10 ayTürkiye’de, toplumun çoğu zaman daha görünüşe veya sosyal statüye odaklandığı bir gerçek, ama bu, senin aradığını bulamayacağın anlamına gelmez. Senin gibi insanlar için doğru kişiler genellikle daha geniş ve özel çevrelerde bulunur kitap kulüpleri, üniversite etkinlikleri, kültürel ve entelektüel buluşmalar… İnsanlar zekâya değer verdiğinde, senin aradığın çekim de ortaya çıkar. Online dünyada da, senin gibi düşünenlerle buluşabileceğin alanlar var; burada derin sohbetler ve ortak düşünceler ön plana çıkar. Önemli olan, kendini ve kriterlerini net bir şekilde bilmen, sabırlı olman ve doğru ortamları araman. Belki daha uzun sürebilir, ama aradığın zekâya sahip birini bulmak mümkün. Zaten değerin, onunla karşılaşmayı bekleyecek kadar güçlü.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
10 ayZeki erkek, alfa kurt, zengin adam, büyük malzeme vs. Hep "En iyisini kovalama" durumu kadınlarda var genelde. Gerçek şu ki iyi kalpli ve iyi niyetli değilseniz güçlü, zeki bilmem ne adam size evcil hayvan muamelesi yapar. Sizi kolaylıkla manipüle eder. Rahatlıkla kullanır ve çok samimi söylüyorum asla istediğiniz mesafeye gelemezsiniz. Aylar yıllar geçmesi bir şey ifade etmez. Heh oldu benim dediğinizde a.. zınıza s.. çabilir. Çünkü karakteriniz bozuksa bunu illa göstermektesiniz.
Zeki bir adam bulma şansınız çok da düşük değil ama o adamın size kendini adayıp, bunu size gösterme ihtimali çok düşük. Siz de o kadar zekiyseniz, siz de o kadar insansanız olabilir.
22 Yorumla- 10 ay
Sakin ol ağa djfk
- 10 ay
Gayet sakinim :)
10 ayBu konuda iki farklı yorumun olacak
1- evde kalmış kendini beğenip başkasını begenemeyen tiplerin girdiği tripler
2- evet mantıklı kimse ahmak aptal biriyle bile isteğe ilişki yaşamak istemez
biri beynimi becermeden, beni beceremez... Mottosuna sahip olursunuz
11 Yorumla- 10 ay
Tomomm
10 ayVallahi ben dış görünüşten ziyade zekaya düşüyorum🫠 aslında bulunması zor değil de o kişiler de başka kriterlerden dolayı heba oluyor.. Mialesef
14 Yorumla- 10 ay
O sen sapyosun beybi
- 10 ay
Agzını topla sapso mapso ayıb oluyor sjjsjsjsjd
- 10 ay
Ahaha şey yani 😅
- 10 ay
Guban olurum affettim hadi eheheheh 😜
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
10 ayÇok çok nadir ama imkansız değil Zeki erkekler var
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
10 ayFiziksel görünümden çok aklı ön planda tutar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
10 ayZor ama imkansız değil...
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayMillet sapyoseksüeli " Sapık ve seksüel" anlamıştır bence...
Aklın nerdeyse fikrin de orada çünkü 🤣🤣🤣
Türkiye de aradığını bulma şansı var ama:
"Cehalet mutluluktur " demişti bana bir psikolog.
Yani sapyoseksüel olabilirsin ama karşına çıkan tipler seni çok da mutlu etmeyebilir.
11 Yorumla- 10 ay
Ahaha muhtemeldir
Dünyanın en zeki erkekleri Türkiyeden çıkar, tabi ki bulabilir kdkf
14 Yorumla- 10 ay
Djdj inandın mı sen
- 10 ay
Hayır yazdığın görüşe inandın mı 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayFazlasını bulurlar zaten insan ilişkileri konusunda bizden öğrenecekleri çok şey var Sonuçta sapyoseksüellerin zekası da belden aşağı çalışıyor o yüzden çok sıkıntı yaşamazlar böyle tabirlerle kendilerini kandırmasınlar.
