bana sevdiğini söylüyor..beni arıyor..ilgileniyor...yani sanki herşey dört dörtlük gibi...ama benim sevgiye inancımmı kalmadı nedir..sanki beni sevmiyor diye düşünüyorum...bir erkek naparsa inanılır..yani erkek severse en belirgin olarak ne yapar?
Cevabın nedir?
Her erkeğe göre değişir ama ben kendimi örnek vereyim, seversem kıskanırım, özlerim, onu yanımdayken bile düşünürüm. O benim canım, cananım ve can yoldaşım gibidir. Onu asla yanlız bırakmam hatta oturduğu memleketteki, şehirdeki havadisleri bile takip ederim :D :)))))
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler..:)) işde bilmek istediklerim bunlar.
- +1 yıl
Rica ederim, seveceğin ve seni seven kişinin seni anlaması, anlayışlı olması çok önemli. Bakalım beni ne kadar iyi anlıyor? İyi gün dostu mu? Kötü günümde yanımda mı? Ben ağlarken o da ağlıyor mu, ağlamasa bile benim hissettiklerimi hissedebiliyor mu? Bunları hep irdelemelisin. :)
En İyi Cevaplar
kıskanır
12 Yorumla
Soran+1 yıla evet kıskanıyor..o sevgi belirtisi değilmi..
sahtekar belli olur ama gerçek duygulu konuşanın ses tonu heyeenı konusmasından bile beli olur anlarsın bence
10 Yorumla
+1 yılErkek ne yaparsa yapsın hep bir acabamız olmalı. Erkekler güvenilmezzzzzzzz :)
16 Yorumla
Soran+1 yıldimi..işde o şüphe bende çok var..
- +1 yıl
işte sorun burda baska bı yerde de var belkı kendınce haklsıın ama ben bır kadının bana tam guvenemedıgımı anlarsam ona tam konsantre olabılecegımı dusunmuyorum ama erkeklere guvenılmez katılıyorum da erkeklere ya hıc guvenmeyeceksın ya da guvendıgın erkege bellı noktadan sonra guvenıceksın artık.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
erkek severse katlanır katlanır katlanır en sonunda patlar derki bu ne kardeşim seviyoruz katlanıyoruz ama ileride gitme der. işte bu noktada ne kadar katlandığı önemlidir. tokat at katlanır. çimdir katlanır . salak de katlanır ne bilem ailen şöyle böyle de katlanır. ama nereye kadar belki katlanmaz . bilmiyorum. belki hiçbirine katlanmaz boyunduruğuna sokacaktır seni köprüyü geçene dek ayıya dayı diyordur.
11 Yorumla
Soran+1 yılhımm evet bu olabilir..
+1 yılher türlü kaprise ve şımarıklığa bir yere kadar katlanır.
"erkekler sevdiklerini söylememelidirler ve söyleyemezler de. çünkü bu yalandan başka bir şey değil. ne bu? bir keşif mi? seviyormuş, sanki bu sözü söyler söylemez her şey bitecek, fevkalade şeyler olacak, bütün toplar ateş açarak bunu kutlayacak. bana öyle geliyor ki "seni seviyorum" sözlerinin tantanalı bir şekilde söyleyen insanlar ya kendilerini kandırıyorlar ya da daha da kötüsü başkalarını kandırıyorlar."111 Yorumla
Soran+1 yılyani bana söylemesi yalanmı diyorsun
- +1 yıl
yalandan bugüne kadar kim ölmüş ? onu merak ediyorum sadece
Soran+1 yılyani sence yalanmı
- +1 yıl
olabilitesi vardır her zaman.. herşeye inanmamak gerekir..
Soran+1 yılpeki sen niye herşeye inanıyorsun hemen...
- +1 yıl
herkesi kendim gibi zannediyorum ondan..
Soran+1 yılbelkide fazla iyi niyetlisin...ama bazılarına dikkat et
- +1 yıl
belkide.. dikkat etmeye çalışıyoruz .)
Soran+1 yılumarım:)) seni sevdiğimi biliyorsun değilmi..100 oldu söylediğim ama:))
- +1 yıl
101 olsun ne olacak ki ^:^
Soran+1 yıl:)
erkek severse ne yapar olmamalı bu soru.. çünkü cevap acık ve net.. Tüm erkekler sevdikleri için imkansızı başara bilir... imkansızı iste onun için... o göre onu zorlayacak ama senin işine gelen ne var ?
12 Yorumla
Soran+1 yılne olabilirki bunu biraz düşünmeliyim...çok sağol...
