Güzel günler🍀 Belki bir çok kez sorulmuştur bu soru bir kere de ben sorayım😅 İllaki her insan hayal kurar, peki sen en çok sevdiğinle ne yapmak istersin?

Güzel günler🍀 Belki bir çok kez sorulmuştur bu soru bir kere de ben sorayım😅 İllaki her insan hayal kurar, peki sen en çok sevdiğinle ne yapmak istersin?

İlk aşkımla sadece bakışma olmuştu yaşım daha 15 di sonra Emre karşıma çıkınca hayatım durdu adeta ve onunla göz göze dahi gelebilmek için canımdan can gitti. Evet büyük hayallerim bile olmadı çünkü aşk benim için ona bakmaktan başka hiçbir değildi.. Ona bakmak bile bana yetiyordu
Utangaç birimi idi
En çok istediğim bişey yok ya öyle, tadında yaşamak kâfidir benim için
Katılıyorum :)
Ben hayallerimi paylaşmaya bile kıskanırım 🙂🍀
Çok tatlıydı bu :)
🙃🙃
Böyle güzel bir soruya kim kayıtsız kalabilir ki? 🤍 Sevdiğimle en çok hayalim bir karavan kiralayıp, buradaki gibi yemyeşil dağların eteklerinden deniz kenarına uzanan bir yolculuk yapmak! 🛻🌱 Yol boyunca kamp yapmak, minik pikniklerle enerji toplamak, gece yıldızları izleyip sabahı o huzurla karşılamak nasıl olurdu, düşünmesi bile harika.
Ama tabii, asıl güzellik sevdiğinle olunca her yer, her an anlamlı. Sende nasıl tatlı hayaller var bakalım? 😊✨
Cevap
10Cevap
Yan yana olmak bence yeterli hayale gerek yok okadar
Sinemaya, pikniğe, tatile gitmek, karavanla Dünya fırına çıkmak vs.
İnsan çok hayal kurar ama gel gör ki bunların belki bir tanesini yapar belkide hiç yapamaz gadası
her şeyi yapmak
Ülkeleri gezmek özellikle en çok ilgi çeken yerlere.
Her şey, her adımı beraber atmak her anıyı beraberce yaşamak, iyi kötü her günde yan yana olmak...
@Kirmizizevk
O günleri iple çekiyorum canım benim, hayallerimiz gerçekleştirmek içindir
@Kirmizizevk Umarımmm, sabırsızlıkla bekliyorum 🙏🙏
Birlikte yeni yerler gezmek, film izlemek, sevdiğimiz şeyleri yapmak. Yanyan olduktan sonra her şey güzel
Yav ben seni başka bir twinkle ile karıştırıyormuşum dbdbdh
Artık ne olur karıştırmayın. 100. kişisin galiba 😅 Aynı nicki almışız o üyeyle şansa..
İstediğim tüm hayallerimi gerçekleştirdim diyebilirim : ))
Doğayı gezmek isterdim
Türkiye'de belli başlı illeri gezmek
Tatile gitmek
Dünya turu
Namaz kılmak oruç tutmak hacca gitmek
Dünya turu yapmak
Seyahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?