https://www.youtube.com/embed/vPlKtoSL6Zk10 Yorumla Kesinlikle vardır. Dışarıdakiler daha zeki Türkler aptal diye bir genelleme yapamayız. Zeka insana mahsustur. Milliyet, dil, din zekaya direkt etki eden faktörler değildir. Ayrıca her ne kadar yabancı dil bilseniz de aynı dili konuşabiliyor olmak zekanın pırıltısını daha belirgin olarak ortaya çıkartır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslında mantık yürütürseniz bu tarz erkeklerin genelde efendi erkekler olduğunu, ilişkiye adım atma konusunda da çapkın erkekler yüzünden kendilerine sıra gelmediğini görürsünüz. Bunlar bir kenara, yine mantıken bu tür erkekler genelde ilişkiden kaçar çünkü yeni nesil kızlarıyla uğraşmaktansa tek kalmayı tercih eder.
11 Yorumla- 10 ay
Mesela ben😎😎
" Hayır hayır demektir" mottom.
Kız önce " Hayır" diyor, arkanı dönüp gidince de " Öyle demek istemedim" oluyor 🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Türk kadınlarının çoğunluğu sapyoseksüel değil
ıt, kopuk serseriseksüel olduğu için çokta sorun olacağını sanmıyorum.
Arada gerçekten zeki erkeği hakedecek çok az kadın var. Onlarada biz denk gelmiyoruz birazda şans lazım 😅12 Yorumla- 10 ay
😅 bu yönden de bakmak lazım tabii.
- 10 ay
Buna katılıyorum Zeki erkek bir laf sokar herkesin içinde, 1 hafta sonra anlarsın rezil olduğunu.
Başta herkes " Ne diyor bu yieaaa" diye bakar durur.
Sonrasında ise kurduğu cümle viral olur.
Efendi erkektir ama " Soğan Erkeği" değildir. Bu çok karıştırıldığı için genelde " Soğan Erkeği" muamelesi yaparlar.
Beni de okulda bir grup " Efendi" takıldığım için iter kakardı. Onlara sadece " Yapmayın, sizin için kötü olur" dedim. Ertesi hafta okul idaresine "Organize suç örgütü kurmak" iddiası ile şikayetçi olduk. Adamlar nerdeyse tasdiknameyi alıyordu. 😀. Bunun gibi..
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
10 ayHayır yok, gerçekten kendini zeki gösteren ve bir de "ben sapyoksüelim" diyen çoğu erkeğin aslında geri#zekalı olduğunu ve kendi gibilerden hoşlandığını tespit ettim.
21 Yorumla- 10 ay
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
10 ayTürkiye'de her derdin dermanı vardır. Yeterki inşan egosundan sıyrılsın ve kendini diğer insanların üstünde görmesin. Bazen meziyet danılan şey, bir hastalık olabiliyor.
16 Yorumla- 10 ay
Ne egosu yahu
- 10 ay
Şu sapyocuların egosu. Bu sitede geçirdiğim uzun yıllarda şahit olduğum sapyocu egosu 😂
- 10 ay
Hadi ya :D ben denk gelmedim
- 10 ay
Sen o zaman benim peşime takıl. Haftada bir sapyosapık denk gelir bana. Gerçi artık eskisi gibi takılmıyorum sitede ancak saolsunlar hep karşıma çıkarlar 😅
- 10 ay
Denk gelmek de istemem :D mersi
- 10 ay
İsabetli karar 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayLan cidden mesaj atmak icin bahane ariyor bu sitedekiler jdjfjfjfjfjjf
Eheheh sapyokseksüel ne demek bu arada hshdhdhddh
22 Yorumla- 10 ay
Fiziksel çekicilikten ziyade bir kişinin zekasına düşmek kısacası 😅
- 10 ay
Bir de zekasına düştüğünü iddia edip " Etiketine" düşenler vsr.
Başta sallamayıp sonradan " Aaa srn mühendis miydin?" diyen tipler gibi...
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben feci sapyoseksüelim. Feci hem de. Buldum zeki erkek. Oxford okuyanını da buldum. Ama aşk meşk bana pek samimi gelmiyor 😅
22 Yorumla- 10 ay
Niye samimi gelmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çokkk zor ya.
