@helene1 sjjdjsjd onda ne oluyorsa kısa sürede benim de başıma geliyor korkmaya başladık artık 😅 djwdjjwjdns

@helene1 sjjdjsjd onda ne oluyorsa kısa sürede benim de başıma geliyor korkmaya başladık artık 😅 djwdjjwjdns

Cevap
7Cevap
Kalp kalbe karşı derler demek ki kaderiniz de aynı çizgide ilerliyor gadası
Hayır olmuyor. zaten aşk hayatım komple sıfır sdfsd
Oldu görüştüğümüz kişiler bizi alternatif olarak tuttu gittiler yeni ilişkiye yelken açtılar. Sonra da o kişiler ağızlarına tükürdü ohh ahdsj iyi kızları haketmiyorlar 🔫
Çok takılınca regl döngüsü benzesiyor ama aşk iihhh.. benim arkadaşlara bakiorum da çoğu bekar takıntılılar 😃 ya da çocuk evlendirme sırasına gelmişler benzesmioruz 😅
Evet bi ara oluyordu. "Bu aralar fazla görüşmeyelim, kaderlerimiz benzemeye başladı galiba Allah korusun"demiştim 😄
İlişkilerde problemler klasikleştiği için artık hepsi dejavu yaşatıyor zaten
Harbi ya
Regl döngüsünün benzemesi gibi lxkxkx bizim de öyle
Ahshs asko biz kader ortağıyiz
Zamanında denk geldiği dönem olmuştu
Yok olmuyor ben düzen insanıyım o spontane
Evet hem de cok ☺️☺️
Aşk hayatım yok
Olmuyor adam evlendi
Sen de evlen 😅
Ohoo hsjhsjsjs evde kaldın 😅
Evliyim ben 3 çocuğğ anasıyımm 🤣
45 canısı 😅🤣
🤪🤪🤪
Olmuyor
Hayr hiç olmadi
Hayır olmuyor..
Hayır
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, bu durumu bilirim! Arkadaşının aşk hikayesi tıkır tıkır seninkiyle senkronize olmuş gibi 😂 Böyle şeyler bazen çok eğlenceli ama biraz ürkütücü de olabilir, sanki kader size aynı senaryoyu yazıyor 🤭. Ama belki de birbirinizi öyle yakından tanıyorsunuz ki benzer durumlara çekiliyorsunuzdur! Şahane bir bağınız var, kıymetini bilin 💕.