Adam gibi sevenleri sevmezler, nerde veren kız varsa onları severler biz sevilmeyiz olucak şey mi?
Cevabın nedir?
Sen öyle düşünüyorsun. Veren dediğin kızlarda bence seviliyor gibi yapılıyor en ufak bir şey olsun tekmeyi nasıl basıyorlar o kızlara. Sen iffetinle dur gör bak karşına seni senden daha çok seven biri çıkar. Bugüne kadar çıkmadıysa vardır bir hayır.
112 Yorumla
Soran+1 yılAslinda haklisiniz cikmadi seven. Belkide dediginiz gibidir ama bendede sabir var yani o da bir yere kadar. Hep reddedildim bu zamana kadar nerem sevilmiyor bilmiyorumki.. arkadaslarima sorsaniz seni sevmeyen ölsün diyolar..
Soran+1 yılSeven cikmis olabilir tabi de en azindan sevdigini belli etmek icin 1 adim atsa, ben ona 10 adim giderim sikinti degil ama iste yok.
- +1 yıl
Ben bunu şuna yoruyorum girdiğin ortamlarda senden faydalanamayacağını düşünen kişiler tarafından geri çevrilmiş olabilirsin. Senin şu anki durumun yalnızlığın verdiği stress. günlük hayatta yapman gerekeni yap işine gücüne bak hayatını yaşa kısmetin karşına çıkar. Boş oturmak bu tür sıkıntıları daha da artırıyor.
Soran+1 yılBen zaten şu an ogrenciyim okuluma gidip geliyorum falan ama 4 aydir aklimda ayni kisi var ve beni tanimak icin firsat vermedi bile.
Soran+1 yılYa ben bu cocugu gercekte hic gormedim faceden taniyorum 4 aydir o var aklimda ama cok ortak arkadasimiz var. Oturdugu semtte bizim semte cok yakin 5 dakka bizim okuldan tanidigi varmis, gittigi okuluda biliyorum hatta. Ama nasil cesaret bulupta cikicam ki karsisina
Soran+1 yılAma bizim okuldan tanidiklari kim onu bir bilsem ben super olucak cidden. Bizim siniftan onlarin okulunda tanidik var ama kiz 12. siniflardan kimseyi tanimiyo 11 lerden taniyo ama 12 lerdendr arkadaslarimin tanidiklari vardir dedi ben supheye dustum soylemelimiyim arkadasima sence
- +1 yıl
arkadaşınla samimiysen söyle. Yazdıklarından anladığım kadarıyla yaşın fazla değil fazla takma ilerde hayatına nice güzel insanlar gelir ben bu yaştaki birlikteliklerin sürekli olacağına inanmıyorum en azımdab kendi çevremden biliyorum otur derslerine çalış sağa sola çok bakma başka şeylerle ilgilen 3 hafta sonra aklına bile gelmez.
Soran+1 yılBen 11. sinifa gidiyorum calisiyorum ama ne biliyim nasil aklima girdi bende anlamadimki
En İyi Cevaplar
Bir söz vardır bacım bilirmisin,
Herkes kendisini seveni alsa, bitecek bu film..122 Yorumla
Soran+1 yılSen peki hep reddedilmenin ne demek oldugunu bilir misin :)
Soran+1 yılBenim aklimda 4 aydir felan bir cocuk var hayallerime ruyalarima kadae girdi dusunebiliyomusun :) ama beni reddetti tanimak icin bir firsat bile vermedi..
Soran+1 yılBilmiyorum cidden ama hayallerimden cikmiyo oturdugu semt, benim semte cok yakin 5 dakka. Bizim okuldan tanidigi varmis, kimleri taniyo bilmiyorum. Gittigi okulu biliyorum, nerde oldugunu biliyorum. Bizim evle arasi 10-15 dakka ama gitmeye korkuylrum cunki bir kac kankam faceden konusmayi denedi olmadi fazla ustune gittik 2 haftadir felan bisey yok ortada simdi. Napcam bilmiyorum bir aralar numarasini ogrenmek istiyodum ama o da olmadi aslnda cocugun kardes dediklerinden bir tanidigim var ama zamaninda onunla aramizda anlam veremedigim bir tartisma oldu konusmadik sonra.