Aslında saf bilgi değil de öğretme anlatma kabiliyeti aşırı hoşuma gidiyor :D bayılıyorum ama hani nerdeymiş aaa yokmuş
117 Yorumla- 10 ay
😅😅
- 10 ay
Herkese varım yazmış sjfj
- 10 ay
Zeka fışkırmasına maruz bırakıldık, kınıyorum djfjs
- 10 ay
Tamam 🥺🥺
- 10 ay
Çekil dedi çekilecem mecbur 🥺
- 10 ay
Korktum çok, yamacından ayırma 🥹🤣
- 10 ay
Canım canıııımmm 🥹🫠
Gizli Üye(30-35)10 aySapyoseksüelin anlamını bile biliyorsa bi destur çekiyorum korkulur bundan diyorum sonra devam ediyor cup A B C D hadi len ordan diyorum iyice tırsıyorum bi'daha düşünüp ortalamanın neyime yetmediğini farkediyorum 😂😂
112 Yorumla- 10 ay
Ahhashaha çok iyi 😃
Cevap sahibi10 ayKötü olmak tarzım değil 😂😂
- 10 ay
Tarzın böyle hoş dkfk
Cevap sahibi10 ayMersi ama asıl extra push up ı biliyorsa sana ne yaşattılar babacım diyorum 😂😂 bak o en tehlikelisi
- 10 ay
Tuttum seni sjfjsk
Cevap sahibi10 aySessiz gülemiyorum devam etmesek 😂😂
- 10 ay
Zor durumda kalıyorsan etmeyelim kdfj
Cevap sahibi10 ay30 yaşına girince 12'den sonra bal kabağına dönüşüyormuşsun 😂😂 şey hemen uykun geliyormuş neden öyle biri dedi de 😂
- 10 ay
Halt etmiş :D uydurmasınlar. Bizim için gün gece 12den sonra başlıyor jdfj
Cevap sahibi10 ayİletirim 😂😂
- 10 ay
İlet djfj unutma hemen
Cevap sahibi10 ayGüvercin bankla yollucam hızlı gitsin
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Türkiyede ki kadınların kıstasları bence bariz değişikliğe uğradı zeka arayan kadın bulmak eskisinden çok daha zor.
12 Yorumla- 10 ay
:)) ne arıyorlar sence
- 10 ay
Herkesi zan altında bırakmak istemem ama belalı, kendine hayrı olmayan, berduş, atraksiyonlu tiplerle oluyorlar genelde.
İstedikleri bu demiyorum zihnen efendi ideal erkek isterler ama dürtüleri bu tiplere iter onları.
Sıralama şu 1) para 2) berduş Hanzo tip 3) Sadece tip.
Efendilik, dengeli insan, sorumluluk sahibi vs bu en sonlarda.
Bulamıyorum kadın, bulamıyorum. Olmuyor... Ne olurdu, az okumuş cahıl olaydık ne olurdu sjsjsjs
23 Yorumla- 10 ay
Jdjfks zor işin yavrum
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kadınların bulamadığı bir şey yok bu dünyada
13 Yorumla- 10 ay
😅 öyle mi dersin
u 10 ayEvet biz o kadar becerikli olamıyoruz
- 10 ay
İnanmış gibi mi yapayım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayKör olmak böyle bir şey kendini çok yukarılarda görüyorsun düşüşün fena olur
16 Yorumla- 10 ay
Hahaha ne alaka 😅
- 10 ay
Kendim için demiyorum fakat ülkemizde gerçekten bu şekilde beklentilere uygun ve hatta daha üstünde erkekler gerçekten sayıca oldukça fazla. Bunu görememek , İletişimde olduğunuz kişilerin veya tercih ettiğiniz ortamlardaki erkeklerin bu özelliklerde olmamasıyla ilgili olmakla beraber , son ve belki en önemli madde , o kadar yukarıdan bakmaya çalışan biri olarak görünmeyi istiyorsunuz ki , bu şekilde olanları farkedemeyecek kadar körlük düzeyindesinizdir.
