Sevgilimin alkolluyken soylediklerine inanmalimiyim?

Erkekler siz anlarsiniz Allah askina bir bakin. Soru basligi anlamaniz icin yeterli degil o yuzden kisaca anlatiyim. Lütfen okuyun.

3.5 yillik beraberiz, ve birbirimizin ilkiyiz. beni gerçekten sevdi biliyorum, halada seviyodur insallah. Hiç bir yanlisini gormedim, hep iyiydi bana karsi, deger verir kiskanir.

Ama sevgilim bana karsi bir suredir ilgisiz, hep ben ariyorum yoksa onun aradigi yok. Artik bende aramamaya basladim biraz merak etsin diye. 4 dun aramadim hiç. Dun gece bana bana ''askim belki son zamanlar sana seni sevdigimi soylemedim ama seni cok ama cok seviyorum, okadar cok seviyorum ki sanki hep kaybedecekmisim gibi geliyo. Beni hic birakma olur mu?'' mesaj atti. O gün arkadasinin dogum gunu vardi biliyordum. Normalde icen biri degil ama ben hissettim ve 'ictin mi?' diye sordum oda birazcik dedi, bende tamam dedim. kizdin mi diye sordu bende 'kizsam senin icin ne farkedecek ki' dedim. Oda 'çokk' dedi. Bende sinirden 'bunalri bana alkolluyken degil, normal bir zamanda soyle'' dedim. Oda 'sorunda o zaten o zaman zorlaniyorum' dedi. bende cevap vermedim bidaha.

Kafam cok karisik alkolluyken soylediklerine inanmalimiyim? :( Ya eskiden oyle zorlanmazdiki sevdigini soylerken, bir anda ne degistiki. hep oyle biri olsaydi neyse, ama boyle degildi.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlariniz için hepinize teker teker tesekkür ediyorum arkadaslar. Kafam gerçekten çok karisikti, simdi biraz daha rahatladi kafam. Birde düsündümde bizim dert ettigimiz seyler, burada sordugumuz seyler Özgecan'in olayinin yaninda bir hiç, sukur edelim... Korkunç bir durum. Insanligin bittigi yerdeyiz.. Allah o serefsizsizin belasini versin. Özgecan Aslan'a Allahtan rahmet yakınlarına ve ailesine başsağlığı diliyorum.
Sevgilimin alkolluyken soylediklerine inanmalimiyim?