- +1 yıl
bu aralar fazla ilgi gösterme. fazla ilgi gösterirsen iş egoya döner. ben senin yerinde olsaydım ilgi gösterip tepkisiz kalırdım sürekli. buda onu sana çeker. yavastan tufaya getirmen lazım. ya da içtenlikle dua edip veya telepati yoluyla kazanabilirsin. onun beynine sinyal gönderip sureklı onu dusunursen bir sure sonra oda senı dusunmeye baslar. dun ne oldu bılıyomusun. anneannemin üzerinde telepati yaptım. telepati insana herşeyi yaptırır. aynen şu sekildeydi : bir deneyeyim dedim kendimi anneannemin vucudunda hissettim elini hem burnuna hem çenesine goturerek kasımasını istedim ve aynı o şekil oldu ve attıgım kahkayı düşünemezsin bile :)
Soran+1 yılAma ben hic hayatimda birisi uzerinde telepati kurmadim ki nasil yapabilirim onu bana anlatabilirmisiniz :)
Soran+1 yılBirde bu yontem gercekten ise yararmi mesela ben gozlerimi kapatipta emir sadece beni sev tek beni sev mi demem gerekir
Soran+1 yılBirde size birşey daha diyeceğim yaklaşık bundan bir 6 ay felan önceydi annem kuaföre gitmişti ben kesin röfle yapcak sarıya boyuycak saçını dedim annemin kuaföre neden gittigini bile bilmiyodum ve eve geldiğinde sacini gercekten dedigim gibi yapmisti sariydi rofle yaptirmisti bu telepati mi?
- +1 yıl
evelet telepati oluyor o. fazlasıyla inanmışsınız ve gerçekleşmiş. o tesadüf sayılır insanlar tesadüf zanneder halbuki beynin güçlü olmasından kaynaklanır. telepatide alıcı ve verici vardır.. verici sinaylleri gönderen alıcı ise sinyalleri alan kişidir. ama seni sevmesi için telepati yapmak ne kadar dogrudur bilemem. cünkü bazen insan helak oluyor. bumerang sistemi gibi düşün. cok güclü telepatiler var kaşıgı büken masayı kaldırıp duvara vuran vs. bunlar hep istedikleri için oluyor. telepati şudur :
yapmak istedigin kisinin vucudunda hissedeceksin kendini. kendi vücudunu unutacaksın tamamen onun vucuduna konstae olacaksın ve o senmişsin gibi davranacaksın. emirler vereceksin bir süre sonra maksimum 4-5 güne kadar aşık olur zaten sana
Soran+1 yıl1 saat önce babamla bir kere telepati yaptım babamin gozlerini icine baktim ve icinden ne gecirdigini bildim. Bugun bir arkadasima sordum telapati nasil yapcam diye bana 2 sey soyledi birincisi dusunceni aktarmak istedigin kisinin sende fotografi varsa ona bak cocugun kaslarinin biraz ustune bak ve icinden onunla konus dedi. Ikinciside onu karsindaymis gibi dusun hayal et beyninde canlandir şu an napiyodur acaba diye bir kac sey canlanacaktir canlandigi zaman beyninden ona bisey ilet kisa bisey olsun "beni sev" de. Bu bir anda olmayabilir ama en yakin zamanda geri doner dedi. Bu ne kadar dogru?
- +1 yıl
benim dedigim seyin aynısını demis iste sana. kendını onun bedenınde hissedip sana asık olması icin dusuncelerini yonlendireceksin. 4-5 gün sürekli yap bunu aynı zamanda kalpten hissederek. bu dusunceler onun beynine sinyal olarak gidiyor. makine gibi dusun. herseyi telepatiyle yaparsın ama kötüye kullanırsan aynısı sana çarpar. dikkat et :)
Soran+1 yılNasil ne bakimdan kotu
Soran+1 yılAbi ben bu cocugu cidden cok seviyorum artik uzulmekten biktim usandim yeter. Kalpten istiyorum beni sevmesini. Kotu bir niyetim yok zaten benim tek amacim mutlu olmak istiyorum sadece onunlaa.
