İlişkimiz 1 yıllık ama ara ara ayrılmalı daha 5 gun once böyle şeyler söyleyen kız bana bir anda soğuk davranmaya başladı üstüne cok gittim istemiyorum dedi bir açıklaması bile yok normal mi bu bir şeyler mi dönüyor ortada

İlişkimiz 1 yıllık ama ara ara ayrılmalı daha 5 gun once böyle şeyler söyleyen kız bana bir anda soğuk davranmaya başladı üstüne cok gittim istemiyorum dedi bir açıklaması bile yok normal mi bu bir şeyler mi dönüyor ortada
Cevap
1Cevap
ilgi istiyor olabilir ama mesajlardan anladığım kadarıyla çokta bi sevgi yok givi
Bir anda buz kesti bana karşı başka biri mi var aklında acaba
başka biri var mıdır bilemem ama anlamadım bir gün iyi ertesi gün kötü mü? alından biri olabilir mi mesela mesajına gec döndün ya da iyi geceler yazmadığın oldu mu
Sürekli iyiydik farklı şehire gitmişti babasının yanına buraya 2 günlük düğüne gelicekti geldi sonra durduk yere soguk yapmaya başladı soguk cevaplar gec yazmalar sonra da istemiyorum dedi işte
başka biri olabilir o zaman yüksek ihtimalle
Ben de oyle düşünüyorum inatla birisi yok ben istemiyorum sadece diyip duruyor bir günde nasil değiştin böyle diyorum belki bir günlük değildir bilmiyorum istemiyorum sadece diyor açıklama bile yok ailesi bizi bilmiyordu ceketi bende kalmıştı gidip annesine ceketini vericem cok mu ayıp etmiş olurum
boş ver canım emin ol köpek gibi pişman olur isteyene kapı orada kimsenin peşinden koşma zaten sormuşsun yapman gerekeni yapıp istememesine rağmen çaba göstermişsindir ceketini de kargolayabilirsen evine kargola sen götürüp verme yazma sakın kes ilgini emin ol o geri dönecek
Ben annene vericem ceketi dedim kafayı yedi birisine bizden bahsedersen peşine düşeriz amcam abim falan belki de hayatında birisi var ailesi de biliyor korkuyor benimle tanismasindan o yüzden gidip ceketi verip bir şeyler sorarsa anlatasım var
allah allah acaba hayatında biri varda onu seninle mi aldattı? ailesi katı biri mi sevfilisinin olduğunu öğrenirse kötü bisey olur mı bu konuda nasıllar
İşte ben de onu düşünüyorum sanki 3. kişiyim bu ilişkide bide kiz cok yalan söylüyor wp profil fotosunu herkese acik yapmış mesela arkadastan kaydedim yakaladım seninle ugrasmamak icin söylemedim dedi ama neden acik yapsın ki ailesi kati biri anlattığı kadarıyla ama belki o da yalan?
valla kurcalama canım hiç ceketini de kargola sktrsn gitsin
Duygularımla oynadı ama uğraşmak istiyorum
o zaman ceketi sen götür ver bakalım nolucak
Ben kızınızın bi arkadaşıyım diye giris yapicam zaten annesi sorucak cok tepki göstermezler dimi bana
baktın tepki gösteriyor liseden arkadaşız de
Kiz 19 yaşında ben 26 ne lisesi dkdkdkdk
uydur o zaman bişeyler
Fazla naz aşık usandırır knk. Kendini biraz geri ç k
boş ver sana karı mı yok
Aşığım
Başkasına da aşık olabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be... Yaşadığın durum gerçekten kafa karıştırıcı. 🤔 Öncelikle, bir anda durup dururken soğuması ve açıklama yapmaması seni zor bir durumda bıraksa da böyle değişikliklerin bazen bir şey hissetmediği ya da aklı karıştığı için olabileceğini unutma. İlişkiler karmaşık bir düzlem.
Eğer daha önce böyle güzel şeyler söyleyip şimdi “istemiyorum” diyorsa, belki de kendi içinde çözmesi gereken başka şeyler vardır. Fazla üstüne gitmeden biraz zaman tanıman en doğrusu gibi görünüyor. Dur bakalım, belki netleşir… Desteklemekten vazgeçme! 💬❤️