Kalbini kıran sevgili kalp kırmada uzman mı yoksa sen mi izin verdin kalbini kırmasına? Kırılan kalbinin telafisi mümkün mü?

13 Ağustos 2025
Kalbini kıran sevgili kalp kırmada uzman mı yoksa sen mi izin verdin kalbini kırmasına? Kırılan kalbinin telafisi mümkün mü?

13 Ağustos 2025
Evet kırık ve kalbimi de çok sevdiğim bir arkadaşım kırıyor hep. Yine kırdı yine becerdi. Ama artık düzelmesini bir çaresi yok. Tek çaresi galiba uzak kalmak ondan. Neyse bunu da becereceğiz artık.
O zaman uzak dur...
Tatlım ben çok safım kanıyorum hemen
Kanma kardeşim kendini düşün uzak dur.
Peki 😅
Kimse kalbimizi biz izin vermeden kıramaz aslında. Bazen fazla değer veriyoruz, sınırlarımızı esnetiyoruz. Ama kalp kırıkları da iyileşiyor, zamanla insan kendini daha güçlü buluyor.
Kesinlikle öyle..
Kalbimizi korumayı öğrenince kimseye kolay kolay o gücü veremiyoruz artık🙂
Hayır çünkü ortada bir kalp kalmadı artık alıştık kırıla kırıla
Teşekkürler annemm
Rica ederim annemm
KirmaZsa eğer kırık değil
Aşk konusuna gelince hepimizin sınavı farklı, değil mi? Kalp kırıkları bazen tamir edilebilir, bazen ise onlardan öğrenmeyi seçeriz. Ama unutma, her kırgınlık aslında seni daha güçlü birine dönüştürür. Kalbine iyi bak çünkü onu senin kadar kimse sevemez! ❤️🩹✨ Aşk yine gelip seni bulacaktır, hiç şüphen olmasın! 🕊️
Cevap
21Cevap
Hayır değil sadece kalbimi çok hissetmiyorum

Aslinda hepimiz kirilmasina izin veriyoruz.
Sevgimiz aklimizi ve dogru kararlar vermemize engel oluyor.
Cok seven insan kirilmis cay bardagina benzer.
Kırık kalp kolay kolay düzelmez.. ne kadar tamir etsende mutlaka bir kaçak olur.. parçalanmış bir kalp te kolay kolay kırılmaz
Üzüldüm zamanla düzelir...
Ben üzülmedim ablam bazen insan hak eder iyi niyet gerçekten iyi değil acimayacaksin..
Evet kırık... kırılan kalbin parçaları, insanın canına, beynine battıkça batar.. zamanın aciz kaldığı, silmediği kırıklıklar... hayatımda ilk defa bu kadar kesin hissettiğim duygu. hak edilmeyen..
Derdin ne be esinti? Her yorumda efkârlısın. 🙂
Hiç...
Kalbim kırık değil diyenin kalbini kırarım 😆 o değil de hep söylüyorum senin içinde acayip arzulu ateşli doyumsuz şuh bir kadın var heee ama karanlık bir tarafın da var korkutuyorsun beni
Sabah sabah komiksin
Kalbimi kıranın, kafasını kırarım derdim ama büyük konuşmuşum.. Ben taviz verdim, şimdide ceremesini çekiyorum.. Bana uzak dur benden dedi.. Benden uzak, Allaha yakın olsun o vakit..
Öfkesine hakim olamayıp ağzına gelen herşeyi aayan dengesiz birine kalbim kırılmaz. Öyle birine kalbim kırılamaz yani sadece onun için üzülürüm.
Kâlbim kırıldı ama kıran kişi bedelini ödeyecek nereye gizlenirse gizlensin farketmez.. Allah'a havale ettim..
Kırık değil, sağlam şükür. Telafisi mümkün değildir. Herkes ona göre adımını atmalı ya hiç kırmayacaksın kırıyorsan kaybedeceksin.
Seni senelerdir tanıtım bi kahve içmek nasip olur mu acep
Belli olmaz...
Şansım var mı
Neden olmasın...
Ozaman yazıyorum
Mesaj kutum kapalı
Açar mısın
Açamam...
Sen yazsan
Ben izin verdim aksi halde kıramazdı, hem kalbim kırık hem de sinirliyim.
Kırık ancak, bir sevgili veya eş dost yüzünden değil, benim yüzümdendi.
Kimse beni durduk yere kıramaz kırdığını sanır yanılır
Uzun zamandır değil.
Çünkü sevmekten çok uzak insanoğlu.
Evet değer verdiklerim sevdiğim insanlar para pul için kırdı beni.
Paramparça... keşke aşk yüzünden olsaydı ama aşkı yaşamaya layık görülmedim
Üzüldüm
Ya sen niye inat yapıyon gel tanışalım geçen egoistlik yaptın saldın beni başından gel hadi gel
@degersizcop nike bak kendine yakıştırıyon mu böyle şeyleri
Beni anlatıyor
Yok. Kırılınca tamir etmem gerekecek. Hazır elimde sağlamı varken bozmanın lüzumu yok. Bu zımbırtılar çok hassas yedek parça teminatı maliyetli oluyor.
kalbim kırık ben izin verdim sevdiğim için herşeyi ama herşeyi tölere ettim sonuç ; kalbimi onarmaya çalışmıyor bile. Onarmaya çalışsa yine affederim ahh benim saf kalbim…
Soru ile görseli pek bağdaştıramadım, kalp kırıklığı ve erkeğin çenesini yalayan bir gelin hanımefendi. Enteresan.
Kalp tamir ediyor
Hayır değil, sağlam ve hala ponçik
Maşallah 🧿
Yok benimki sapasağlam duruyor maşallah :D
Maşallah 🧿
Kırılan porselen parçaları gibi tekrar bir araya getirmeye çalışıyoruz ama eskisi gibi olmuyor tabi.
Benim kalbim Allah a emanet yaşıyor.
Paramparça ama toparlayacağım.
Birazcık tamir de bekliyor şu an
Kırık değil ama hevesi yok
Artık kıramaz.
Maalesef evet.
Kalbim kırık değil ama kafam çatlak olabilirimsi
Bu kız kalbi tamir edecek sanırım :)
Benim insanlığa kalbim kırık
Hayır tıkır tıkır çalışiyo
Hayata karşı kalbim kırık benim😕
Yok değil😇