Soran+1 yılCocukla konusamam faceden engelledi beni istesemde olmazki. Az once telepati kurdum ben yatakta yattim gozlerimi kapattim kendimi emirin bedeninde hayal ettim ve gercekten kendimi emir zannettim biliyo musun. Sanki emiri ben oynattim gibi hissettim kendim gibi o da yatakta yatiyodu kendimi emirin yerine koydum dusuncelerimi aktardim dedim ki emir sen hata yaptin rabiayi ekle geri ozur dile sende ondan hoslaniyosun git kiza acil dedim sonradan eline telefonu aldirdim Faceye girdim ordan sonradan annem icerden cagirdi devamini getiremedim :( dogru yolda miyim?
Soran+1 yılHatta bisey daha dusundum kendimi yine emirin yerine koydum beynimde canlandi okula geliyomusum ben emir olarak okulun arka kapisina geliyomusum okul cikis saatine yakin gelmisim hatta sonradan zil calmis ben cikmisim arka kapidan sonra ben emirin gozunden kendimi gormusum kosmusum kendime yanima gelmisim ki kendime rabia cok ozur dilerim cok pisman oldum dedim emirin agzindan ama agladim bunu dusunurken sorun olurmu
Soran+1 yılBu arada takip eden bendim sizi burdan devam etmeyelim ordan mesaj atin ordan devam edelim
Yani böyle kıyas yapmak doğru değil. Çoğu kıza şu an kötü bir damga vuruyorsun :) Benim de karşılık bulmadığım oldu, tam tersi karakter olsaydım yine olmayacak bir işti.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
+1 yılGününü gün etmek için onları, hayatının kadını olmak için sizi severler.
Onun için kendini şanslı bil.12 Yorumla
Soran+1 yılAma seven cikmadi kardes :)
- +1 yıl
Daha çıkar kardeş hemen ümitsizliğe kapılma:)
+1 yılYanılgı şurda verenler verdiği sürece seviliyor sonra * ediliyor ama bekleyen sabır eden hatun hakettiği adamı bulur.
111 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten sabrediyorum şu an ama kimden hoslansam kimi sevsem hep reddedildim bende de sabrin bir sonu var ama
- +1 yıl
Yaşanmışlık olarak olgun adamlarla konuşmayı dene çevreni değiştir.
Soran+1 yılSimdi benim 4 aydir aklimda bir cocuk var sevdigimi felan ogrendi ama reddetti faceden engelledi falan
- +1 yıl
Alla alla fiziksel olarak bir problemmi var?
Soran+1 yılYa fiziksel olarak bilmiyorum, ben baslarda kendimi tipsizin teki goruyodum. Arkadaslarim cok guzel kizsin demeye baslayinca bende kendimi sevmeye basladim ve seviyorum da kimse icin degismeyede niyetim yok
- +1 yıl
Tabiki kendini sev herkes özeldir fazla düşünme böyle şeyleri zamanı yeri geldiğinde sende adam gibi birisiyle 10 numara ilişki yaşarsın hep böyle olur zaman ver biraz kendine aceleye getirme. Önce iyice tanı insanları
Soran+1 yılAslinda ben cocugu gercekte hic gormedim facedrn taniyorum ama cok ortak arkadasimiz var oturdugu semt benim semte cok yakin gittigi okul cok yakin napicam hic bilmiyorum bazilari git cik karsisina diyo ama oyle de yuzsuzluk olmazmi ki cunku bir kac kankam cocukla konusmayi denedi olmadi
- +1 yıl
Hoşlanıyorsan önce tanışın buluşunca hemen sevgili olucaksınız diye bir kaide yok sohbet edin konuşun zaten oda senden hoşlanırsa açılır sana erkek olarak daha aceleciyiz sen acele etme sadece tanışın dışarda sohbet edin.
Soran+1 yılAma iste cocuk benle tanismak istemediki faceden bile gercekte nasil olcak
- +1 yıl
O zaman sende boşver onu başka birisine bak takıntı yapma böyle şeyleri.
Soran+1 yılKeske evinin tam nerde oldugunu bilsem gittigi okulun yerinide biliyorum otobusle 10-15 dakkalik yol ama iste yuzsuzluk olur laf soyler diye bir korku var
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk imtihandir sabret senide seven biri çıkar ve unutma ki eğer sevilmiyorsan bu senin için hayr olduğu içindir
11 Yorumla
Soran+1 yılDediginiz gibi diyenler var ama neden iste
sen namusunu koru asıl sevgi evlenmeden dokunmamaktır. Çogu erkek böyle kız ister
14 Yorumla
Soran+1 yılVallaha kardes dogrusun ama hic oylesini gormedim :))
Soran+1 yılCikar insallah dua et
bir kızla bir ne zaman konuşsam yavşamış oluyorum ne zaman konuşmasam i*ne muamelesi görüyorum ne yapayım bacım sen söyle ben candan y yürekten severim sevdiğimi
10 Yorumlainsanlar hep cinsellik için severler o ilişkiyi yaşayınca ayrılmak için fırsat kollarlar
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklisin bana da surekli sende ver sende oyle ol diyolar ama bende cok afedersiniz aile terbiyemden dolayi yapmam imkansiz zaten karakterim izin vermiyo seven boyle sevsin..
Soran+1 yılAynen haklisiniz ama beni seven hic cikmadi ben kendi kendime soruyorum iste boyle
Soran+1 yılBelki bir gun pisman olur?
+1 yılSanki siz kızlar çok farklısınız seveni istemezsiniz hakkınızda pislik duşunen adamlarla takılırsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle kizlardan degilim. Her kizi ayni kefeye koyma.
- +1 yıl
Bende öyle erkeklerden değilim sende her erkeği aynı kefeye koyma o zaman 23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ben gerçekten sevecek birisini istiyorum
sen elmayı seviyorsun diye şart mı elma seni sevsin;)
13 Yorumla
Soran+1 yılAma uzulen hep biz :)
Soran+1 yılIste ben seviyorum 4 aydir aklimda ama beni reddetti sorun orda
aynı şeyi siz de yapıyosunuz sizi adam gibi sevenin tipini beğenmiyosunuz gidiyosunuz skici heriflere
04 Yorumla
Soran+1 yılDiger kizlari bilmem, beni seven cikmadi ama?
Soran+1 yılArtik cikti mi cikmadi mi bilmiyorum bu zamana kadar hicbi erkek bana bakmadi, yardim etmedi, iltifat etmedi vs. Sevdigini belli etmedi. Arkadaslarim seni sevmeyen ölsün cok temiz kizsin diyolar. Ama erkekler icinde degisemem. Bu arada o kapali kiz gosteris icin kapanmis belli. Takma sen onu.
+1 yılsizlerden adam gibi seveni beğenmeyen çok var parası mevkisi yatı katı vs. olanlara veriyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen o kizlardan degilim : ) Sevenn ciksa sevicez. 1 adim atsa, ben 10 adim giderim sikinti degil.
- +1 yıl
beklediğim yorum ben o kızlardan değilim !!! bende bu bahsettiğin erkeklerden değilim adımlarını atmaya başla 5'inci adımda buluşalım :)
+1 yılVerenleri seviyorlar dedin. Sendemi yalancı sevgili arıyorsun...
016 Yorumla
Soran+1 yılHayir alakasi yok, ama gercekler yani verenler sevilmiyo mu?
- +1 yıl
Onlar menfaat içabı seviliyor bence. İşleri bitince başlarından atarlar
Soran+1 yılDediginiz gibi aynen, ama seven cikmadi hic ya da eskiden vardi bana belli etmedi off bilmiyorum
- +1 yıl
Aslında bazen sorgularım ben nerde hata yapıyorum diye (vererek değil bunda fikrim net) biz mi çok çekingeniz yoksa karşıdaki insanlarmı çok mebfaatçi..
