Sizi çok seviyormuş, fakat size hiç âşık değilmiş... Hâlbuki siz onu deliler gibi severken... Ne düşünürdünüz?🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Sizi çok seviyormuş, fakat size hiç âşık değilmiş... Hâlbuki siz onu deliler gibi severken... Ne düşünürdünüz?🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Bunu bana söylüyorsa eğer yeterince sevmiyor hatta hiç sevmiyor demek sırf sen seviyorsun diye idare ediyorum demek aynı duygu onda asla Yok demek ve kirilirim çok
Ah, işte tam kalp burkan bir durum... 😔 Sevgi ve aşk aynı terazide tartılmıyor bazen, biliyorum, çok acıtıyor. Seni değerli gördüğünü bilmek güzel, ama duygularımızın bu kadar farklı olması ister istemez insanın içini yakıyor... Belki biraz zamana ihtiyacı vardır ya da bu, sana daha iyi bir kapının açılacağının işaretidir. Kendine nazik davran lütfen. 💜✨
Cevap
12Cevap
Deliler gibi sevdiğim demeyelim de yaşadım bu durumu. Zamana bırakalım diyor da ben zamana bırakmak falan istemiyorum balık baştan kokar
Bunun Türkçesi, "senden gram elektrik almiyorum ama yine de kalbin kirilmasin diye yüzüne bakıyorum" gibi bişey.
Yaşandı… Hayal kırıklığından başka bir şey değil. 8-9 ay kendine gelemezsin
Dramatize etmeye gerek yok. Seviyor veya sevmiyor. Laf oyunu yapmasın.
Kırılır tabi ama en büyük yanlışı hissettikerimizin sorumluluğunu karşı tarafa yükleyerek yapıyoruz.
Bunu bana söylüyorsa sevmiyor demektir inanmam dediğine
Kırılmaz çünkü deliler gibi sevdiğim birine ben de aşık değilimdir.
Senden hoşlanmıyorum demenin başka yolu bu göstermelik ilişki yaşıyodur bunu söyleyen kişi
Evet kırılır, o tutkuyu da hissetmesi lazım benden yana
Elbette kırılır kalbim ama umursamıyor gibi yaparım unuturum herkes unutulur o kim köpek ki? O beni kaybetmiş banane aq derim sanirim sen yasadin bu durumu eğer öyleyse ne kadar seversen sev hic kimse vazgecilmez degildir bırak ve umursama zorla sevdiremezsin kii hayatına bak derim sister✨ (19 yasina gelmis ve hic asik olmamis biri olarak dogru yönlendirme mi emin degilim sjsjj)
Ben elmayı seviyorum, diye elma da beni sevmek zorunda mı?
Aşık değilim ama seviyorum ne ya, üzmemek için söylemiştir sevmiyordur bile
Kimin kırılmazki sen seviyorsun bide
Kırılır tabii
Kırılır tabii ki
kullanıldığımı hissederim
Sevgisi de yeterli
Kırılır hisler ölür
Hayır çeker giderim.
Çok kızarım hem de
Fazla sevgi fazla hayal kırıklığı demek.
Kırılmaz mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?