Ben gidiyorum diyen birine "gitme, yanımda kal" desen ve o kişi kalsa. Gelecek günlerde ben Rica ettim bu yüzden kaldı diye hatırlamayacak mısın?

bu insan istemiyordu ama ben rica ettim. Rica minnet beni sevmeye devam etti düşüncesi..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben gidiyorum diyen birine "gitme, yanımda kal" desen ve o kişi kalsa. Gelecek günlerde ben Rica ettim bu yüzden kaldı diye hatırlamayacak mısın?

bu insan istemiyordu ama ben rica ettim. Rica minnet beni sevmeye devam etti düşüncesi..
giden kişiye kal demem. giden gitmek istemişse zaten bana değer vermiyor ve beni sevmiyor demektir yolu açık olsun
Teşekkürler
Bu aslında rica etmek ya da istemek değil, karşımızdaki insana son yalvarışlarımız. Bitmesini istemediğimiz bir hikâye için verilen son mücadele. Sevip sevmediğini görmek için atılan son bir olta. Olumsuz tek bir hareket bile bizi perişan etmeye yetiyorken, çırpınmamızın yanıtsız kalması bizi hayal kırıklığına uğratır.
Kimseye kal diye rica etmem kuzum. Gitmek isteyen gider.
💖💖
Hayır, daha çok zorla güzellik olmuş gibi gelir. Aşkımdan ölsem gidene kal demem, gider köşede acımı çekerim (15-20 dakika), sonra önüme bakarım. Parantez içi mecaz değil, biri bana aşk acısının bir işe yaramayacağını uygulamalı olarak göstermişti.
Ah be Esin… Rica etmek bazen hislerin en nazik çağrısıdır. Ama senin hissetmen gereken şu: Kalmasının sebebi sadece senin rican mı, yoksa onun içindeki sevgi mi? Eğer sadece senin ısrarınla kalıyorsa, o ilişki bir tarafı hep yorar… Ama eğer kalmak için onun da içinde bir istek varsa, işte o zaman gerçek bağ budur. Kendi istediğiyle kaldıysa, bu ricanın ötesinde bir şey. Ama buna kafa yormazsan, belki de kendini daha hafif hissedersin… 🌸✨
Cevap
18Cevap
Giden gitmeyi aklına koyan insana kalmak boştur zihninde zaten çoktan gitmiştir sonu geciktirmektir bu sadece..
Rica etmekle değil de bazen kal demeye ihtiyaç duyuyor insan gitmeden önce onu duymadiysa zaten o an veriyor gitmeye karar.
Kalası varmış kalmış hödüklüğün alemi yok dfjf
Hayır, giden gitsin aşko 💕
Benim hayatıma girip giderse bir daha asla giremez. 💕
Gitmek isteyenle kal demek isteyen ve sonra kalanın duygularını anlamak lazım
Kimse kolay kolay gitmek istemez.
Onun gitmesini kolaylaştıran biri olabilir.
Pişmanlıkla gideni yaptıklarına pişmanlıkla kal diyen birisi durdurabilir.
Israrla ya da ricayla hiç bir yere varılmıyor,, gitmeyi kafasına koymuş insana istersen zincir vur öyle yanında tut toksik ilişkiden daha ötesi olmaz sevgi, saygı, ilgi, anlayış beklemek de ziyadesiyle saçma olur.
Rica ettim diye kaldıysa bu hep içimi kemirir. Çünkü kendi isteğiyle değil benim sözümle kaldı diye düşünürüm ve bu da bana gerçek bir kalış gibi gelmez...
gitmek isteyeni 40 düğüm halatla bağlasan tutamazmışsın, kafasına koyduysa bırak gitsin. kimseye kalması için yalvarmam veya ricada bulunmam, allah yaşatmasın inşallah
Gidecek kişiyi bırakın gitsin. Çünkü o gitme planını zaten aylar öncesinden yapmıştırda senin haberin yoktur.
Bazen kal dememizi bekler karşımızdaki.
Kalması da onun kararıdır sonradan kimse kimseye laf sokamaz bunun için.
Yok demem çünkü ne kadar kal diye rica ettiğim için kalmış olsa da bi yandan değer verdiği için kalıyor çünkü gitmek isteyen ricaya bakmaz.
Gitmek isteyene kal demek, onun omuzlarına yük olmak demektir. Yük olduğum birinin sırf ben rica ettim diye kalması da bana hakaret olur.
Sevginin ricası olmaz gönlü olan kalır olmayan gider
benim ricamla yanımda kalmasın beni sevdiği için kalmalı.
Gidene dur demeyiz, Angara bebesi dönüp bakmaz arkaya 😂
Gitme dememle kalsan ne olur gönlün çoktan yola çıkmış bir kere diyor Gökhan Türkmen şarkısında bu yaşayan için çok ağır bir söz
O yüzden gururum her şeyden önce gelir
Hayır kalmak istemeyene rica işlemez.
Hayır, gitmek isteyene yol vermek gerekiyor direkt
Yok cınım sağol ben gidim
Gitme desek bile gidiyorlar
He madem komplekslisin ne diyen kal dedin derim :)
Kalmasın kimse öyle desem de kötü bi durum
Hayır dururulmasını istiyormuş derdim.
Üşüyorsa ceketimi alsın sonra yakar onu isterse
Kalınmaz
Noluy beni şev shdhd
Gidene dur diyemem
Gitsin
Kalınmaması gerek...
Anlamı olmaz
Kalınmaz
Düşündürücü
Gidene kal denmez