Tanisamamak nedenn?

Üniversitede aynı sınıfta olduğum bir çocuk vardı bir kez göz göze geldik sonra sürekli bana bakmaya başladı hep beni izliyordu yani bir insan neden tanımadığı birini sürekli izler anlamadım ama 9 ay sürdü bende hoşlandığını anladım benden bir işaret bekliyordu yanıma gelmek için hatta arkadaşıyla konuşuyordu sürekli benimle ilgili ne yapması gerektiği ile ilgili veya benim ona gidip bir şeyler soylememi çünkü utanıyordu bende ondan hoşlandım ama bir türlü içim onun yanına gitmeye sinmedi bir ara olacak gibiydi ama alerjim oldu ve okula gidemedim ve sinavlarimiz başladı ve hiç tanismadik halbuki tesadüfi şekilde bu 9 ay içinde her yerde karşılaşirdik ve onun yaşadığı ve doğup büyüdüğü okuduğu yerler benimle hep benzer hareketleri ve özellikleri de bana çok benziyordu her an göz göze gelebiliyorduk sanki aynı frekansta gibiydik aramızda kadersel bir şey olduğunu düşünmeye başlamıştım ama olmadı sizce aramızda kadersel bir bağ var da zamanı gelmediği için mi tanismadik çünkü bu tarz bir şey ilk defa basım geliyor yoksa nasip olmadığı için mi
Güncellemeler
11 ay
En son fake hesplardan istek atmıştı daha öncelerden bende artık en son kimisiniz yazmıştım kendini tanitma fırsatı veriyorum yazmıştım ve en son bitirirken kim olduğunu açıklamadigi için saçma şeylerle ugrasmayacgimi ve çok boş biri olduğunu yazdım ve o günden beri beni her gördüğünde kaçıyordu sevipte adım atmaması sinirlerimi bozmuştu sonra pişman oldum ama yine de bu… [ ]
Tanisamamak nedenn?