Açıkçası böyle bir cümleyle gelse olayın şokunu atlatmam biraz zaman alırdı! 🤭 “İzdivacınıza talibim” de ne tatlı bir ifade, ama demode bey o tarz bir girişle değil de bir kahve teklif ederek gelsin bence. 🌸 Yani sonuçta 2025’teyiz, böylesi daha mantıklı ve sempatik olur. 😉
😂😂😂 şu kadarını söyleyeyim sana gerçekten beni mutlu etmek kolay başkasını bilmem. İstediğim tek şey değer ve önemli olduğumu hissettirsin aslında mutlu olmak bu kadar basit
Soran
10 ay
E hepimiz bunu istiyoruz 😄
Cevap sahibi
10 ay
Gerçek olan da bunu bile bulamıyoruz değil mi 🙂
Soran
10 ay
şu an istediklerin lüks bile kaçabilir o derece bulunmaz bir hale geldi
Cevap sahibi
10 ay
Gerçekten öyle.. herkesin çıkarı kadar varsın. Ve en büyük sıkıntı da insanlar çok güzel rol yapabiliyor
Soran
10 ay
Evet çok güzel aşık rolü yaparım diyene bile denk geldim 😄 garip.
Cevap sahibi
10 ay
Yani insanlar bunu bile övünerek anlatabiliyorlarsa artık konuşacak da çok bir şey yok değil mi 🙂 Ama hayatta bir gerçek de var iyilerin de değeri bilinmiyor bir şekilde
Soran
10 ay
O zaman niyet ettik kötü olmaya jfjfj
Cevap sahibi
10 ay
😂😂 aha keşke söylemekle olsa da bizim gibi insanlar kötü olamaz
Soran
10 ay
Bilmiyorum ya o kadar emin değilim jfjf
Cevap sahibi
10 ay
😂😂 her türlü değişirim diyorsun değil mi. Aslında baktığın zaman kötülerin iyilere göre çok daha fazla mutlu olduğunu görebiliyorsun
Soran
10 ay
Değişmek değil de eskisi kadar içimde iyi niyet barındıramıyorum
Cevap sahibi
10 ay
İnsan içindeki o iyiliği seven gerçekten saf çocuğu öldürüyorlar değil mi? Çok haklısın gerçekten bir şey de diyemiyorum artık. Her zaman iyiler Bir gün kazanacak diye diye kendimizi kandırdık
Soran
10 ay
Elbet kazanır hâlâ ona inancım var ama çok fazla kırgınlık ve yarım kalmışlık var bu şekilde ilerlemek çok zor hale geldi..
Cevap sahibi
10 ay
İnan kızgınlıklar ve yarım kalmışlıklar çoğu insan için vardır. Benim neredeyse 6-7 yılım gitti. Evet zaman zaman çok zorlandım ama kendi kendime bakıp da elimden gelen her şeyi yaptım diyebildiğim zaman önüme bir şekilde bakmaya karar verdim. Çünkü benlik hiçbir şey yoktu bu yönden kalbim çok rahattı. ve gördüm ki insanların bünyesinde fazla değer bazen ters etki yapabiliyor
Soran
10 ay
Alışmadık popişte durmuyor işte jfjf zorlanıyor olmamız yaşamamak için sebep değil yine yeniden devam ediyoruz bakalım belki devran tersine döner kırıklar onarılır yarımlar tamamlanır az da olsa var umudum..
Cevap sahibi
10 ay
Tabii ki umudumuz var ama işte bu sefer de insanlara kırgınlıklardan dolayı çok fazla yaklaşamıyor olduk. Öğretmenim mesela bulunduğum yerde de bekar erkek öğretmen çok az o yüzden fazla göz önünde oluyorsun şununla tanıştırayım bununla tanıştırayım diyorlar da inan bana içimden tanışma gibi bir düşünce geçmiyor bu aralar.
Soran
10 ay
Ohooo ben onu çoktan tükettim jfjf yaş 20 ne tanışma hevesi ne de isteği var çok zor ve sıkıntılı hissediyorum,, bu aralar içinden çıkamadıgım vaziyetler içerisindeyim bakalım hayırlısı. 🙂
Cevap sahibi
10 ay
Senin için neyse hayırlısı olsun. 🙂 Ama bazen bazı şeyleri zamana bırakmak lazım eminim zaman da sence bu gibi şeyleri aşacaksın. Sizin dönem bizim dönemden daha kötü en azından bizim daha önceki yıllarımızda bu kadar çok fazla kötülük yoktu şimdi inanılmaz bir kötülük var ve inanılmaz bu kullanma var
Soran
10 ay
Biz qdımımızı attık kötülüklerle dolu olan bir dünyayla karşılaştık cidden bu döneme ait olmamak için elimden geleni yapardım ama maalesef işte bahtsız bedevilik burdan başlıyor jfjf
Cevap sahibi
10 ay
Düşünsene ya Gerçekten şanslıysan kendin gibi iyi bir insanla karşılaşıyorsun ama bunu yüzdeye vurduğumuz zaman %20-30'u geçmez. Hatta bu verdiğim sayı bile bence iyi niyet. Düşün uzun süre ilişkimde burnumda kırık vardı sürekli bana eski kız arkadaşım burun ameliyatı alır yoksa seninle evlenmem diyordu. Baktım ki saygısı yok benim dış görünüşüm için yanımda olacaksa hiç olmasın diye düşündüm
Soran
10 ay
En azından burnun kırık karakterin değil jfjf ilişkiye yüzeysel bakan bir insandan ayrılmak kurtuluşun olmuştur iyi yapmışsın.. Ya benim inandıgım ve doğruluğunu bizzat yaşadığım bir söz var" iyi şeyler vazgeçtiğinde gelir". Bazen kovalamak değil oturup akışı seyretmek ve beklemek gerekiyor. 😌
Cevap sahibi
10 ay
Ya şöyle söyleyeyim sana tüm samimiyetimle ve işlendiğimde söylüyorum ben o insana zirveyi yaşattım. Ben öğretmenim batıda O da doğuda İnan bana aramızda 1800 kilometre var ne zaman seni özledim dese yarım saatliğine bile olsa onu görmeye gittim, hiçbir özel günü çiçeksiz geçirmedim, mesela canım bir şey mi istiyor dedi İnan onun bulunduğu yerden internetten taksici buldum evine ne istiyorsa onları gönderdim. Bunları övmek için söylemiyorum yalnızca şunu söylemek istiyorum Gerçekten ben o insana çok fazla değer verdim. 🙂
Soran
10 ay
Vay be.. Bazısına mesaj yazıp aramak bile zor geliyor, 🙂 demekki böyle olmamanız gerekiyormuş bundan sonra hakedene hakettiği gibi davranmak nasip olur inşallah 🙏🏻
Cevap sahibi
10 ay
Çok teşekkür ederim İnşallah dediğin gibi olur bundan sonra hayatıma alacağım kişi değerimi bilir 🙂🙏
Soran
10 ay
Rica ederim 👐🏻öyle olmasını temenni ederim..
Cevap sahibi
10 ay
Çok çok teşekkür ediyorum sohbet için de güzel destek için de moral içinde çok sağ ol 🌼🌼🌼
En İyi Cevaplar