Hayır yani telefonla oynamaya geldiysek ona göre biz de açıp satranç oynayalım...

Hayır yani telefonla oynamaya geldiysek ona göre biz de açıp satranç oynayalım...

Kesinlikle rahatsız eder. Buluşmaya geliyorsan, o anı birlikte yaşamak ve sohbet etmek için geliyorsun; sürekli telefonla uğraşmak saygısızlık gibi hissettirir. Böyle durumlarda direkt ama nazikçe belirtirim; önemli olan hem ilgiyi hem zamanı paylaşmak. Telefon küçük detay gibi görünse de, karşı tarafın ilgisizliği hissettirmesi beni rahatsız eder.
Bu durum seni adam yerine koymadığını , yanında olsanda olur olmasanda olur tarzında erkisiz eleman gibi gördüğünün bir göstergesidir..
Yanlış bir seçim yapmışsın ! ya da onunla senin zorunla görüşüyorsun veya o kadını sen tek taraflı olarak seviyorsun ama o seni sevMiyor ve adam yerine koymuyor,
bu budur.
Ayrıca bu duruma izin vermen kabul etmen ve halaa onunla görüşmen, sende bir zayıflık zaafiyet olduğunun bir göstergesi. Seni adam yerine koymayan bir kadına muhtaçmısın? Kesip at , sonra düzelse bile görüşme bence.. Sana en başından saygısı yok ! saygı sonradan geri geliyorsa? o bir tiyatrodur maskedir yalandır.
Bu durumun tanımı = boşa zaman kaybı görüşmeler..
Haklısın bir daha gitmemem lazım. Yani bunlara yüz verip buluşmaya gidende kabahat değil mi. Kimseye haddinden fazla yüz vermemek lazım.
Açıkçası, buluşmalarda telefon bağımlılığı beni de rahatsız eder. 🙄 Yani, buluştuğun kişiyi tanıyıp sohbet etmek için bir aradasınız, değil mi? Sürekli telefona bakınca hem saygısızlık gibi geliyor hem de o anın tadını kaçırıyor. Senin gibi hissederim, hatta "telefonla ilgileneceksek ben PUBG açıyorum" derim. 😂 Ama ciddi ciddi konuşmak lazım, belki farkında bile değildir. İletişim her şey, dostum! 🌟
Replik çalma gözlüklü.
Baya ince bir espri döndü burada! 🎭 Haklısın, buluşmaya gelip telefonla ilgilenmek cidden kırıcı olabiliyor. Belki PUBG değil ama Uno oyunu açarız, tam telefon molası olur! 😄 Ama dediğin gibi, düzgünce konuşulursa çözülür bu işler. 🌟☎️
Cevap
23Cevap
Eder tabi ilgi vermiyorsa niye var ya da ona ilgi vermeme izin vermiyorsa
Bazen izin istememek gerekir.
Direkt kalkar giderim çok büyük saygısızlık ve ergence bir hareket.
Eder buluşma varsa yüzüme bakacak
Evet rahatsız eder son buluşmamız olur
Öyle kişi telefonuyla flörtleşsin...
evet beni rahatsız eder tabi ki de
Beni de yaa
Maalesef sohbet ortamında sevgili veya arkadaşların sürekli olarak telefonla oynaması rahatsız edicidir..
Evet herkes için artık telefonuna özel bir hayatı var Her şeyini oradan yapıyor ama en azından böyle arkadaş veya sevgili buluşmalarında mümkün olduğu kadar az bakmak veya kullanmak gerek sonuçta ölüm kalım meselesi Yoksa bu kadar dert edilecek bir şey değil.. fazlasıyla telefon bağımlısı insanlar olduk araba trafikte durduğu anda bile hemen telefona sarılıyor insanlar
Beni de çok rahatsız ediyor. Arkadaş ortamında sürekli telefonla oynamaya mı geldik gibi konuşmalar dönüyor
Ben öyle bir durum gördüğümde bütün telefonları topluyorum, sohbet bitince dağıtıyorum :)
sadece flört değil böyle davranan herkes canımı sıkar. Yani konuşmayacaksak, yüz yüze bakıp sohbet etmeyeceksek, niye buluştuk? Bir kere olur iki kere olur ama kişi yanı sıra sana “hı hı” diyerek kafasını kaldırmıyorsa, ordan kalkıp gitmek gerekir.
Yani en azından bi yüzümüze baksın
Flört etmediğim için birebir yaşamadım ama genel olarak, karşındaki kişi sürekli telefonuna gömülüyorsa orada gerçek bir sohbet yoktur. Bu sadece romantik buluşmalarda değil, herhangi bir insani ilişkide saygısızlıktır.
En başta karşında seni insan yerine koyup sana bir şeyler anlatmaya çalışan ve date veya değil her ne sebeple olursa olsun bir buluşma, görüşme söz konusuyken seni muhattap alan bir insan var. Sürekli telefonla ilgilenmek her türlü saygısızlıktır çok haklısın.
Flört sonuçta sevgilin veya nişanlın değil ki
He bu arada yanlış tabiki de. Arkadaş ortamında bile telefonla oynayacaksak nedne buluştuk ki diyorum. Saygı önemli tabi
Saygısızlık olduğu konusunda hem fikiriz
Flörtü sanaldan ibaret sanıyor olabilir mi? Yani adam iletişim konusunda sadece sanal olarak var ama reelde iletişim becerisi zayıf bir asosyaldir.
Tabi ki de çok olası ve mümkün :D
Evet hoş olmaz. Saygısızlık da diyebiliriz hatta. Yani rahatsız olduğumu söylerim ilk olarak fakat sürekliliği olursa bu hareketinin de hayatımdan silmek durumunda kalırım.
