Sevgilim sarhoşken erkek kankasının evinde kaldı sizce aldatmış mıdır, birliktelik yaşadıysa bunu gizler mi?

İlişkiye girdiniz mi diyorum sabah diğer sarhoş olan kızla videoya çekip kaydetmiş delil olması için odada uyuyolar erkek arkadaşlarının kapıları kapalı onlar ayrı uyuyolar alarmı falan çalıyo. İki tane erkek kankası yurda götürmek için almaya gelip bana da telefonda söylemesine rağmen götürmemiş. Bi de olayın üstünden 3 ay sonra ben bazı detayları fark edince itiraf etti. İlişkiye girdiklerini düşünüyorum cünkü cocuk yurda almazlar diye bahane ediyo ama aliyolar. Bi de acik tekel ariyolar guya kendileri bira icmek icin yani kizlar sarhosken. Alkolluyken iliskiye girse bu tecavuze giriyo ben ugrasirdim onlarla bu olayi umursamamazlik yapmazdim kapiyi kilitleyip uyuduk diyo sizce dogru mu soyluyodur?

Güncellemeler
10 ay
Bi de eve gectikten sonra bana yurda gectim iyiyiz diye yalan soyleyip yurttaki arkadasina da mesaj atmistim ona da yalan soylettirdi yurttalar diye. Sarhosken bu kadar detayli yalan nasil konusabilir ve o esnada yurda gecmek istiyodum diyo cocuklar sabah gecersiniz demis ama yurttaki arkadasina gel beni al gotur dememis.
Sevgilim sarhoşken erkek kankasının evinde kaldı sizce aldatmış mıdır, birliktelik yaşadıysa bunu gizler mi?