+1 yılşımarmayın diye hiç bişey yapmıyoruz artık. ilgisiz davranıyoru. aramıyoruz, mesaj atmıyoruz. o zaman siz üstümüze düşüyosunuz. sen sevgiden ilgiden bu hale gelmişsin. üç gün kapatsa telefonunu ortadan kaybolsa, aşkım aşkım diye koşarsın peşinde
13 Yorumla
Soran+1 yılevet koşarım
- +1 yıl
e koşma o zaman bak şimdi seni seviyo ne güzel işte. birlikte mutlu olun :)
Soran+1 yılevet dimi..çok haklısın..
+1 yıladam askerde diilmi kızım..napsın sana bu çocuk oralardan .. her sabah 6 da kalkıyo yatı var kalkı var sürünü var ..sağa dön sola dön..dötünden 3 litre ter akıyo adamın hergün..
bi dur artık be feray.13 Yorumla
Soran+1 yılgünde 3 kez arıyor her yemekden önce nerdeyse..ama bu sevgi kanıtı sayılırmı
- +1 yıl
daha ne yemeklerden önce 3 kez..
antibiyotik gibi çocuk işte.
:)
+1 yılerkek severse basket oynar. sevmezse de oynar. bu durumda basketbol geçerli bir parametre olmaktan çıkıyor. ben de bu başlığa katkıda bulunamamış oluyorum. o zaman ben terki diyar eyliyorum
32 Yorumla
Soran+1 yıltakıl kafana göre..
Sen inanamıyorsan olmaz sadece zamanla göreceksin hatalarını görmezden geldiğin zaman sevdiğini anlarsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılyani o benim hatalarımımı görmezden geldiğinde..
Soran+1 yılonun bana olan sevgisine inanmaya çalışıyorum.
Sadece daha fazla zamana ve tanımaya ihtiyacın var.
13 Yorumla
Soran+1 yılzamanla inanırım değilmi.
kıskanmak bence sevgi gosterisi belirtisi degıl en azından kesın sevıyor dıyemezsin ... buna ınanabılırsın kendımden bılıyorum.
110 Yorumla
Soran+1 yılpeki belirtisi nedir..
- +1 yıl
vallahi bende oluyor. Hiçbirzaman tam olarak bir erkeğe güvenemedim ve genelde de haklı çıktım.
Soran+1 yılpeki çok sağol...
- +1 yıl
Bu durumda ben hiç güvenmemeyi seçiyorum :)
- +1 yıl
Hala toplumun bir bireyiysen ki öylesin, üzgünüm soyutlama şansı yok.
- +1 yıl
:) Yapacak birşey yok.
erkek severse gercekten ne yapmak ıstıyorsan yapar ımkansızı ımkanlı kılar braz zman alır ama yapar aşık erkek :)
13 Yorumla
Soran+1 yılyani zamanlamı anlıcam..
Soran+1 yılnasıl bişey bildiğin bişey varmı nasıl deneneiyor.askerde kendisi
Bir erkeğin sürekli arayıp sorması, kıskanıyor olması, özellikle de sakız çiğner gibi aşkım, canım, cicim, seni seviyorum demesi seni çok sevdiği anlamına gelmez. Tam tersi de seni sevmediği anlamına gelmez. Bunu zamanla anlarsın...
03 Yorumla
Soran+1 yıle peki nasıl anlıcam:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılhic birsey yapmaz uyle put gibi durar benimkisi :):)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yıl:):) uyle
+1 yılbu soruyu erkek sorsa cevabım hazırdı ama bayan olduğun için kibar söyleyeyim
kıllsız adam bulmuşun kıllısını istiosun herşeyi yapıomuş işte10 Yorumla
+1 yılseverse sana deger verırı.üstüne titrer.sık rara hatt bazen sıkar.seni düşünür bazen sneın yapman gerekenı senden once düşünür
09 Yorumla
Soran+1 yılevet çok sık arıyor
- +1 yıl
yenismi eski simi? hani sebepsiz yere bırakıp gıden son sorundakimi arıyo çok sık
Soran+1 yılbu yeni arayan sık sık...son sorumdaki eski sevgilimdi
- +1 yıl
ilişkiye başlamadan yasamadan bılmessin ilk başta çok rar sonra azaltır onemlı olan cocuga ılk basta ısınabıldınmı dogal geldımı guven vermı san abu onemlı ne hıssettın?
Soran+1 yılben ondan çok hoşlanıyordum..bakışıyorduk...ben beni sevdiğini bilmiyordum..meğer bana aşıkmış...aylarca bakışdık.sonra teklife gelebildi..sevgili olduk...iyi biri..beni mutlu etmesini biliyor.
