edemedim iki defa yazdım o arada ilkinde cevap vermedi sonra cevap verdi tekrar konuşmaya başladık beni görmek için işyerime yanıma geleceğini ama işi çıktığını söyledi bir hafta sonra bugün müsaitsen görüşelim mi diye yazdım ama ne evet ne hayır dedi geçiştirdi beni gün sonuna kadar yanıma gelmesini bekledim içten içe ama gelmedi sinirlendim en son nasıl istersen öyle olsun diye sitemli bi mesaj attım ve ondan sonra hiç yazmadım o benim yine yazacağımı düşünüyodu galiba o an onu aklımdan sildim soğudum o da yazmadı bikaç gün sonra da numaramı sildi bi erkek neden bu kadar çabasız olur ilk hoşlanan ve açılan kişi de oydu bana oysaki neden bu kadar çabasız olur uzun zamandır sevgilisi olmadığı için mi yol yordam incelik bilmediği için mi gurur mu yoksa işine nasıl gelirse öyle davranmak istediği için mi iş işten geçti ama yaptığının ayıp bişey olduğunu en azından yüzüne bi kere söylemek istiyorum çünkü hiçbir hatam yoktu yüzleşmekten korktuğu için mi görüşmek istemedi benimle yoksa kafasına takılan şeylerden mi

Çabasız erkek neden bi erkek hiç çabalamaz alıştığı için mi?