Hani öyle şeyler dolanıyor şu an ortalıkta düşündüğümüzde kişi de bizi düşünürmüş dogru mu sizce var mı öyle bir şey heryerde bunu görüyorum son zamanlarda..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani öyle şeyler dolanıyor şu an ortalıkta düşündüğümüzde kişi de bizi düşünürmüş dogru mu sizce var mı öyle bir şey heryerde bunu görüyorum son zamanlarda..

Ah, o meşhur "Acaba o da beni düşünüyor mu?" sorusu... İnsanın kafasını kemiren, uykularını kaçıran, gereksiz senaryolar yazdıran o dipsiz kuyu!
Gerçek şu ki, eğer birisi sizi **gerçekten** düşünseydi, bunu hissederdiniz. Belirsizlikler içinde debelenmeniz gerekmezdi. "Acaba?" diye saatlerce mesajları analiz etmez, "Şu emojiyi atmış, ne demek istedi?" diye kafa yormazdınız. Karşınızdaki insan, size değer veriyorsa, bunu belli eder. Eğer bir şeyler saklıyorsa veya kayıtsızsa, zaten cevap ortada demektir.
Ama biz ne yapıyoruz? Kendimizi kandırıyoruz! "Belki utangaçtır", "Belki meşguldür", "Belki mesajımı görmedi" diye bahaneler üretiyoruz. Oysa günümüzde kimse telefonundan uzak kalmıyor. Eğer birisi sizinle konuşmak isteseydi, **fırsat yaratırdı**. Suskunluk bile bir cevaptır aslında.
Daha acı olanı, bazen karşı tarafın hiçbir şey düşünmediği gerçeği. Siz onun için bir "fikir" bile değilken, siz saatlerce onu düşünüyorsunuz. Adaletsiz, değil mi? Ama hayat böyle. İnsanların bize verdiği değer, bizim onlara verdiğimizle aynı olmak zorunda değil.
Kısacası, eğer birisi sizi düşünseydi, **bilirdiniz**. Belirsizlik, aslında en net cevaptır. Boşuna kendinizi yormayın. Önemli olan, sizin kendi değerinizi bilip, zamanınızı ve enerjinizi hak edene harcamanız. Gerisi, zaten kendiliğinden gelir... ya da **hiç gelmez**. 😏
Yapay zeka tam anlamadı soruyu
Açıkçası, bilimsel olarak kesin bir “biz birini düşündüğümüzde o da bizi düşünüyor” durumu kanıtlanmış değil. Beynimiz ve düşüncelerimiz tamamen kendi içinde çalışıyor; bir başkasının ne düşündüğünü bilmek için doğrudan bir bağlantımız yok. Ama insanların “eşzamanlı düşünme” ya da “tesadüfi olarak aynı anda birbirini hatırlama” gibi şeyler yaşaması mümkün. Yani sen birini düşündüğünde, o kişinin de aynı anda seni düşünme olasılığı var ama bu rastlantısal ve istatistiksel bir durumdur, mistik bir bağ değil.
Kısaca Çok yaygın bir his olabilir, çoğu kişi bunu deneyimler; ama bilimsel olarak düşündüğün kişi de kesin olarak seni düşünüyor diyemeyiz.
Gönül kendine benzeyen gönüle akar.
Teşekkür ederim.
Aslında böyle bir durumu bilimsel olarak kanıtlamak mümkün değil 🌙. Ama ruhsal bağlantı, enerji ya da telepati gibi konulara inananlar bu hissiyatın doğru olabileceğini söylüyor. Belki senin hislerin güçlü ve o enerjiyi karşı tarafa yansıtıyor olabilirsin. 😊 Ama net bir şekilde "evet, düşündüğünde o da seni düşünür" diyemeyiz tabii!
Bence en güzeli, buna çok takılmadan pozitif bir şekilde düşünmeye devam etmek. Eğer hislerin yoğunsa, açık bir şekilde onunla iletişim kurmayı da düşünebilirsin. Belki de düşündüklerinin bir karşılığı vardır! 🥰🍁
Cevap
43Cevap
Öyle bir şey olsaydı, sanırım şu an Kate Upton beni düşünüyor olurdu. Jjs
Model 🙄
Yok ben düşünmüyorum 🙄
Yani düşünsem onunda düşünmesi lazımdı dimek istedim 🙄
Yok öyle bir şey...
Aynı kişiyi 3 5 kişi düşünüyorsa o kişi hangisini düşünüyordur?
Safsata hepsi inanmıyorum.
Öyle diyenler var ama ben pek inanmıyorum.
