Yaklaşık 7-8 aydır bitmiş bir ilişkim var ama eski sevgilim peşimi asla bırakmıyor. Hangi numarasını engellersem engelleyeyim başka numaralardan ulaşmaya çalışıyor. “Seni seviyorum, son kez buluşalım” diyor ama ben asla istemiyorum. Bana göre bu sevgi değil, tamamen manipülasyon.
Birlikteyken yaşadığım sıkıntılar buraya sığmaz. Dün yine farklı bir numaradan aradı. İzin vermeme rağmen 40 dakika boyunca konuştu. 10 dakikası “seni seviyorum” demekle geçtiyse, diğer dakikalarda beni kötülemekle geçti. Bir hafta önce de başka bir numaradan arayıp kendini başka biri gibi tanıtmıştı. Bu engellediğim 20. Numara falandır.
Dün yine aradı “Geçen gün kafam güzeldi, bardaydım, öylesine arattım” dedi. İstemediğimi defalarca söylememe rağmen sürekli konuşmaya zorluyordu ve sözünü kesemiyordum.
Kapatsam sinirlenip bana bir şey yapmasından korkuyordum. “Kaparsan iki ay sonra yine arayacağım, yine olursa dört ay sonra yine arayacağım” diyor. Yaşadığım bölgeyi biliyor, sürekli bir parkta olduğunu söylüyor. Bölgeyi biliyor ama Evimi bilmiyor yine de dışarı çıktığımda karşılaşmaktan korkuyorum.
Sevgiliyken de garip şeyler konuşurdu; satanizm, ölüm gibi konular… Beni yolda bırakıp gittiği bile oldu. Çok manipülatif, diksiyonu düzgün ama psikolojiyi bozan biri. Onunla konuşurken elim ayağım titrerdim. Şimdi ise tamamen değiştim, istemiyorum. Ama o bunu “trip” olarak görüyor.
Eskiden ona aşık olduğum için görmezden geldiğim şeyleri şimdi çok net görüyorum. Artık korkuyorum. Evimden bile huzurlu çıkamıyorum. 3 ay sonra askere gidecek, bu beni biraz rahatlatıyor ama yine de peşimi bırakmayacağından endişeliyim.
Sizce böyle bir durumda ne yapmalı? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Gerçekten çokk fikirlerinize ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer