Amaç nedir sevgilim olmadı hiç ama beni gören duyanların benimle derdi nedir?

Ben eski platonik yani ilk aşkımla olmayınca patronumu da ona benzetince olaylar oldu aynı zamanda da beni seven ta iş yerine kadar gelen birisi vardı patronum evliydi ilk aşkımla olmayınca bu çocuk seviyor sanıp tüm hayatımı ona adamıştım ama ona aşık bile değilken bana kafayı yedirtti peşimde dolanmakla.. gel zaman git zaman ünlü birisiyle tanıştım oda evlendi derken kalbime artık kendine yalan söyleme diyorum ve evet kalbimin kimin için attığını biliyorum ama ünlü x bana sanaldan xxx teklif ediyor her sene ve yasak sevdamın bundan haberi bile yok zaten onunla olmam da yasak ama diğeri hala beni takıntı yapıyor ona şans verdim 17 sene hata ama o hep başka kızlarla oldu şimdi de ona asla şans vermem yani ölene kadar bekar kalmak istiyorum çünkü kalbim artık neyi sevdiğini biliyor ama diğer yandan da başka bir patron beni takıntı haline getirdi amaçları nedir benimle?

Güncellemeler
10 ay
Emre’ye senelerce şans verdim sevgili olacağız sanarken hep beni oyaladı engel bile yoktu ama patronumda gördüğüm sevgiyi kimsede yaşamadım bu yüzden de kimseyle olmamaya karar verdim
Amaç nedir sevgilim olmadı hiç ama beni gören duyanların benimle derdi nedir?