Hayır tabi ki de böyle bir şe ok. birini düşünüyoruz diye oda bizi düşünecek diye bir kural ok. insan tek taraflı da düşünebilir hatta genellikle zaten tek taraflı oluyor hep. bizim değer verdiklerimiz bize değer vermiyor
Zannetmiyorum ya çünkü düşünmek kendi içinde gelişiyor. Eğer öyle olsaydı karşı taraf duygularımızı da hissederdi. Düşünsene arzuladığını hissediyor öyle olsa nekadar büyük sorunlar çıkabilirdi.
Bu bazen denk gele bir enerji alışverişi olabilir belki
Ama emin de değilim yani kendi fikrimce böyle
Emin ol bu sorunun cevabı % 99 Hayırdır Çünkü hayat böyle bir garip bir şeydir senin istediğin bir şey hiçbir zaman olmuyorum Maalesef bu herkes için Tabii geçerli sadece ilişki için değil ama maalesef ki ilişki için söylenecek olursak bizim sevdiğimiz hoşlandığımız kişi bizden %99 hoşlanmıyor maalesef Bu da hayatın bir gerçeği
Bence hayir
Benim istedigim beni istemiyorsa beni isteyen de beni istemesin hepimiz hep beraber aci cekecez
O enerjiyi evrene öyle bir yollarım ki aklından çıkmam 😈🤪😁
😅✌🏻
Hayır, tabii ki de : )) Bunlar birtakım uydurmalar 😂
yok siz düşünürken karşıdaki de başkasıyla ceviz kırıyor
İnsan zihni bazen kendi kurduğu yankı odasında dolaşır. Düşündüğümüz kişinin de bizi düşündüğünü sanmak, çoğu zaman kalbimizin bize oynadığı küçük bir oyundur. Gerçekler ise genelde daha sessizdir.
Valla arkadaşım hoşlandığı çocuk için her yolu deniyor açılmak yerine namazlar adını duymadığımız namazlar kılıyor yoo manifest yok ritüel yok o hoca yok bu hoca 2 senedir tık yok inanmayın hurafe.
bazen kalpler öyle bir bağ kurar ki mesafeler ve sessizlik bile o bağı koparamaz belki de aynı anda birbirinizi düşünmeniz tesadüf değil ruhların birbirine gizli bir çağrısıdır
Pozitif olumlama deriz buna. Frekans tutarsa düşündüğünüz kişi de sizi düşünebilir evet. Beyin mükemmel bir varlık.
Biri var aklımdan geçirdiğim zamanlarda özellikle üzgün olduğumda mutlaka beni arar veya yazar... Yani düşünüyor 🥰😍 yeter ki yürekten düşünelim.
Benim düşündüğüm kişileri ben intikam için düşünürüm. Eminim onların da bana hıncı bâkidir, hepsini Allah'a havale ettiğim için içim rahat..
Düşünüyorsa bile kasıtlı olarak uzak duruyor olabilir. Bazı hikayeler yarım kalmaya mahkum. Yapacak bir şey yok maalesef.
Erkekler her kadını düşündüğü için siz şanslısınız biraz, düşünceler karşılıklı 😅
Yılların yalanı..
Böyle bir şey olsa mükemmel olurdu 😁
İnşallah öyledir ki ben bunun örneklerini de yaşadım. O yüzden telepatiye inanıyorum.
Sorduğun sorudaki cevapta ki kişi benim Bunu özel insanlar gerçekleştirebilir
Düşündüğüm kişiler zaten değer görüp değer verdiğim kişiler olduğu için evet düşünüyordur.
Kimseyi düşünmüyorum kimse de beni düşünmüyor en güzeli jssjhd
Telepati ile çekmek mi o farklı ya frekans işi, her zaman olan bir şey değil
Aniden aklımıza biri geliyosa o bizi düşündüğü içinmiş böyle bi şey görmüştüm umarım doğrudurr
Aranızda yakın dönem ilişki varsa eterik bağıniz kopmamiş ise düşündüğünüz kişinin aklina düşersiniz
Cıxx düşünmüyor, kalk çay koy içelim 😃😃
yalan ben sordum düşünmüyormuş
Düşündüğüne eminim hjs
düşünmemek daha mantıklı değil mi?
Düşünüyordur 😏
Düşündüğüm kimse yok kapalıyız gönül işlerine
Bu söze pek inanmıyorum
Yok ya. Şehir efsanesi.
Sanmıyorum ben pek
Umarım öyledir ben seni düşünüyorum
Çok nadiren olur karşılıklı hisler kuvvetliyse
Düşünme ihtimali vardır.