Soran+1 yılYa beni taniyanlar beni cok sever arkadascanlisi bir kizimdir ben yalan uydurmaya calissam beceremem, soyleyemiyorum cunku. Bana farklisin derler nedenini bende bilmiyorum. Cok temiz kalpli kizsin diyolar sanirim ondan.
- +1 yıl
Aslında sen temizsin ama karşındakilerin sanırım çoğu değil. bı yüzden sana yanaşmıyorlardır.
Çok mesafelimisin? Veya karşındaki ürkütecek şekiilde sok sosyal veya zengin? bunlarda bir etkendir.
Soran+1 yılBen mesafeli bir kiz degilimdir fazla okulda arkadaslarimla gorusurum her zaman konusurum muhabbet ederim mesaj atarim dertlerini dinlerim cozum bulmaya ugrasirim yani
- +1 yıl
yaşın kaç_
Soran+1 yıl11. sinifa gidiyorum yas 17
- +1 yıl
tamam anlaşıldı. sıkıntının sebebi.
o yaştaki erkeklerin çoğundan olgunluk bekleme...
hepsinin en büyük derdi ergenlik normal yani...
Soran+1 yılAma tanimaya calissa ölürmü yani daha tanimadan reddetti istemedi..
- +1 yıl
çünkü onun derdi başkaymış.
O yüzden seninle ilgilenmemişitir
Soran+1 yılNe gibi bir derdi olabilirki
- +1 yıl
Sence ne istiyor...
Soran+1 yılBilmem anlamadim neden beni sevmek icin bir sans vermiyorki :( bide ben arkadasimin facesinden onla konstum 1 saat olmustur. Bana sevdigi icin uzuldugunu falan soylemisti. Beni sevse pisman olmaz da...
- +1 yıl
Zorlama.
Ayrıca bence bu işleri biraz ertele. önünde daha önemli sınıvın var. iyi bölüm tuttrursan arkandan koşanlardan sen bıkarsın
acele tme acele etme. sonra pişman olacağın şeyler yaşarsın...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kimseyi sevmiyorum yasimda 23 hic sevgilim olmadi :) ?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde olmadi kardes ama sevipte sevilmemek kadar kotu bisey olamaz
+1 yılLanet olsun bu mantıklı düşünmeyi, konuşmayı, davranmayı çıkartana !
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Valla bende seviyorum dediğim her kadını kaybettim:(
00 Yorumla
+1 yılbizimde sevdiğimiz kızın ya unutamadığı biri ya da sevdiği vardı, biz napalım şimdi.
05 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur ama beni seven yok :)
- +1 yıl
2 iyi insan bir olmuyor malesef
Soran+1 yılSizde haklisiniz cok dogru. Ama insanlar sevgiye deger vermez oldu artk, verenleri cok nadir gordum.
- +1 yıl
kızı gören yatağı arar olmuş.
Soran+1 yılAynen bu devirde oyle naparsiniz.
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Senin gibilerde bize denk gelmez nerde motor var o gelir napıcaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi olan kiz bende gormedim niyeyse. Insanlik öldü artk sevgiye deger veren cok nadir.
dünyanın kuralı naparsın
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle..
+1 yılYooo ben adam gibi sevecek birini arıyorum hala gel benimle :)...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı. Beden asklari oldukça kalp aşklari yanliz kalir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu devirde oyle cok haklisiniz..
Gizli Üye(36-45)+1 yılVeren kizlar yakisiklilara verir. yakisiklilarda senin gibi tipsuzlere bakmaz temiz daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi tipsiz gormuyorum.
+1 yılZamanla gerçek sevgiyi bulursun inşaallah.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım benim dünyaya geliş amacım bu
10 YorumlaBende anlamadim hep banada oluyo
00 YorumlaHep çok değer veren kaybeder
10 Yorumla
+1 yılGonul bu ota degil bka konar
00 Yorumla
+1 yılkimseye güvenemiyoruz artık ondan olabilir
00 YorumlaÇünkü sevilmek için sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılkadeeer
10 Yorumla
+1 yılhayt oynuyor bizimle
10 Yorumla