benimkindemi sorun var sürekli geç cevap veriyor
onu çöpe atıp yenisini mi alayım çok sinirlendim
onu çöpe atıp yenisini mi alayım çok sinirlendim
Seven insanın sana her daim zamanı olur. Haa olur arada bi tlf la ilgilenemeyecek işleri olabilir idare edilir ama genel olarak geç cevap diyorsa değiştir bence de.
Ben de hiç sevmem.
Belki işi gücü ya da belki sana bile açamadığı bir derdi vardır.. hiç bunu ciddi ciddi sordunmu.. ya da sizin yaklaşımınız nasıl karşı tarafıda tanımadan kimsenin günahını almayada gerek yok bence
o bana hiç bir şey anlatmaz ben anlatırım sus günah der başkasını kötüleme der
insanlar Sana kötü davrandiysa bile sakla der başkasının ayıbını
ne zaman derdimi anlatsam beni dinlemez dinliyormuş gibi
yapar
. ona sorduğumda derdin var mı diye yok der
Anlıyorumki hayata bakış açılarınız beklentileriniz ve birbirinizde gördüğünüz şeyler çok farklı.. siz bu ilişkiyi neyin üzerine kurdunuz.. sadece fiziksel olarak birbirinizi beğendiğiniz içinmi başladı bu ilişki.. söylediğine göre ve görünen tabloda yoğun bir iletişim probleminiz var.. belkide bir umutla birbirinizi değiştirmeye çalışıyorsunuz…ama farklı kutuplarda bile insanlar farklı bakış açılarıyla bir konuya ortak bir cümle kuramıyorsa bu ilişki çok uzun yürümez
ben ona aşık değildim hata ona açıyordum
birkaç hafta sevgili oluruz SONRA ayrılırız diye düşünmüştüm
ilk sevgilim o
onu sevmediğimi söylemiştim
sonra o üzülmesin diye seni seviyorum demiştim sürekli ayrılmaya çalışıp bir türlü ayrilamamistim çünkü onu gerçekten sevmiyordum
sadece sevgilim olursa nasıl olur diye düşünmüştü o ozman üni okuyordu ben lise
sırf arkadaşlarıma işte bakın bu benim sevgilim demek için sevgili olmuştum sonradan ona kapıldım.
Bu yaşadıklarını bir yakının yaşamış olsa şu an ona ne tavsiye ederdin.. bence yapman gerekende bu
hayatını mahvediyorsun derdim
Ahh, çöp atıp yenisini almak 😂 biraz sert bir yaklaşım olmuş ama anlıyorum seni. Sürekli geç cevap almak sinir bozucu olabilir ve insana kendini değersiz hissettirebilir. Belki onun yoğun bir dönemi vardır ya da farklı sebeplerden dolayı bu şekilde davranıyordur. Bunun nedenini öğrenmek için onunla konuşmayı denesen nasıl olur?
Empati kurarak açık bir şekilde hislerini paylaş. Eğer bir değişiklik olmazsa o zaman bu ilişkiyi tekrar değerlendirebilirsin. Çünkü unutma, iletişim bir ilişkinin temeli 🫶🌟.
Cevap
10Cevap
Bunun hence cekimle ilgisi var. Seven Adam kaybetmekten Korkan insan vakit ayirir
Seven her zaman geç cevap vermez.
Sürekli böyleyse erken cevap verdiği biri vardır
kesinlikle
Sevgilimle sürekli konuşabilirim geç cevap vermem görünce veririm vermeyenin de bilerek yaptığını düşünüyorum
bende senin gibi yapıyorum ama artık dayanmıyorum. surekli öyle yapıyor konuşmak istemiyorsan yazma yani kimse seni zorladığı yok
7 saate bir mesaj cevap veriyor ya da 24 saate bir
hayır
bende aramıyorum aradığım zaman
sürekli başka insanlarla konuşuyor sanki zorla konuşturuyorlar
ayrıldım ondan köpek gibi kapıma geldi. konuşmadım 1 ay boyunca öyle yaptı söz verdi bir daha öyle olmayacak diye yine aynı kızları da takip etmiş
sonra seni seviyorum aşığım senden vazgeçemiyorum
birini sevmiyorsan birakicaksin
cidden artık delirdim çünkü belirsizlik çok kötü bir şey
evet haklısın başka biri değilde birileri vardır
4 yıldır birlikteyiz
inanmak istemiyorum ama o aldatıyor
eskiden öyle bir insan değildi temiz bir insandı taki. erkek. arkadslariyla aynı eve çıkına Kadar
1 kere 2021 de instegram hesabına giriş yapmıştım tabi o bilmiyordu benim kuzenim sosyal medya hesapları kolayca cala biliyordu bir kızla seni seviyorum gibi kelimlerle konuşmuştu tanışmak istermisin bilmem ne ne
sonra ona sordum bu kim diye işte işletigim biri dedi arkadaşımın eski sevgilisi ona yazan da ben değildim arkadaşımdı
sonra ayrıldım ondan tüm arkadaşları ve o kızıda getirmişti işte sen yanlış anladın ben şeyin eski sevgilisiyim dedi İbrahim di çocuğun adı
inandım
ozman 17 yaşındaydım.
şu an 21 yaşındayım saftım. iste
öyle teşekkürler beni dinlediğin için
ya işi vardır ya straji yapıyordur
zannetmiyorum
Olsa idi her zaman,, 📌
Sanalda konuşmam. Dışarıda ne zamana sıkılırsa
Hiç konuşmam bile
2 falan
1 dk konuşuyoruz toplamada her 7 saate bir mesajıma cevap veriyor
Kaç olmalı