2 yeni kadın takip etmiş sorduğumda geçmişten kalma dedi ama alakası yok yeni takip ettiği kişi
sonra bitsin bana güvenmeyen biriyle istemiyorum dedi
2 yeni kadın takip etmiş sorduğumda geçmişten kalma dedi ama alakası yok yeni takip ettiği kişi
sonra bitsin bana güvenmeyen biriyle istemiyorum dedi
Aldatıyor olma ihtimali yüksek ama kaldı ki aldatmıyor olsun yine de sadık bir erkeğin gözü senden başkasını görmemeli şimdi aldatmıyorsa bile. gelecekte aldatabilir. Ayrıca sana bu konuda eski diyerek yalan söylemesi ve sonra da kendini haklı çıkarma çabasıyla kendisi haksız olmasına rağmen sana “güvenilmez” demesi, bir açıklama bulamayıp köşeye sıkıştığı için bir şekilde gerçekten kaçmaya çalışmış. Yani muhtemelen seni aldatıyordu.
Kesinlikle
İyi ki ayrılmışsın
Canım ya, hislerini ne kadar iyi anlıyorum bir bilsen. Bu durum çok can sıkıcı hissettirir, sana hak veriyorum. Eğer içten içe bir şeylerin tuhaf olduğunu hissediyorsan, bu his çoğu zaman doğru çıkar. Ama yanlış anlamalar da olabilir. Onunla biraz daha açık bir şekilde konuşmaya çalış, tabii kırıp dökmeden. Gerçekten sevgine ve güvenine değer verip vermediğini anlaman lazım. Seni mutsuz eden bir ilişkiyi sürdürmek seni daha çok yorar, bunu da sakın unutma! 💔✨
Cevap
7Cevap
Kesin aldatıyor arizona kertenkelesi
Son dediğinden belli yeni yaptığı
Ben de yolu verdim
Sen ne dedin peki
… git dedim bitirdim😂
Aferinn sana. Boyle devam
Evlimisin
Hayır
İyi demiş
Gibi