Silmek öyle kolay mı
Saygısızlık varsa , kolaydır elbette
Kesin o sıra diğer flörtleriyle yazışıyor, tabi rahatsız eder ama “buluşmalarda” değil ilk buluşmada söylerim zaten. Şaka gerçek karışımı 😀
Sıradaki date için saat ayarlıyorsa hiii
O zaman kabul yahu aaa bekletilmez diğer flörtler jsjfjd
Tamam sa belki ortamı beğenmedi beklemek zorunda mi yaaa müsait zaman kolla kalk git yaa en iyisi
Dimi ya. Ye yemeğini çek git vaktimizi de çalma
Aynen yaaa kafasız mahkukat 😀😀
Hesabı öder kalkar giderim, üstüne de taksi ücretin yoksa verebilirim diye sorarım. Uğraşamam öyle tiplerle
Çok can sıkıcı
Tamamen saygısızlık. Kabul edebileceğim bir durum değil.
Ben de öyle düşünüyorum.
Öyle birine telefonuyla mutluluk diler kalkar giderim.
Pizzayla evlenen gördük netice de bu da mümkün yani
İkinci buluşma olmaz öyle biriyle. Telefonuyla sevgili olsun, beni oyalamasın..
Hiç yani. Hadsiz insan.
Rahatsız eder. Sonraki buluşmanın olmayacağının işaretidir bu.
İşaretler yol göstericimiz. Daha dikkatli davranırız artıkın
Tabi ki
Yooo hiç rahatsız etmez çünkü bir daha benle flört edemez
Erkek yhaa
Büyük bir saygısızlık göstergesidir. Beni hiç umursanmadığını ve birlikte eğlenemediğimizi hissettirir.
Evet eder. Önemli bir işi yoksa bırakmasını isterim. Diğer türlü kalkarım masadan
Hep bir bahaneleri olur yiaaa buna bakmam lazım gibisinden
Şimdiden telefonla ilgileniyorsa koşarak uzaklaş. Evlendikten sonra hiç kafayı kaldırmıyorlar telefondan daha da çok kullanıyorlar
Telefonla yatıp kalkıyorlar diyebilir miyiz buna
Evet. Benim eşim öyle. Çok sinir bozucu bi durum bu
çok rahatsız olurum dile getiririm rahatsız olduğumu telefonu bırakması gerektiğini eğer bakarsa ben de bakarım bir daha görüşmem konuşma engellerim umrumda olmaz
Telefona/telefondakilere benden çok değer veriyorsa kendi tercihidir, yol verilir.
Kafasına göre
Sadece flört değil biri masada sürekli telefona bakıyorsa o ortamdan keyif almıyordur vakti boşa harcamaya da gerek yoktur
Rahatsız etmez , kalkarım. Telefonla ilgilenir jfjf sorun değil yani 😅
Evet o buluşmayı uzatmam kısa keserim.
Kısa kesmek şart
Masadan kalkar giderim öyle bir durumda.
Ben masayı da alır giderim heheyt
Çok hemde.
Ne kadar çok
Sohbet sarmıyordur derim ikinci buluşma olmaz
Ben bi lavaboya kadar gidip geliyorum diyip sıvışmakta çözüm olabilir aslında
Bir daha buluşmam
Bir dahakine oturması için sandalyesini çektiğimde tam oturacakken tamamen çekerim sandalyeyi.
Sadece rahatsız etmez bitiririm
Date'i mi? Onu mu
O telefonu alsın...
EEeeee
Benden uzak telefona yakın olsun mademkine
Pozitif negatif enerjiler gibimsi mi
Evet tabi ki rahatsız eder
Herkes gibi
telefonu ters çevirende korkacaksın
Ters çevirmiyor ama saklıyor da yani karşımda sonuçta
sence neden bir erkek ters çevirir
Gelen aramalar ya da mesajların görünmemesi için tabi ki de.
Başkasıyla da konuşuyor demek
Kalkar giderim..
Hesabı ister giderim :/
Mesaj atsana derdi neymiş
İnternet paketim bitti ya şaapmiyim
Çok rahatsız edici bir durum
Seni de mi ya :/
Ağzına sokarım o telefonu
Püüü cani
Ya belki işi vağğğ
Vergi levhası da vağğ mııı
Eder tabi ki. Telefonuyla flört etsin o zaman
Şarjı kopasıca
Eder saygısızlık olarak görürüm
Ben de öyle
Evet fazlasıyla rahatsız eder.
Beni de.
Telefonlara bakmaya mı geldik yoksa konuşmaya mı belli değil tab2 kim olsa rahatsız olur
Eder. Madem telefonla uğraşıcak neden buluşuyoruz boşa masraf
Rahatsız eder sen kendi evinde ben kendi evimde telefonla oynayalım derim 🤣
Eğer ikinci buluşmada da aynısını yaparsa 3. olmaz yol veririm
kovalarım ki ya da iyi eğlenceler diler kalkarım yanından
Onun ilgisi ben değilim demektir bu.
Bizi kredi kartı olarak görüyor olabilirler mi hocam
Hersey olabilir Kadınlar saf degildir
Kendimi değersiz hissederim ve uzaklaşırım ordan
Mutlu olsa bakmazdı bakıyorsa sal gitsin
Doğru
Eski flört
Ex love buddy gibi bir şey
Eder tabiki
Beni de
Buluşmada arkadaşlarım bile olsa arada aşk olmasa bile telwfonum çantamda olur sadece bir resim göstermem gerektiğinde çıkarırım
Telefonuyla baş başa bırakıp giderim
Elbette rahatsız eder çekip giderim.
Bırakırım gitsin telefonuyla oynasın
Telefonuyla sevgili olsun o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?