- 10 ay
Beklentisiz mi olalım kdfj
- 10 ay
Beklentisiz olmayın tabiki , böyle olmanızı şahsen ben istemem , insanın bir duruşu olmalı , bu duruşun içinde karşı tarafa yönelikte olması gereken çizgileri mutlaka olmalı. Olmayacaksa ne anlamı var , taşıdığımız aklın fikrin kalbin ve iradenin , öyle değil mi? Burada demek istediğim beklentisizlik değil , gerçekleri görmemek. Bu bazen bir hastalıktır , insan bazen ulaşmak istediğinin çevresinde etrafında toplumunda vb olmadığını veya kolay kolay bulunmadığını düşünür. İşte bu durum insanı kör eder burnunun dibini görmesine engel olur. Emin olun insanlık farklı coğrafyalarda bizden çok farklı değil. Her toplumda , fikirleri uçlarda olan , hızlı ve atılımcı, kıvrak zekaya sahip , hızlı fikir üretici vb insanlar var haliyle bizim toplumumuzda da gerçekten çokça var. Önemli olan bunu görebilmektir. Yoksayar ve buralarda olmadığına kendimizi inandırırsak emin olun o insanları tanımak şöyle dursun görmeniz bile mümkün olmaz.
- 10 ay
Hıhı tamam emin olduk
- 10 ay
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayAbla hıyar tarlasında avokado arıyorsun farkındasın dimi 🤣🤣
14 Yorumla- 10 ay
Ahahshfja lan 😅
- 10 ay
Mango da bulamazsın bak 🤪
- 10 ay
Tüh be
- 10 ay
Memleketimden insan manzaraları 🤪
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 aySapyoseksüel Türk kadını mı varmış?
Duy da inanma 🤔13 Yorumla- 10 ay
yok mu? Zeki erkek candır djfs
- 10 ay
Ben burada sapyo olduğunu söyleyen çok kadın gördüm. Sapyo değil sal@ktılar
- 10 ay
Onlardan da mevcut tabii 😅
9 ayYorumlardaki bu karamsarlık ne yaaa.. bu ülkede oldukça zeki, bilgili, entelektüel adamlar var.. 🤌🏻 her yerde değiller ama varlar👌
30 YorumlaVar zeki erkek ama zeki olanlarin da baska karakteristik özellikleri eksik oluyo söyle normal bi tanesini bulmak zor kşsaca
32 Yorumla
10 ayBir umuttur yaşamak. d
21 Yorumla- 10 ay
Ah ulan djfj
10 ay1’den 10’a kadar sayı sayamayan, iki kelimeyi bir araya getirip düzgün bi cümle kuramayan insanlar da kendilerine sapyoseksüel demesinler bi zahmet ya
10 Yorumla
10 ayTürkiye de sapyo kadın pek yok kanka bizim abaza vasıfsız erkeklerimizin sonucu kendini öyle sanan kadınlar var
10 YorumlaTürkiye'de tüm erkekler aynı değil sonuçta çünkü kendini geliştirmiş kaliteli erkek var varız..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Var niye olmasın ki
13 Yorumla- 10 ay
Oy kullanmaya gittikleri adamların adını bile doğru telaffuz edemeyenler var 😏 neyse onu geçtim muhabbet edebildikleri konu askerlik ve futbolla sınırlı tipler var djdks
- 10 ay
Ama hangisi kaide hangisi istisna 😅🧌 bana anlat dkfks
Gizli Üye(36-45)10 ayBira zor ama bulunur bende saptoseksüelim
zeki kadın bulmak daha zor bence
12 Yorumla- 10 ay
Sapyooo*
Cevap sahibi10 ayKlavye hatası 🫣
sapyoseksüelim diyen kadın kadar palavracısı yoktur
20 YorumlaHerkes de sapyosexuelim diye dolaşıyor. Dayı bu urangutanlarla kim çıkıyor
20 Yorumla
10 ayZeki olsun ama önemli olan karakteri düzgün olsun bazıları ukala egolu oluyor
20 Yorumla
10 ayTürkiye de çok zeki kendini geliştirmiş erkekler var neden bulamasın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
10 ayBeyin göçü yapamayanlar olarak halâ Türkiyedeyiz
10 Yorumla
10 aykendilerinde beyin var mı bi onu sormak lazım
10 YorumlaMaalesef Yok bizim ülkede insanların yüzde 99unda zeka yok
10 YorumlaÇok az bir ihtimalle var. Herkes cahil diyemem ama herkeste kültürlü bilgili de diyemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
10 ayDoğru yere baktığı, doğru kriterler koyduğu sürece bulurr
10 Yorumla
10 ayKadınlardan sapyoseksüel çıkacağına inanmıyorum. Yalan.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zeki kadını her zaman sevmişimdir. Fazlasıyla tehlikeli olsalar da hep ilgimi çekmiştir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
10 ayO kendini sapyo sanıyordur. Büyüyünce geçer. Türkiye'de sapyo karı olma şansı yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
10 ayBende sapyoseksüel bir erkegim ama kadınlarda da aradıgını bulamıyosun ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Türkiye'de öyle bi kadın yoktur varsa da yabancı dır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Ben sapyoseksüelim erkeğim bende aradığımı bulamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayzeki erkek sapyoseksüel kafada olan birini istemez. farkındalıklı kişisel gelişimi olan herkes gibi düşünmeyen kadın ister haberin ola
10 Yorumlasapyoseksüel türk kadını mı taam taam inandım taam hahahah
12 Yorumla- 10 ay
😒😒 evet
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Vardır ama az gibi jsjsj
10 Yorumla
10 aySapyoseksüel türk kadını mı varmış?
Çöp konteynerında it köpek aramadığınız kaldı bi tek la, ne sapyosu. girmeyin öyle bi kuruntuya
01 Yorumla- 10 ay
Engelleyeyim mi yoksa sorularıma bu tarz görüşler paylaşmaz mısın artık?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayKonum atıyorum hemen ilgililere 😀
118 Yorumla- 10 ay
Tee allamm.
- 10 ay
Yorum da begenmiyor 😏
- 10 ay
Beğendik ya 😅
- 10 ay
Beğencen tabi isin ne 😛😀
- 10 ay
İşim beğenmemek djfj
- 10 ay
Hayir begenmek sus 😀
- 10 ay
Beğenmemek dedim
- 10 ay
Ben de begenmek dedim
- 10 ay
İnatlaşma benlen faydasız
- 10 ay
Ben inatlasmiyorum ki olani soyluyorum inat yapan sensin kabul et ve konuyu kapat 😀
- 10 ay
Sen kabul et konu kapansın djf
- 10 ay
Ben kabul etmem konu acik kalsin 😀
- 10 ay
Hayır kapandı
- 10 ay
Kapatmiyorum
- 10 ay
Heh ben kapattım
- 10 ay
İlk konuyu kapat diyen bendim. Sozumu dinleyip kapattin aferini hak ettin. Aferinnn 😀
- 10 ay
Hadi ordan 😒
- 10 ay
Kapattik dedimm🤨
Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Televizyonun taksidi bitsin onuda alırız
12 Yorumla- 10 ay
Alınmıyor o yalnız 🙄
10 ayBi ihtimalde olsa vardır sjjds
14 Yorumla- 10 ay
% kaç? 😏
- 10 ay
% 2 olabilir belki oda sjjss
- 10 ay
Ben şok, çok yüksek söyledin djfs umutlarımız yeşerdi bir anda 😅
- 10 ay
O da bir umut işte sjjsd
10 ayHülya Avşar misali mi 😂😂
12 Yorumla- 10 ay
Öyleli dndj
- 10 ay
Uğraşırsa bulabilirler
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
10 ayBu sapikseksül nasil oluyor konuyu bir acsak
15 Yorumla- 10 ay
ahaha yapmayın şunu
- 10 ay
Benim zekama dusmeyecek kadinda ne bileyim
- 10 ay
Hıı ego kasma sorusu değil bu djfj
- 10 ay
Soruda turk kadininin aradigini bulma sansi var mı diyor bende diyorumki kendini hiyar mango gibi görenlere inat bir kac iyi adam burdayiz bu zekaya dusmeyecek kadinda kendi zekasini kontrol etsin diyorum ne egosu
- 10 ay
:))
10 ayTürkiye'de zeki kadın var mı, bir de sapyoseksüel olacak, öyle bir talebi olacak.. Ne alaka mk.
01 Yorumla- 10 ay
Küfür etme kaba insan
- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
10 aybu türk kadınındaki kriter dünyanın hiç bir yerinde yok :D arada keşke aynaya da baksalar :D
02 Yorumla- 10 ay
Kurban olun siz
- 10 ay
yav he he :D
neden olmasın. ülkenin %70 i canım olanilir ama % 30 hala burada
10 Yorumlasever geçerim orada zeka beklemeyin
12 Yorumla- 10 ay
Zekasız mı seviyon
- 10 ay
Ne? Kimsenin sevgilisi falan değilim. İkiniz de aklınızı başınıza devşirin. 🙄
10 ayDüşük ama imkansız değil 😁
24 Yorumla- 10 ay