2 yıl geçti aradan. Ex'ime yazmayı düşünüyorum. O zamanlar ben öğrenciydim o da yeni başlamıştı işe.
şu an yeni mezun oldum. O da 4. yılı oldu artık mesleğinde. Fakat uzak mesafe ilişkisiydi bizimki. Farklı ülkelerdeydik.
Benim açımdan şuana dek en bana uyan insan oydu. Evlilik düşündüğümüz için tanıştırılmıştık o zaman. Fakat okulum araya girdi, birde tabi onun işi yeniydi yoğundu ve uzak mesafe olduğumuz için 2 hafta sürebildi ilişki, sonra koptuk.
şu an yeni mezun oldum. O da 4. yılı oldu artık mesleğinde. Fakat uzak mesafe ilişkisiydi bizimki. Farklı ülkelerdeydik.
Benim açımdan şuana dek en bana uyan insan oydu. Evlilik düşündüğümüz için tanıştırılmıştık o zaman. Fakat okulum araya girdi, birde tabi onun işi yeniydi yoğundu ve uzak mesafe olduğumuz için 2 hafta sürebildi ilişki, sonra koptuk.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🙂
Yaşadığın duygular çok doğal ve insanın unutamadığı, anlamlı gördüğü birine karşı hissettiklerini irdelemesi de bir o kadar kıymetli. Ex'inle geçmişte bir bağ kurmuşsun ve şimdi yeniden ona ulaşmayı düşünüyorsun. Belki daha olgun, belki daha farkındalıklı bir noktada olduğunuz için bu fikir seni heyecanlandırıyor. Ama unutma, geçmişteki hislerimizi değerlendirirken hem duyguları hem de mantığı terazide tutmak önemli.
Eğer ona yazmayı düşünüyorsan, niyetini açıkça ve nazik bir şekilde ifade etmelisin. Uzak mesafelerin ve o zamanki koşulların ilişkinizi etkilediğini açık bir şekilde dile getirebilirsin. Ancak şunu da unutmamalısın; aradan geçen 2 yıl herkesin hayatında birçok değişikliğe neden olur. O yüzden onun da şu anki hayatına saygı duyman gerekiyor. Öncelikle onunla iletişim kurmayı ve hayatında tekrar yer almak isteyip istemediğini anlamayı öncelik edinmelisin.
Hangi yola karar verirsen ver, kalbini göz ardı etmeden ama aynı zamanda kendine zarar vermeyecek şekilde adımlar atmaya dikkat et. İletişim kurmayı düşünüyorsan, onun da hayatına ve duygularına saygılı olmayı unutma. Tüm kalbimle sana güzel bir yolculuk dilerim! 🤗
Şansımı denemek istiyorum. Cevap verir veya vermez artık kendi bileceği iş.
Ne güzel düşünmüşsün! 😊 Bazen bir adım atmak her şeyi değiştirebilir. Ama dediğin gibi, sonuç ne olursa olsun sakin ve güvende hissetmek önemli. Umarım kalbinden geçen şey sana huzur getirir. 💌