- +1 yıl
sen dogal halınle kal bı bırak bakalım tarzını gor.mutlu edıyosa ıcınden geldıgın gıbı ol ama saf olma
Soran+1 yılaskere gitti aksilik...tam ilşikinin en güzel yerindeydik..
- +1 yıl
zaman bekle bekle gecmıyo dımı.arkadslık gondersen benı hızlı yazısalım burdan uzatılıyo.asılcak halım yok san korkma:))
Soran+1 yılok.
gelir seni babandan ister
12 Yorumla
Soran+1 yılisteyemez..babam yok...bide evlenmeyi düşünmüyorum.
+1 yılNe kadar severse sevsin bi gün bitiyor o sevgiler.s Ama madem sordun erkek severse seni asla bırakmaz...
00 Yorumlasenin içindeki o inanama duygusu ne zaman inaanmaya başlarsa o zaman seni inandırmıştır demek
02 Yorumla
Soran+1 yılişde o nasıl olcakki..ne yapmalı mesela.
+1 yılkız inanmak istemedikten sonra dünyayı satın alsa fayda etmez
10 YorumlaAncak göğsünü yarar kalbini çıkarıp verirse inanırsınız siz
21 Yorumla
Soran+1 yılyok canım o kadarda değil..sadece geçmişde çok kırıldım...artık emin olmak güvende olmak istiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir gün öyle bırsey yasıcaksın kı hayat sana gösterıcek bunu :)
00 YorumlaHem sever hem de döver.
15 Yorumla
Soran+1 yıldöversede seviyordur yani..peki.
+1 yılisterse her seyi yapar...
10 YorumlaDaha ne yapsın istiyorsun..
13 Yorumla
Soran+1 yılbilmem...ne yapmalı işde bende onu merak ediyorum.
Soran+1 yılsağol..inşallah.
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek severse gözlerinden anlaşılır.
13 Yorumla
Soran+1 yılseverek bakar dimi..
Cevap sahibi+1 yılYani sana hayranlıkla bakar. Gözlerini senden ayıramaz. Gözler kalbin aynasıdır boşa dememişler.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsen ne yapıyorsan o da onu yapar
10 Yorumla erkek severse söylemez uygular.ppp
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseven erkek herşeyi yapar
12 Yorumla
Soran+1 yılne mesela
Cevap sahibi+1 yılsöyle hemen bişey?
Ben kahve içicem diyip gel diyorsa iyidir.
10 YorumlaFedakarlık yapar
10 Yorumla
+1 yılSeverse ferhat olur daglar delmez pampa...
10 Yorumla
+1 yılseverse nouna kadar gider sahip çıkar
00 Yorumlaaşık olmak insanın elinde midir?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayal kırıklıkların var ondan
015 Yorumla
Soran+1 yılevet hemde çok...yeni sevgiilimle olan ilişkime yansıyor bu
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle aklında şu var buda askerden sonra beni terk edermi
Soran+1 yılbu beni terk etmez..çok seviyor...ama aklımdaki soru şu..diğer sevgilime o kadar güzel davrandımki...bunada öyle davranmak istiyorum..bu beni sevmesine engel olurmu diye korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılsenin her erkek mutlu olur sen mutlu etmesini bilirsin
Soran+1 yılöyleyse niye eski sevgilim olmadı..durum garip değilmi.
Cevap sahibi+1 yılo artık başka heycan arıyor olabilir
Soran+1 yılbulamamış galiba face bakdım...mal gibi hayatı var...arkadaşları kız ayarlayalım yazmışlar..yok kardeş demiş..
Cevap sahibi+1 yılo bence hayattan kopmuş
Soran+1 yılgaliba...hayatımda gördüğüm en aptal profil oydu..bir kaç karikatür...yalnızlık sözleri off lar filan...iyide ben eğlenceliydim..beni bırakmasına ne gerek vardıki..
Cevap sahibi+1 yılsen çok tatlısın nasıl böyle yaptı nasıl erkek bu senin gibi bayan çok az
Soran+1 yılhayatımda gördüğüm en duygusuz erkek..yemin ediyorum..taş olsa çatlardı sevgime dayanamazdı.
Cevap sahibi+1 yılsen benim kim olduğumu biliyorsun değilmi
Soran+1 yılhayır gizlisin bilemicem..
Cevap sahibi+1 yılhım peki
Soran+1 yılkimsin
+1 yılROMAYI BİLE YAKAR :)
00 Yorumla
+1 yılDaha ne yapsin ki
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı